Pridruzio: 07 Apr 2007 Poruke: 244 Gde živiš: Zajecarac u Parizu
Poslao: 01-08-2008, 10:36
Quake Pisao:
Rimovanje je klise ali cu vrteti album.
preopterecen si time, opusti se covek ;)
ima pesmu koja nadam se ide na hh2 gde je 70% jedne strofe rimovao na samo jedan slog i tolko je zaklao da mi je jedna od njegovih najjacih stvari ikada, ostavila me bez reci
edit: pretera ga, 40%
_________________ pa znaci mamu ti jebem degensku teraj se u picku materinu, idi budi kulturan i pusti me da slusam plitkoumni gengsta rep, gledam americke tres filmove i veselim se uz grand hitove na rodjendanima sa ortacima!
Poslednji izmenio FanSte dana 20-08-2008, 10:57; izmenjeno ukupno 1 puta
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2249 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 06-08-2008, 19:39
VeB Pisao:
Publika, ovo je nova rubrika
koja se zove isfolirana publika
Znachi od rima,do same sushtine,je pokidao...I Doktor Igi refren...Znachi ubijo...
Bit je kul,kao i prvih par sekundi pesme...On pljuvanjem publike zeli da privuche publiku...Odavno trchi tu igru pod nazivom - kontradikcija...Meni je ovo shlogirano kao i sve posle Hiphopijuma...Kao tip ga zove da mu kaze da ga mrzi,a ne sme da mu kaze odakle je...Shta?
I jadno je to prozivanje andergraunda kad su tu ljudi sa daleko vecim potencijalom,bar u odnosu na djusa...
NE lupaj gluposti. Ubijo se pishe ubio. I da, ne lupaj gluposti, ako nema multija nije dobro ? Ne kontam. Sve je rekao kako jeste.
I da, ne lupaj gluposti, ako nema multija nije dobro ? Ne kontam. Sve je rekao kako jeste.
Gde sam ja to rekao da nema multija,i da je zbog toga loshe?Shta se palish ti k'o da si mu advokat?Jebote,imash Ajzaka,ceo Bed Kopi zaprafo,BS,Bauke,Biro,Last Voice,i shta ti ja znam kol'ko josh ljudi koji su faktichki bez multija,a rade svoju stvar do jaja...
I shta sad,je l' mu publika kriva shto je radio sa Ivanom,Minom i Fanki Dziberima,ili ceo onaj brate minli(koji eto nije zvanichan album,nego "projekat",pa se nishta ne vazi)...I ajd sad,meni se to ne svidja,i ja lupam gluposti zbog toga?Brate,chekaj malo da odrastesh,pa deli zrelije kritike...Trchish pred rudu...
_________________ Shutiram fristajlove kao skinhedsi rome...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu