Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 1489 Gde živiš: 012
Poslao: 04-09-2008, 00:24
nisam obraco paznju, kako sam video naziv slike, tako me osinula nostalgija, ceo taj period, drustvo, ta pesma gde se i kako slusala, znaci mnogo mi je do jaja bilo sinoc
e da, ne znam ni dal sam ja celo imao ono sa urbanom, meni je trajala ta stvar oko minut i nesto, znaci ono, valjda jedan vers, mozda i dva, ref i to je to.
od cele stvari ste uzeli bit i ref i nazvali rmx
i jbg, godine iskustva cine da je stvar sad bolja (mada bi sa ovim sastavom verovatno i tada bolje ispala, al idemo dalje)
ako iscupate jos neke matore stvari, ono, kacite
ja sve sto imam od muzike, to je sto sam re-nabavio u zadnjih manje od godinu dana..
Starost: 20 Pridruzio: 18 Apr 2008 Poruke: 796 Gde živiš: bg/vrnjacka banja
Poslao: 04-09-2008, 12:28
Karokan Pisao:
pa ne znam care,verovatno da bi se zaposlio napravio decu i tako to.
zasto?pa sta se tebi svidja kod njega?
dali moze da postoji nesto sto bi se ikom svidelo kod njega?
bio je u poziciji sto je mogao da gostuje na traci u to vreme kada je to bilo malo teze nego danas,pa culo se za njega,i on je kao dobar,daj bre.
urban je jedan od najboljih, ne znam da li si cuo njegove solo stvari, ja sam dosao do par i odusevio se
pa ne znam care,verovatno da bi se zaposlio napravio decu i tako to.
zasto?pa sta se tebi svidja kod njega?
dali moze da postoji nesto sto bi se ikom svidelo kod njega?
bio je u poziciji sto je mogao da gostuje na traci u to vreme kada je to bilo malo teze nego danas,pa culo se za njega,i on je kao dobar,daj bre.
urban je jedan od najboljih, ne znam da li si cuo njegove solo stvari, ja sam dosao do par i odusevio se
inace dobre su ove stvari
jedan od kojih? pa dal taj decko ima sluha.za liriku da ne pricam
_________________ I usually only fuck with female pilots cause they got the illest cockpits
Pridruzio: 02 Jul 2007 Poruke: 30 Gde živiš: Kragujevac
Poslao: 04-09-2008, 17:28
WEbad Pisao:
od cele stvari ste uzeli bit i ref i nazvali rmx
Pa to i nije remix. Mi smo snimili pesmu, Boss nam je dozvolio da koristimo beat i to je to. Ja sam vec napisao da nije remix ali jbg.. Svejedno da l' je remix ili ne, vazno da se radi.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu