Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5690 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 17-09-2007, 19:54 druga strana sporta
Nekadašnja zvezda američkog fudbala, OJ Simpson, svojevremeno glavni osumnjičeni za ubistvo bivše supruge i njenog prijatelja, uhapšen je u Las Vegasu pod sumnjom da je izvršio oružanu pljačku. Simpson je zajedno sa još nekolicinom pomagača upao u jednu od hotelskih soba Las Vegasa i oteo dokumenta vezana za njegovu karijeru, koja je trebalo da budu prodata na aukciji. Simpsona je policija uhapsila dan posle pljačke, a bivši fudbaler je izveden iz kazina sa lisicama na rukama, obučen u opremu za golf.
Ukoliko optužbe za oružanu pljačku budu tačne, Simpson bi mogao da dobije najmanje 30 godina zatvora.
Simpson je na ove optužbe izjavio da je on samo iz hotelske sobe uzeo ono što je njegovo.
Info: b92
Zar nije lud?
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Poslao: 17-09-2007, 20:01
Čačanska policija saopštila je da je za vreme fudbalske utakmice Borac - Crvena Zvezda, odigane u subotu, došlo je do narušavanja javnog reda i mira zbog ponašanja gostujućih navijača. Petnaest minuta posle početka ovog prvenstvenog susreta, više od 100 navijača Crvene zvezde nasrnulo je na pripadnike žandarmerije, pokušavajući da nasilno uđu na stadion.
Oni su kamenicama gađali policajce i žandarme, a jedan od njih je bacio i upaljenu baklju, pri čemu su četiri policijska službenika i jedan žandarm lakše povređeni.
Dok je još trajala utakmica, u policijsku upravu je sprovedeno više izgrednika, a N.S, D.U i N.U, su zadržani u pritvoru zbog napada na službena lica. Kod dvojice navijača pronađene su dimne bombe, a tri su posedovala narkotike.
Protiv R.D, koji je predvodio akciju nasilnog ulaska na južnu tribinu, podneta je krivična prijava na osnovu Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.
info: b92
djeaaaaa delije sever !!!
__CRAZY__ Pisao:
Poslao: 17-09-2007, 20:02
Dečak star 11 godina izgubio je život za vreme derbi utakmice šampionata Ekvadora izmedju Barselone i Emeleka, pošto ga je pogodila petarda. Nesrećni dečak Karlos Sedenjo bio je navijač Barselone, a kako je rekao policijski pukovnik Maretin Kukalon, šef policijske stanice u Gvajakilu, petarda je dečaka pogodila u predelu grudi.
RIP
info: b92
Da li je moguce?
__CRAZY__ Pisao:
RALLY driving legend Colin McRae has died after his helicopter crashed in an accident near his home.
Although the driver's body has yet to be formally identified police in Scotland said they believed McRae was one of the four who died in the accident.
The privately owned helicopter that crashed yesterday afternoon is registered to the the 1995 World Rally Champion.
advertisement
It came down just a short way from the McRae family home in Lanarkshire.
The aircraft crashed into woods and burst into flames. More than 40 fire fighters were needed to bring the resulting fire under control.
Police said there had been no survivors.
McRae's death means Britain has lost both its world rally champions in tragic circumstances.
The Scotman's successor, Englishman Richard Burns, died of a brain tumour.
McRae only won the world title once but he became an icon for a generation of fans who loved his "never give up" attitude and raw speed.
He also gave his name to a popular series of video games and was developing his own line of rally cars.
poginu covek...ja mislim da je ovo u subotu bilo nisam siguran......rip
evo i na srpskom:
Legenda auto relija Kolin Mekre (40) poginuo je juče sa svojim petogodišnjim sinom u helikopterskoj nesreći kod mesta Lanark u Škotskoj.
Osim njih dvoje nastradala su još dva putnika za koje se pretpostavlja da su bili bliski Kolinovi prijatelji.
Kako se navodi u policijskom izveštaju nesreća se dogodila nešto posle četiri sata popodne, kada se helikopter srušio u Džerisovu šumu i momentalno se zapalio. Letelica je bila toliko uništena da policija u jedno vreme nije znala koliko je ljudi bilo u njoj.
Kolin Mekre bio je jedan od najpoularnjih sportista na planeti i bio je među najboljim reli vozačima ikada.
Tokom karijere osvojio je 25 relija u konurenciji za Stesko prvenstvo, a 42 puta se našao na pobedničkom podijumu.
Njegov otac, Džimi Mekre bio je pet puta prvak Velike Britanije, a i brat Alister je takođe osvajao britansko reli prvenstvo.
Njegov lik je bio inspracija za jednu od napopularnijih kompjuterskih igrica.
Poslao: 20-11-2007, 23:31
Dirk Kajt postao je za manje od 18 meseci, peti fudbaler Liverpula kome su stan ili kuća obijeni Luksuzni dom 27-godišnjeg napadača u Vultonu, bio je meta pljačkašima u prošli četvrtak, kada je igrač bio na pripremama sa reprezentacijom Holandije pred kvalifikacioni meč za EURO 2008.
Policija Mersisajda potrdila je da istražuje pljačku.
lol haha u engleskoj rade poso
__CRAZY__ Pisao:
Poslao: 20-11-2007, 23:32
Gotovo 30000 navijača prisustvovalo je petom izdanju tradicioinalnog meča protiv siromaštva koji su organizovale fudbalske legende Zinedin Zidan i Brazilac Ronaldo. To je deo njihovog rada u razvojnom programu Ujedinjenih nacija (UNDP). Bivši kapiten Francuske reprezentacije i igrač Reala iz Madrida Zidan i napadač Milana Ronaldo u tom programu učestvuju od 2003. godine. Karte su koštale od 10 do 25 evra na meču ekipa "Zidanovi prijatelji" i "Ronaldovi prijatelji", koji se završio nerešenim rezultatom 2:2.
"Cilj meča je da ljudi postanu svesni problema siromaštva u svetu", rekao je Ronaldo.
On se polako vraća na teren posle povrede, a umesto njega u igru je na polovini prvog dela ušao sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher.
Kao i prethodnih godina prihod od meča ići će u fond za sprečavanje siromaštva u Istočnoj Evropi, Aziji, Africi i Latinskoj Americi.
__CRAZY__ Pisao:
Poslao: 20-11-2007, 23:36
Golman nemačke fudbalske reprezentacije Jens Leman demantovao je da je tokom utakmice sa reprezentacijom Kipra u Hanoveru, u kojoj su "panceri" slavili sa 4:0, uputio nepristojan gest domaćim navijačima. Nemački mediji prikazali su snimak na kome se vidi da je Leman prekrio glavu rukom i pokazao srednji prst navijačima koji su zvali golmana Hanover Roberta Enkea da uđe u igru.
ovaj Leman je kralj haha, to je taj rad...
__CRAZY__ Pisao:
Fudbaler Real Madrida Hose Marija Gutijeres Hernandes snimljen je posle meča sa Betisom kako ljubi nepoznatog muškarca! Igrač „kraljevskog kluba“ pokušao je na, blago rečeno, neobičan način da preboli poraz u Sevilji (2:1) u 24. kolu Primere, a u tome su ga, naravno, uhvatili španski paparaci.
Fudbalerima Reala to je bio drugi poraz u nizu i sigurno njegovim igračima nije lako. Guti je utehu našao u društvu nepoznatog muškarca, a navijači madridskog kluba nadaju se da će mu to pomoći da bolje igra.
[ Added: 19 February 2008, 1:02 pm ] PUROVIĆ ME RAZOČARAO
Igor Burzanović, fudbaler Crvene zvezde, nije više u dobrim odnosima sa svojim nekada najboljim drugom Milanom Purovićem. Dvojica pajtosa iz Podgorice imali su sličan razvojni put u Budućnosti i Crvenoj zvezdi, a onda je sve puklo, pa se dobro prijateljstvo urušilo kao kula od karata.
- Razočarao me je Purović! Izgleda nismo bili dobri onako kako sam ja mislio. On i ja znamo razloge, koje ne bih želeo da iznosim u javnost - rekao je Igor Burzanović i sa dosta gorčine u glasu nastavio:
- Poznajemo se od malih nogu, a razišli smo se dva meseca pre njegovog odlaska u lisabonski Sporting. Nekako je čudno počeo da se ponaša tih poslednjih nekoliko meseci u Zvezdi. Mislio sam da mi je drug i prijatelj, ali očigledno je da nije ispalo tako. Kad se sretnemo, samo se pozdravimo, nema više topline kao što je bilo ranije.
Igor Burzanović je već punih godinu dana u Crvenoj zvezdi. Za to vreme promenio je četiri trenera i ni kod jednog nije uspeo da se izbori za status prvotimca.
- Ne znam zašto sam uvek u drugom planu. Posle godinu dana provedenih u Zvezdi osećam se nesrećno. Uvek se nešto slomi na meni, a priznaćete da to nije prijatno. I sada sam u drugom planu, ali neću da kukam, niti da pitam trenera zašto je tako. Vredno treniram i ubeđen da će doći i mojih pet minuta.
Na startu prolećnog dela fudbalskog šampionata Srbije Crvenu zvezdu čeka „večiti derbi“ sa Partizanom na praznoj Marakani.
- Čudne stvari dešavaju se u srpskom fudbalu u proteklih mesec dana. Gledam te emisije o fudbalskom kriminalu, slušam i čitam o hapšenjima funkcionera. Nije to dobro i pitanje je kako će se sve rešiti. Čujem i da se razmišlja o odlaganju prvenstva, što nije dobro. Nas čeka Partizan i derbi čekamo pod velikim psihološkim pritiskom. Svesni smo da tu utakmicu moramo da dobijemo, i dobićemo je - zaključio je Igor Burzanović.
[ Added: 19 February 2008, 1:12 pm ] Tuča fudbalera Rome na treningu
Fudbaleri Rome Alberto Akvilani i Kristijano Panući potukli su se na treningu dan posle poraza od Juventusa, objavio je danas rimski dnevnik "Il Mesađero".
Prema pisanju tog lista, Akvilani je na jučerašnjem treningu provocirao Panućija što se nije našao u timu na meču sa Juventusom.
Iskusni odbrambeni fudbaler se naljutio i nasrnuo na Akvilanija, razmenili su par šamara, ali su teži incident sprečili trener Lućijano Spaleti i sportski direktor Bruno Konti.
Pojedini fudbaleri Rome posle poraza od Juventusa, koji znači i kraj njihovog sna o titulu, priznali su da odnosi u timu nisu baš "idealni".
Rodrigo Tadei i Filip Mekses izjavili su da ekipa u poslednje vreme igra loše i da je to počelo da utiče na atmosferu u svlačionici.
[ Added: 19 February 2008, 1:16 pm ] Ofarbaću se u plavo, ako osvojimo Ligu šampiona
Groznica Lige šampiona trese „Enfild“. Ranjeni Liverpul pokušaće večeras da se u svom hramu fudbala iskupi za sve loše rezultate eventualnom pobedom nad Interom u prvom meču osmine finala, a menadžer Rafa Benitez da sebi produži opstanak na užarenoj klupi posle lavine kritika koja se sručila na njega posle poraza u FA kupu od Barnslija.
Dejan Stanković je protiv Livorna u subotu izdržao sve napore, odigrao je punih sat vremena i biće večeras u timu koji će Roberto Manćini suprotstaviti Liverpulu.
- Našim veznim igračima odgovara kako igra Džerard, koji je po meni bolji od Frenka Lamparda iz Čelsija. Liverpul, moram da priznam ima čudan tim u kojem napadači više trče od veznih igrača. Benitez je hrabar trener, on je čovek koji vuče hrabre i riskantne poteze. Što se nas tiče, ne moramo da opteretimo Ibrahimovića posebnim zadacima - kaže Stanković.
Srpski reprezentativac dao je italijanskim novinarima i svoje obećanje.
- Ako osvojimo Ligu šampiona, ofarbaću se u plavo! Ne moramo uopšte da učimo na prošlogodšnjem iskustvu Milana, imamo dovoljno znanja da posao obavimo na naš način.
Inter je ove sezone izgubio samo jedan meč, 1:0 u Istanbulu od Fenerbahčea. Trener Roberto Manćini ima razloga da veruje u uspeh i na evro koloseku.
- Neće me zavarati loša forma Liverpula u kupu i prvenstvu. Očekujem da vidim sasvim drugačije izdanje rivala, znam koliko mogu da budu opasni - oprezan je Manćini.
Crvenima ove sezone definitivno ne ide - u prvenstvu će do kraja voditi ljutu bitku za četvrto mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, u FA Kupu i Liga kupu su doživeli neuspeh, a jedva su stigli i do osmine finala takmičenja UEFA u kojem ih očekuje sjajna ekipa Intera.
- Moraćemo da igramo mnogo bolje ako želimo da prođemo u četvrtfinale. Imam utisak kao da nailazimo na tim koji sa sobom nosi titulu iz Kalča i ima nameru da uradi isto u Ligi šampiona. Mora da im je bilo mnogo teško kada su gledali kako to radi Milan prošle sezone protiv nas. Imaju ogroman motiv, ali ključ za nas će biti da napravimo dobar rezultat za revanš - smatra defanzivac Džejmi Karager koji će večeras zabeležiti 99. nastup u evropskim klupskim takmičenjima.
Inter je uradio ogroman posao da u Seriji A stekne 11 bodova prednosti u odnosu na najbližeg rivala Romu. To će im svakako omogućiti da igraju mirnije u Ligi šampiona i da joj se posvete više nego inače.
Drugi derbi prvog dana nastavka u Ligi šampiona, odigraće Roma i Real na rimskom „Olimpiku“. Jedina briga trenera domaćina Lućana Spaletija je povreda Mirka Vučinića (butni mišić), ali bez obzira na to, Italijani će biti u prilici da izvedu najjači sastav, sa kapitenom Totijem u timu. Madriđani dolaze bez Pepea, Marsela i Meceldera, Snajdera, Saviole i Robinja.
- Real je izgubio od Betisa, ali to nije bitno. Ja sam srećan kad mi pobedimo, a ne kad drugi izgube. Betis im je dao golove posle udaraca glavom, a mi smo jaki kada je lopta na zemlji - kaže trener Rome Spaleti.
Njegov kolega Bernd Šuster takođe smatra da će Real biti bolji nego pre par dana u Sevilji.
- Ovo je drugi tip utakmice, drugačije je takmičenje u pitanju i imaćemo svakako mnogo veći motiv da pobedimo - rekao je Nemac.
Predrag Đorđević i Darko Kovačević bi mogli predstavljati opasnost po gol ekipe iz Londona, dok trener Takis Lemonis ističe da je za njegov klub ovo novo iskustvo, jer devet godina nisu igrali u nokaut fazi.
Starost: 19 Pridruzio: 08 Jan 2008 Poruke: 1270 Gde živiš: Budzilovac
Poslao: 20-02-2008, 17:49
Guti ipak nije gej - na slici se ljubi sa sestrom
Španski tabloid koji je objavio da se fudbaler Real Madrida Guti ljubio s muškarcem, kao i to da je homoseksualac, verovatno će se suočiti s velikom tužbom zbog obmane javnosti, prenosi hrvatski portal Index.hr.
Utvrđeno je, naime, kako je osoba koju ljubi zapravo njegova sestra, a ne "lepo ošišani muškarac", a Guti ju je poljubio jer je po drugi put trudna.
Hose Maria Gutjeres Hernandez, poznatiji kao Guti, juče je u španskom tabloidu, a potom i u svetskim medijima, okarakterisan kao homoseksualac i to nakon što su objavljene fotografije na kojima ljubi nepoznatu osobu. Gutijev menadžer Zoran Vekić objasnio je medijima kako se Guti sastao sa sestrom i ostalim članovima porodice kako bi proslavili njenu drugu trudnoću. Otud, naime, i poljubac i cela priča koja se razvila na osnovu jedne fotografije.
Tabloid je objavio i kako Gutija napušta supruga Aranča, TV voditeljka s kojom ima dvoje dece.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu