da li ste nekad napravili takvo sranje da su vas priveli kerovi?
ja nikad nisam bio priveden jer su nasi kerovi dresirani. salim se. znam ih u opstini sve tako da me uvek puste...
_________________ Ovaj dan, svaki dan mi je sumoran.
Ovu noc, svaku noc ja sam umoran!
Ali znam, dobro znam brzo prodje sve,
bitno je samo da sanjas svoje sne!
Poslao: 14-04-2007, 19:32
Heheheheh shta da ti kazhem, nisam imala frku sa njima jer me svi znaju zbog tjaleta
_________________ "I'll be here..."
"Why?"
"I'll be waiting...here..."
"For what?"
"I'll be waiting for you, so if you come, you will find me.
I promise."
Jednom sam trebao da odem zbog neke tuce, ali niko od mojih drugova nije hteo da ode pa nisam ni ja. Nista nije bilo na kraju srecom. Jednom zamalo da nas uhvate kako se tagiramo na saobracajnom znaku. Videli su nas, ali nisu bili sigurni pa su nas zbog toga drzali na ulici kao neke slepce pola sata da bi nam na kraju rekli, idite ali bez galame! Majmuni!
Pridruzio: 28 Mar 2007 Poruke: 253 Gde živiš: 017 Kurvo...
Poslao: 23-04-2007, 17:12
Mene startuju i dan danas. Vr je mali grad i svi se uglavnom na ovaj ili onaj nacin poznaju. Mada kada su u plavom i u 3. smeni... ne mogu da mi odole. Definitivno moram da menjam stil oblacenja !
Salim se naravno, ko im drma kavez.
Starost: 24 Joined: 28 Mar 2007 Poruke: 474 Gde živiš: Between Heaven and Hell
Poslao: 23-04-2007, 22:05
hm jel istina da vam je grad morbidacija zbog hemograda i da te panduri legitimishu na ulasku grada?
_________________ "I'll be here..."
"Why?"
"I'll be waiting...here..."
"For what?"
"I'll be waiting for you, so if you come, you will find me.
I promise."
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu