Znaci Engleska premier liga,Italijanska serija A,Spanska primera,liga sampiona,UEFA liga kup,Nemacka bundes liga,Francuski sampionat,Holandska prva divizija,juznoamericki fudbal....itd..sve ostale strane fudalske lige i kupovi ovde!
Ja sam pre svaki dan isao u kladionicu, ali nisam bio ni jednom u poslednjih godinu dana... Kladionica je kao droga... Ja pre ne potrosim sve pare za uzinu, da bi mi ostalo za kladionicu...
Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2800 Gde živiš: Bor
Poslao: 23-09-2007, 09:48
koliko sam nekad bio zaluđen sportom toliko sad nemam pojma ni ko gde igra ni da li je figo otišao u penziju, za mihajlovića znam , znači ništa... užas.
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
inache sjajnda dominacija liverpula sinoc,idemo na titulu...
_________________ neki ortak sa msn-a says:
i onako sad izgleda lepo sve
neki ortak sa msn-a says:
i uveo sam sebi zabranu protiv pusenja al kurac
neki ortak sa msn-a says:
ne mogu da ispostujem
Reprezentativac Srbije i nekadašnji gorostas Crvene zvezde i Rasinga, Nikola Žigić vrlo lako bi u januaru mogao da ostane bez kluba. Kako trenutno stvari stoje, Žigić već polako pakuje kofere i sigurno će napustiti Valensiju.
Novi trener Valensije Ronald Kuman izjavio je da ne računa na zvanično najboljeg srpskog fudbalera u 2007. godini i predao je nalog direktoru Miguelu Angelu Ruizu da ga proda u najkraćem vremenskom roku.
Nikola Žigić se pominje kao najveći promašaj letnjeg prelaznog roka, ali su u Valensiji u strahu da neće moći da povrate uloženih 20 miliona evra koliko su za Žigića platili Rasingu.
U svakom slučaju predstojeći zimski prelazni rok biće više nego zanimljiv, posebno kada se zna da u Žigićevom ugovoru stoji klauzula da eventualno zainteresovani klubovi za Žigićevu slobodu moraju platiti čitavih 60 miliona evra.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu