Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2249 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 13-07-2008, 13:49
Karokan Pisao:
nije moje shvatanje uopste bitno nemoj da jedes govna,nego za neke albume se zna da su klasici za neke ne,i to je to ali opet polako ima vremena...
u sustini si u pravu,ali jebo rep koj kurac jedes govna ako hoces dodji na malu vagu da se ispucamo ko ljudi ono upucacu te odma u tu glavu bre jel ti jasno O_o
nije moje shvatanje uopste bitno nemoj da jedes govna,nego za neke albume se zna da su klasici za neke ne,i to je to ali opet polako ima vremena...
u sustini si u pravu,ali jebo rep koj kurac jedes govna ako hoces dodji na malu vagu da se ispucamo ko ljudi ono upucacu te odma u tu glavu bre jel ti jasno O_o
jel mogu lopate alo bre deckoooooooooooooooooo!!!11
imam hekler 8 )
ti loon nemoj da smaras
_________________ I usually only fuck with female pilots cause they got the illest cockpits
Poslednji izmenio Karokan dana 13-07-2008, 15:09; izmenjeno ukupno 1 puta
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4131 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 13-07-2008, 15:15
joj kvejk sve ti je bem umro sam, znači suze mi idu bre
e da lonzo pa vas dvojca se na svakom topiku raspravljate i nikad se gotovo ne slažete, ali ste ipak drugari ono u real životu i nekako se gotivite, mislim do jaja je to
_________________ jaja su mi puna kao da su kinder
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu