Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4141 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 24-02-2008, 22:29
CRAZY_izmet Pisao:
uuufff ovo nema veze sa radiom...otvorite temu...poljubci ili geyhop
niko te ništa nije pitao, a moj spam ili šta več treba da briše evil, ili neus, a to tvoje zameranje gde stigneš po forumu mi je toliko jadno da ja nemam reči. znači napisao si "Radio treba da zaživi" čisto da bi bilo nešto u vezi teme, a poenta je skretanje pažnje na sebe, i taj tvoj hir da me "ne voliš". Tako da ono, odjebi malo od mene, uzmi drkaj ga, šta da ti kažem, samo se skloni od mene, "nemam posla s idiotima". zdrao.
_________________ jaja su mi puna kao da su kinder
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4141 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 25-02-2008, 00:24
Citat:
ja sam izneo svoj stav o radiu ...
Loon Pisao:
nači napisao si "Radio treba da zaživi" čisto da bi bilo nešto u vezi teme, a poenta je skretanje pažnje na sebe, i taj tvoj hir da me "ne voliš".
CRAZY_izmet Pisao:
toliko od tebe o temi
ne, početa je tema o zaradjivanju admina na majcama, kako bi se radio opet oformio, i ja sam uleteo sa tim da nama nije cilj da zaradimo, a čak i kada bi zaradjivali, platili bismo veći host, to su te "veće stvari" koje sam pomenuo.
CRAZY_izmet Pisao:
samo si se ti nasao prozvanim...
čekaj čekaj, želiš da kažeš da se nisam trebao naći prozvanim? remind yourslef
CRAZY_izmet Pisao:
uuufff ovo nema veze sa radiom...otvorite temu...poljubci ili geyhop
mislim daj, ajde šlajfuj bre, nisam ja od juče...
_________________ jaja su mi puna kao da su kinder
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu