Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 4457 Gde živiš: New York - Kruševac
Poslao: 02-12-2007, 15:33 Wap
Posto sam primetio da dosta korisnika posecuje forum svojim mobilnim telefon. Pa bih zeleo da vas pitam da li zelite WAP stranicu ovog foruma? Posto mogu srediti kodove za jedno 5 minuta i forum ce biti dostupan za sve korisnike foruma bez slika i manje ce skidati lovu
Starost: 28 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 2143 Gde živiš: 011-012-021
Poslao: 06-12-2007, 01:13
evil Pisao:
Posto sam primetio da dosta korisnika posecuje forum svojim mobilnim telefon. Pa bih zeleo da vas pitam da li zelite WAP stranicu ovog foruma? Posto mogu srediti kodove za jedno 5 minuta i forum ce biti dostupan za sve korisnike foruma bez slika i manje ce skidati lovu
elem, sad ovde mogu napisati o onoj probi...
prvo bratac, zeza stranica, tj ne ucita celu, plus se ne vide obicne teme... quote se ne prikazuje, kao ni text koji je citiran.. da skida manje pare, pa i nije bas jer opet vuce istu kolicinu podataka(txt-a)samo je ok sto nema slika pa ne ucitava 3 godine..
hm.. ajd preko vikenda da zavrsimo to... ja vec pri kraju s kodom..lepo da se dogovorimo pa da odradimo to..
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu