Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5698 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 29-09-2007, 01:00
Nesue ti si probao?
djea!
e a moj matori organizuje obuke, jerbo je iskusan covek u sportu, ali sad nacu da se kurcim ovde, ovo ono, nego ozbiljno... lekarski, vadjenje dozvole i prvi skok izadju 100 evra, onda su ostali 20 evra, a prvih 20 skokova se skace sa automatom, tj sam otvori padobran, vrlo brzo, a posle se vi samo jebete kako znate i umete...
nemy Pisao:
Za mene je od tih ekstremnih jedino hali-gali....
hahahah ti prico 5ko kako smo se drali kad smo se vozili? CALEEEE !!! hahaha ludo!
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Ja sam vozio skejt,... Bash sam danas ponovo posle dve godine stao na njega da se oprobam al izgleda da sam malo zardjao.... Uglavnom poceo sam da ucim mog mladjeg brata i njegovo drushtvo neke fazone koje sam ja znao i tako...
inache...ono kontam da je skok sa padobranom bolji od osecaja svrsavanja pomesan sa efektom kokaina na organizam zajedno sa zvukom novog albuma tupaka
imam ozbiljnu nameru da probam
_________________ neki ortak sa msn-a says:
i onako sad izgleda lepo sve
neki ortak sa msn-a says:
i uveo sam sebi zabranu protiv pusenja al kurac
neki ortak sa msn-a says:
ne mogu da ispostujem
Agressive skating je u stvari "sport" posvecen obozavaocima rolera koji laganu voznju rolera kejom,zamenjuju ekstremnim skokovima sa zgrada, slajdovanjem po rampama, gelenderima, klupama i na svemu i svacemu sto vide na putu od nekog mesta do kuce.Ovo je jedan od retkih sportova koji nema pravilo osim....8 tockica i udubljene sine.Naravno postoje pravila kojih se naravno skoro niko ne drzi osim onih sportista kojima dobro placaju za to...recimo kaciga, stitnici, rukavice, ali mi ipak volimo da se lomimo onako generalno te retko ko na Balkanu uopste nosi svu tu opremu kad je u pitanju agressive.
Ovaj "sport" ima veoma dugu istoriju ali nikada do sad nije sagledan iz aspekta jednog ekstremnog sporta kao sto je to slucaj u poslednjih par decenija.Veoma polako dospeo je i na nase prostore kada smo, naravno, i mi Balkanci saznali sta je zapravo tocak (a da ne pricam o 8 takvih).Agressive nije preporucljiv za osobe mladje od 13 godina i one koji imaju slabo srce, iskljucivo je za zdravstveno i mentalno stabilna lica...
Trenutno je mnogo manje popularan od skateboarding-a.
Sto se tice opreme, i ako nije toliko popularan kao recimo tenis ili kosarka, mozemo slobodno reci da je jedan od skupih sportova.Postoje posebne vrste rolera koje su izradjene od mesavine veoma cvrstih materijala kako bi one mogle izdrzati ljudsku tezinu pri maksimalnom skoku sa 20 metara visine.Naravno, masa istih nikada nije manja od 2kg po jednoj rolerki (sto znaci minimum 4kg tezine na nogama, sto pri skoku treba i podici naravno, nije ni malo lako).U koliko mislite da ce vam posao zavrsiti roleri koje mozete naci u klasicnim sportskim prodavnicama strasno se varate.Ovi roleri su na nasem trzistu jako retki i mogu se dobiti jedino kod dobavljaca marki "razor", "rollerblade", "remz", "salomon", "roces" itd.Cena jednih prosecnih agresivki kod nas iznosi od 14.000 do 16.000 dinara.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu