Starost: 19 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 401 Gde živiš: Blace, sad Subotica
Poslao: 07-07-2007, 23:54
Evo ja cu prvi...
Zovem se Dragan.
Iz Blaca sam,ali idem u shkolu u Krushevac (Gradjevinsku).
Grafite sam pocheo da crtam pochetkom 2005 to jest u januaru.
Omiljeni crtaci su mi Askew, Cantwo, Hope...
Crew za sad nemam ali mozda ako uspeju neki dogovori i u padnem negde.
To je sve za sada...ako nekoga neshto zanima neka mi se obrati na P.M.
Starost: 16 Pridruzio: 23 Jun 2007 Poruke: 525 Gde živiš: U svojoj glavi...037
Poslao: 08-07-2007, 15:21
Ae i ja cu...
Zovem se Dushan,iz Tekija sam(krusevac),idem u medicinsku shkolu 1. godina,pocheo sam da crtam ove godine,u januaru,amater sam,ali uchim,ima vremena i za mene,slusham USA old school...i tako...peace!
Poslao: 09-07-2007, 07:51
Ovako...Ja sam Boshko iz Beograda, idem u Ekonomsku shkolu, grafite crtam wec skoro godinu dana!E da 91 prwo sam godishte...Slusham uglawnom shta mi se swidi, nu metal, hip hop blues, drum n base, a padne i neki jazz...imate PM koga zanima nek me pita na PM...
Oke,dosao red i na mene...Zovem se Jelena,iz Novog Sada sam ali poslednjih godinu dana zivim u Prokuplju,idem u Gimnaziju,91. sam godiste,volim da crtam,pa ishlo to meni dobro ili ne,volim da nasharam tako neke stvari...peace out
Evo da se i ja predstavim.
Ines Tatjana Rajic je moje puno ime.
Odrasla sam u extra gradu zvanom Senta,u kome naravno je prvi poceo sa grafovima cuveni Lemon.Naravno inspirisana njegovim grafovima i ja sam pocela raditi slicno.
Prvi graf sam uradila u Madjarskoj,2005 godine.
Imam nekoliko ideja ali za grafove koje bi mogla na kej u Senti da stavim ali to su radovi u toku.
Inache studiram prava a sa grafitima hip-hop,rap i metalom sam odrasla jer mi je otac bio basista u jednom bendu.
Toliko od mene za sada.
L&P for all
Pridruzio: 12 Jul 2007 Poruke: 9 Gde živiš: bg jug!!!
Poslao: 12-07-2007, 14:32
zovem se mihajlo... slusam gangsta rap,old sql,dom kulture...pravim ma3ce na reason-u :wee buraz mi je onaj lik iz mvp-a oko 6 meseci se tagiram,uradio sa samo 2 grafa nije da nemam sta da crtam,nego nemam shke za boje tagiram se beat.. i tako.. :wee ako nekom nesto treba vise neka se javi na pm
_________________ oneBEAT!
Poslednji izmenio the_spin_one dana 16-07-2007, 16:00; izmenjeno ukupno 1 puta
Ja sam RADE... idem u Politehnicku skolu na Novom Beogradu, crtam grafite, slusam svasta od mjuze hip-hop, rap, techno, DnB... pozdrav svima....
ako imate pitanja na PM
Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 1489 Gde živiš: 012
Poslao: 16-07-2007, 18:14
ae da banem i ja ovde iako sam ex grafista... Milos... 89... 012... u graffovima koristim pseudonim fault... ranije bio u troclanom crew-u TEC koja je nasarala svasta po ovom mom mestu... cu da vidim ako nadjem slike da pokazem ponesto... ajd pa tako...
Ja sam Svetlana,93 sam godiste,iz Cacka sam!Slusam RAP & HIP-HOP!Mrzim HEAVY METAL,METAL,HARD ROCK,ROCK I TURBO FOLK!Eto toliko,ako vas jos nesto zanima pitajte odgovaram 100%
_________________ HIP-HOP
mala_anja
Starost: 38 Pridruzio: 01 Aug 2007 Poruke: 1
Poslao: 01-08-2007, 21:23
anja,91 godishte ,iy nisha sam... idem u gimnaziju,treniram hip hop dance... volim da gledam graffite,najjachi su oni u mojoj shkoli ima jednog i u mojoj uchionitzi ,hihi zablesaveh se... qckamo se
HELLO my name is Vladimir a.k.a HASTER or REWOLT...Zivim u Backom Jarku(10km od Novog Sada).Zavrsio sam gimnaziju u Beceju i upisao sam arhitekturu u NS-u.Prve radove sam uradio 2004. ali sam imao malu pauzu,ponovo sam poceo sredinom prosle godine.Jos sam Toy,radim samo(za sada) THROW-UP grafite. Nekada sam slusao rap(sada manje,popizdeo sam na nasu scenu),sada slusam punk.....
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu