Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 4457 Gde živiš: New York - Kruševac
Poslao: 13-03-2008, 13:14
Mi!xi, ovo nije RiV!!!!! Procitaj prvi post ove teme i videces o cemu se ovde radi! A ne da pitate ovde sve i svasta za neke leve stvari ne vezane za forum.
Gde mogu naci spiskove pesama hip hop izvodjaca...njihove albume........svi su mi izvodjaci bitni..........
samo da napomenem posto sam od brata dobio hard od 20GB samo sa domacim hip hop-om.......ja sam zeleo da sredim sali mnogo pesama....a nemam pojma koji je koji album.....HVALA UNAPRED
Starost: 25 Joined: 01 Jul 2007 Poruke: 595 Gde živiš: Republika Srpska
Poslao: 14-04-2008, 15:07
MC Flex Pisao:
Gde mogu naci spiskove pesama hip hop izvodjaca...njihove albume........svi su mi izvodjaci bitni..........
samo da napomenem posto sam od brata dobio hard od 20GB samo sa domacim hip hop-om.......ja sam zeleo da sredim sali mnogo pesama....a nemam pojma koji je koji album.....HVALA UNAPRED
Kod:
Da bi ste videli link morate se registrovati. Hvala.
sli meni recimo teba ovako CYA - Ime albuma i sve pesme sa albuma.....download pesama mi ne treba jer ih sve imam....samo nazivi..........i ime albuma.....
HVALA UNPRED
sli meni recimo teba ovako CYA - Ime albuma i sve pesme sa albuma.....download pesama mi ne treba jer ih sve imam....samo nazivi..........i ime albuma.....
HVALA UNPRED
Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2326 Gde živiš: Bor
Poslao: 12-05-2008, 19:02
To ti je CODE opcija. Ona služi da ne bi bilo direktnih klikova sa ovog sajta na neke sledeće gde se nalazi ilegalan sadržaj jer bi onda, preko toga, mogli da uđu u trag ilegalnom sadržaju na ovom sajtu i može doći do zatvaranja.
[ code ]www.nekisajt.com[ / code ]
imaš i lakši i brži način tako što obeležiš to što hoćeš da kodiraš i klikneš na CODE jezičak
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2249 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 12-05-2008, 19:34
e i jedno i drugo me je zanimalo )))
hvala obojici
Jos jedno pitanje. Zasto na sekciji "Promo Trake" ljudi stavljaju stvari kojim se ne promovishe neki dogadjaj,album ili shta ti ja znam ? Mislim to mi je totalno nebulozno. Pa sta ako je marchelo npr i ima 2 albuma iza sebe i ako je fejmus. mislim sta promovise pesma sa dexterom-vetrovi ? hoce neko da mi objasni ( bez odgovora tipa "promovise njihov rad od pre pet godina") i ostalih debilarija )
drugo pitanje,kako mi je nestao ovaj prelepi avatar , pa sam morao ponovo da ga aploadujem ?
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu