Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 4457 Gde živiš: New York - Kruševac
Poslao: 28-07-2008, 23:47 NLB STREETBASKET AND1 4 na 4 turnir na Adi Ciganliji
AND1 i NLB LIGA organizuju veliki projekat promocije košarke kroz niz turnira pod okriljem NLB lige.
Pod nazivom „NLB AND1 STREETBASKET 4 na 4“, organizujemo atraktivan turnir 4 na 4 gde će se tri najbolja team-a boriti na finalu u LJUBLJANI na trgu Preserna za prvaka lige.
Ovog leta, turnir u BEOGRADU održaće se na kosarkaskim terenima ADE CIGANLIJE. Sa deset otvorenih kosarkaskih terena Ada Ciganlija je gradski centar ulicnog basketa, koji se tu igra od ranog jutra do zalaska sunca. Turnir traje 2 dana, odrzava se 16. i 17.avgusta (subota-nedelja) kad je najveci broj ljudi na Adi Ciganliji.
PROGRAM TURNIRA SE SASTOJI IZ 4 DELA:
- Utakmice 4 na 4 sistemom eliminacije
- Takmicenje u zakucavanju
- Takmicenje u Freestyle-u
- HIP-HOP utakmica 4 na 4 (poznatiji reperi ce odigrati 1 revijalnu utakmicu)
Naravno ceo spektakl je tokom oba dana pracen dobrom muzikom,
kvalitetnom kosarkom i brojnim nagradama... Dodjite da pobedite!
Nije bitan broj godina... Barem bi trebalo da je tako...
Poslao: 29-07-2008, 13:12
nije bitno to, ja sam igrao 2006e na kalisu (imao sam 14 godina) i sve mladje su stavili u jedan deo sistema tako da najbolji tim od mladjih igra osminu finala protiv starijih, i to je skroz logicno i korektno sa njihove strane... prijavicu se za fristajl najverovatnije... heh ko bi mogao da igra revijalnu utakmicu od domacih hopera?:D
Starost: 16 Pridruzio: 04 Jun 2008 Poruke: 402 Gde živiš: Nedje u CG
Poslao: 29-07-2008, 14:01
Shta bi dao da sam u beogradu, da se prijavim. Valjda ce i u CG, jednog dana organizovati tako neshto...
_________________ -Poenta nije uspeti za dan, jer kada brzo uspesh, svatish jeftin ti je san-
choopko
Pridruzio: 11 Jul 2007 Poruke: 119 Gde živiš: Batajnica
Poslao: 29-07-2008, 14:04
mislim da ce biti u cg sledece godine, posto je finalni turnir balkana u ljubljani svake godine,
pa i crna gora mora da ima predstavnike poslacu vam neke video klipove sa turnira, najatraktivniji momenti i te fore
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu