Pridruzio: 05 Jun 2007 Poruke: 125 Gde živiš: SmCity
Poslao: 21-09-2008, 10:22
sjajno Pisao:
nista spec, ima par dobrih lajnova, kvalitet malo manjka (mislim na snimak i produkciju)
fina pricica, ali prijava koja je ostavila utisak "sto si skinuo efekat?" :DDDDDDDDD
xD
_________________ iznova posmatram budjenje ovog grada
jutarnjim satima sam hodam ulicama
Pun forum hejtera,jeboteeeee. Ludi i Termentor,gde su vase pesme?
Inace,cool stvar!
nemoj da smaraš s glupim pričama.
de je meni pesma ? zar ne smem da komentarišem rep ako ga ne snimam ?
jel ti možeš da kažeš film je sranje da dođe producent da ti kaže de je tvoj film,napravi ti bolji pa smaraj...aj molim te,nije moj problem što ti ne znaš da prepoznaš...
i da uzmem da snimam snimio bi bolje od ovog
ništa lično izvođačima,al pesma smara.
i ono,oduvek sam voleo i da čujem sauta,ima kul stvari,tu sam da pohvalim kad je nešto dobro,i tu sam da kažem da je sranje kad je sranje.
Starost: 22 Pridruzio: 24 May 2008 Poruke: 557 Gde živiš: Pozega 031 West
Poslao: 17-10-2008, 12:25
Lik je glup....Jako i laze mnogo...
_________________ College students say to me "you ain't smart"
Record label A&Rs say: "this ain't art"
these are the contents of the Covenant of the Ark
listen to my chest beat tell me this ain't heart ?!
Zipa ovako, pesma je oke, ali pljuvanje nijeeeeeeeeeeeeeeee, znachi ne kapiram taj zon, nekog da plujesh zato shto je fensi, ili zato shto ne gottivi iste stvari kao i ti, to mi je skrozz bzvz no h8 samo moje misljenje.....svako ima svoj ukus......
Konacno je objavljen Kovlajev intervju na HipHopRS-u,album za par dana.
hahahahaahjsdashhahaa
e a ovaj car sto je radio intervju mu dva puta utera s tim da se culo za njega tek posle diss-a i on ono naseda ko majmun i raspistoljio se hahaha umesto da cuti budala
i ovo kao najbolji diss na sceni ahahahahahhahahahahaha haahah znachi plachem jebote
al ovo je ne znam neverovatno carski
Crni Bombarder je ona besna strana mene koja je u tom trenutku jednostavno htela nekome da jebe mamu.
hahaha
i da ovo kao dve odvojene licnosti :S
ajde mrsh ne glumi mi tu sizofrenicara eminemskog kao odvojene licnosti,sta lupas bre budalo drogirana ?alooo bre ne moze svakoda bude eminem?S::S
i da ovo za pronalazenje u denirovim txt-ovima je isto vrh,tu je pokidao stvarno
uglavnom ovaj pajac nije trebao da dobije intervju ono nikako :S bolje da je komsinica vera s drugog sprata bila,ona vishe zasluzuje :S
i da...hmmm...
ideja za pesmu je jako mocna i super,samo ste je sjebali totalno
_________________ prosto ne mogu sebe da zamislim kao normalnu osobu.gad dem
Bojan Lončar says:
jeste bre
Bojan Lončar says:
mi jednom kad smo igrali fubal u decembru
Bojan Lončar says:
dobro bili smo nešto mladji
Bojan Lončar says:
i utvrdili smo da kruac
Bojan Lončar says:
radi na nekoj bazi centralnog grejanja
Bojan Lončar says:
uvatiš palarama i zagreješ se
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu