Pridruzio: 22 Jul 2007 Poruke: 200 Gde živiš: serbianunderground
Poslao: 15-08-2008, 18:03
obrisan ti je onaj jedan post gde si rekao da je sjebana diskusija.. jer je pored toga izbrisano još dosta postova koji su "sjebavali" istu. a drugi post koji ti je obrisan je bio dupli.
a dnevno ne bi verovao koliko se postova briše, nemoguće je svaki obrazlagali pojedinačno.
ChoME
Starost: 25 Pridruzio: 25 Nov 2007 Poruke: 408
Poslao: 17-08-2008, 12:56
Hrga Pisao:
ja imam pitanje post mi je obrisan pa cu pitat ponovo ko je sve u prti bee gee - u i ko je onaj lik u kapeli sto napocetku kaze jebao sam mrtvu zenu
prti bee gee Moskri, pokojni, ali ima josh dovoljno pesama da se izdaju josh 2 njihova albuma sa njim, vec su mu izdata 2 posthumna albuma, i jedan dok je bio ziv, u ekipi su Mikri Maus (on ima neki nadimak zaoravio sam cvija je neshto pominjo), i Eufrat...
ovaj iz kapele, to ti je Mentol Men, iz Blind Buissness Sekte...
Starost: 18 Pridruzio: 25 May 2007 Poruke: 1116 Gde živiš: 025 Sombor
Poslao: 28-08-2008, 07:01
Kakav je ono nacin da se zakljucaju 'slike clanova'? Ne mozete da obuzdate masu spamera pa onda zakljucate temu. Mislim EJ?!?. Pobrisite offtopic postove i davajte upozorenja za ban, banujte, uradite nesto a ne da zakljucavate temu.
Beton je beton stari,i veruj mi da smrdi isto u svakom gradu...
Starost: 16 Pridruzio: 04 Jun 2008 Poruke: 402 Gde živiš: Nedje u CG
Poslao: 05-09-2008, 19:34
Ajte ljudi molim vas, povecajte ovo vreme za izmenu poruka barem na 7 min. Napiso sam rmovanje umesto rimovanje u podforumu lirika, u jednom postu, i sada ne mogu to da izmenim, a nervira me, kada imam gramatichne greshke, u postu.
_________________ -Poenta nije uspeti za dan, jer kada brzo uspesh, svatish jeftin ti je san-
Poslednji izmenio maderfaker dana 05-09-2008, 19:34; izmenjeno ukupno 1 puta
Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 1489 Gde živiš: 012
Poslao: 05-09-2008, 22:32
da se nisi zaebao? na 4 je min, 7 bi bilo previse...
a sto sam primetio, kliknem izmeni, on mi izbaci da cekam 4 min, odem bek pa posle par min opet na izmeni, a jos nije isteklo 4 min, i on resetuje pa sve izpocetka
mislim da je i minut za ovako nesto previse...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu