Pridruzio: 22 Jul 2007 Poruke: 195 Gde živiš: serbianunderground
Poslao: 03-09-2008, 00:23 Komplex & Tribal remiksuju Klasike
Dragi posetioci sada vas malo vraćamo u proslošt, tačnije u 2004 godinu. Za vas imamo dva RMX-a hitove te godine i original jednog od tih RMX-a. Original je pesma "Slike" na kojoj se pojavljuju T-Blazer & Flip Flop & Komplex. RMX-i su pesme "Slike (club rmx)" koju je odradio T-Blazer, a drugi RMX je pesma koja je uradjena pre mesec ipo dana "Ludo Vreme RMX" (Original Suid, Urbal & Big Boss, prod. Big Boss) na kojoj repuju Komplex & Tribal & Suid a RMX te pesme je uradio Tribal. Užvajte!
Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 1489 Gde živiš: 012
Poslao: 03-09-2008, 03:30
cim sam video ovaj naziv pesme "slike" odma stavio na daunload..ako je to to sto ja mislim, matora stvar ali odlicna, zaboravio sam ko je sve radio...aaaaa skida se
Pridruzio: 02 Jul 2007 Poruke: 30 Gde živiš: Kragujevac
Poslao: 03-09-2008, 11:52
Poslednja pesma ("Ludo vreme") nije bas RMX ali ok. Komplex i ja se dogovarali nesto i vec sutradan snimiili, a Boss nam je izasao u susret sto se tice matrice. Ja sam kasnije dosvirao klavir i jos neke zavrzlame..
"Slike" su do jaja, skoro sam ih nasao na nekom cd-u sa tim starim demo snimcima. Verzija sa Viki je keva.
pa ne znam care,verovatno da bi se zaposlio napravio decu i tako to.
zasto?pa sta se tebi svidja kod njega?
dali moze da postoji nesto sto bi se ikom svidelo kod njega?
bio je u poziciji sto je mogao da gostuje na traci u to vreme kada je to bilo malo teze nego danas,pa culo se za njega,i on je kao dobar,daj bre.
_________________ I usually only fuck with female pilots cause they got the illest cockpits
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu