opet to je samo tvoje misljenje...diplomatija postoji mnogo duze nego sto ti mislis i veoma je vazna
Nama teritorije nisu oduzete diplomatijom...Zato ih i ne mozemo odbraniti,ni sachuvati diplomatijom...Objektivno...Velika pitanja se nikad ne reshavaju diplomatski,vec nasilno(daleko od toga da ja podrzavam to,al' tako je)...
Citat:
lepo kaze krang...oprosti ali ne zaboravi...to je moj stav prema hrvatima...i kad neko kaze rat sa hrvatima ja uopste ne vezujem danasnje hrvate sa tim
mnogo zemlje imaju slican jezik...to ne znaci da onaj ko je jaci treba da uzme teritoriju ovog drugog...zato sto eto imaju isti jezik...to je novi svetski poredak ako znas sta je to...
Lepo kaze Krang,al' ti si izgleda vec zaboravio,tako da nemash shta ni da prashtash...
Inache,ovo podebljano se i desilo nama,s tim shto su nama slabiji(dodushe uzpomoc Amerike) oduzeli teritoriju...
Citat:
nece SAD puci nego ce doci normalniji predsednik koji nece kao bush ratovati svuda...realno SAD je najjaca zemlja
Predsednik je go kurac u americi,on slusha shta govori krupni kapital...Amerikom vlada par bogatih porodica...Bush(svaki americhki predsednik)je marioneta,tachnije neizdajichka verzija nasheg tadica...A SAD ce puci,uskoro...
Citat:
i da ti samo kazem nesto
Patriota je covek koji voli svoju zemlju
Nacionalista je covek koji voli svoju zemlju i smatra da je njegova zemlja iznad drugih odnosno narod poseban (kao sto je Hitler mislio)
Jesi svestan da si prvi chovek koji je nazvao nacistu nacionalistom?Objasni onda shto se taj pokret u Nemachkoj zvao nacizam?...Neonacisti bi po tebi trebalo da se zovu neonacionalisti...Baci oko u neki rechnik(preporuchujem ti Vujakliju)i saznaj znachenje termina...Inache,patriotizam ne iskljuchuje nacionalizam,kao ni obrnuto(ja sam i jedno i drugo,na neki nachin)...
Citat:
hahaha milosevic je imao muda hahah pa da kad su svi njegovi (porodica) bili na sigurnom pa ima muda da se kurci kad cemo mi "smrtnici" da izginemo
sto tad nisu dosli rusi u pomoc?jednostavno mi smo slabiji 100x o SAD...mnogo jace zemlje od nas ne smeju njima da se suprotstave al zato mi pametni mozemo...rezultat...bombardovanje!
miloshevic je lopov i politicki(krao je na izborima) i materijalno...
samo se seti koliko je ljudi dobilo batine za vreme devedesetih...mozda je neko od tvojih tako prosao
Vodje NIKAD ne shalju svoje u rat...Nikad i nigde,nije ti ovo film...Nashe ljude su lepo obrlatili preko medija da ispadne "necemo da ginemo zbog Miloshevica",a nisu znali da ne gadjaju oni Miloshevica,vec njih,narod,drzavu...Samo da znash,ultimatum pred bombardovanje je sadrzao tachku u kojoj stoji da NATO treba da rasporedi sve trupe po CELOJ SRBIJI,a ne samo na kosovu,i da nece snositi posledice za ikakvu shtetu koju naprave(materijalnu i ljudsku).I da smo obavezni da tim trupama snabdemo shta god im treba,bez ikakve naknade...Koji normalan predsednik bi pristao na tako neshto?
Rusi - ponovicu,Jeljcin je bio na vlasti (zapadna marioneta)
A policija i danas bije i ubija,nemoj to da te zavarava shto imamo "demokratsku" vlast...
_________________ Shutiram fristajlove kao skinhedsi rome...
joj pa ovo je nevjerovatno...koliko debilnih postova ovdje ima...ljudi pa dzinisova knjiga je blizu....
a sto se tice ovog hapsenja....karadzic je definitivno morao biti uhapsen...
ali nevjerovatno je da neki ovdje misle da je on nevin....ono jeste vi normalni....coece pa koliko dokaza ukazuje na njegovu krivicu treba ga odmah osudit...ali normalno ja sam za fer sudjenje i sve to.....i svi zlocinci bi trebali biti uhapseni nebitno koje su vjere,nacije...
i vebe coece pa kako mozes reci da se nije desio genocid jbt....ili mozda postoji neka druga definicija genocida za koju ja i ostali svijet nismo culi...koliko logora,mucenja se desavalo ono ne znam sta da kazem....pogledaj neke slike,procitaj poneki clanak o tome...koliko ljudi je ubijeno u srebrenici i drugim mjestima sirom bosne...mislim tu nema nikakvih pametovanja....genocid se desio...krivci bi trebali biti osudjeni i to je to...ajd PoZ
ali nevjerovatno je da neki ovdje misle da je on nevin....ono jeste vi normalni....coece pa koliko dokaza ukazuje na njegovu krivicu treba ga odmah osudit...
Manje je nevin od Nasera Orica....
_________________ Na TVu pichi zika,prsatih sojki.
Po fioki trazim pistolj-Brate aj me rokni.
ali nevjerovatno je da neki ovdje misle da je on nevin....ono jeste vi normalni....coece pa koliko dokaza ukazuje na njegovu krivicu treba ga odmah osudit...
Chek,je l' ovo treba da znachi da je gori od Nasera?
Brate X,ja stvarno nisam ubedjen sa par chlanaka i namontiranih video snimaka koji ne pruzaju skoro nikakav dokaz...Imash svedoke iz UN koji su bili u Srebrenici za vreme "genocida"koji su izjavili da nije bilo ubijanja civila,vec samo oruzane borbe muslimana i vojske RS...I zashto bash Srebrenica,je l' se zapitao to neko nekad?Shta se deshavalo oko Srebrenice?Nisu ludi bili srbi da prave genocid u mestu koje chuva UN i koje je pod prismotrom trece strane...I ono shto posebno ide u prilog mojoj teoriji je shto se ne spominje nikad i nigde genocid nad srbima za koji se zna sigurno da se dogodio,za koji postoje konkretni i chvrsti dokazi...I josh jednom - da se u Srebrenici genocid desio,Bosna bi bez problema dobila onu tuzbu za genocid pred medjunarodnim sudom(prva naznaka pravde josh od rata)...Zato me nervira kad ljudi prichaju o tome kako(danas u novinama sam chitao)genocid u Srebrenici(i na josh nekim mestima)ne treba dokazivati "jer se zna da se desio"!?!Koja je svrha sudjenja onda?
I da se razumemo,daleko od toga da je meni drago shto je neko poginuo(bilo hrvat,musliman ili srbin),al' ljudi non-stop ispushtaju iz vida da je to bio rat(i to rat koji su oni zapocheli,ne mi)...A kad udjesh u rat,neko mora da pogine...Ginule su obe strane,al' ne moze se svaliti kompletna krivica za sve na srpski narod...Nismo mi bili jedina strana u ratu...Al' Hag ne zanima pravda,i to je svima jasno...
Pridruzio: 07 Jun 2007 Poruke: 1029 Gde živiš: BGD
Poslao: 27-07-2008, 12:20
X-Control Pisao:
joj pa ovo je nevjerovatno...koliko debilnih postova ovdje ima...ljudi pa dzinisova knjiga je blizu....
a sto se tice ovog hapsenja....karadzic je definitivno morao biti uhapsen...
ali nevjerovatno je da neki ovdje misle da je on nevin....ono jeste vi normalni....coece pa koliko dokaza ukazuje na njegovu krivicu treba ga odmah osudit...ali normalno ja sam za fer sudjenje i sve to.....i svi zlocinci bi trebali biti uhapseni nebitno koje su vjere,nacije...
i vebe coece pa kako mozes reci da se nije desio genocid jbt....ili mozda postoji neka druga definicija genocida za koju ja i ostali svijet nismo culi...koliko logora,mucenja se desavalo ono ne znam sta da kazem....pogledaj neke slike,procitaj poneki clanak o tome...koliko ljudi je ubijeno u srebrenici i drugim mjestima sirom bosne...mislim tu nema nikakvih pametovanja....genocid se desio...krivci bi trebali biti osudjeni i to je to...ajd PoZ
brate mislim da je doshlo do malo misandrstendinga!
Karadzic ima na dushi deo krivice i treba da snosi posledice. Ali on nije trebalo da bude uhapshen sada, jer ce pravdu u njegovom sluchaju da deli hag, eu i shta ti ja znam. Srbija je podmicena.
Karadzicu treba da se sudi pred nekim balkanskim sudom.
Srbija je izgubila dostojanstvo. Postali smo neljudi, moze se reci i kanibali, jer se hranimo tudjom patnjom - doslovno.
Poslao: 27-07-2008, 12:46
namontirani snimci hahahah kako da ne...a slike radjene u Photoshop CS2 hahaha ae bezi bre
balakanski sud ne postoji
veb ja nisam rekao da je nacionalista i nacista isto....to nigde ne pise pogledaj...samo sam rekao da je hitler bio nacionalista(bio je i nacista ali to nema veze sad sa ovim)
patriota i nacioanlista nije isto...to da li moze biti i jedno i drugo je pitanje...
shvatam ja vas i sve....i mozda bi se i trebalo sudjenje odrzati negdje drugo...na ovim prostorima....i cijela ta zbrka,hapsenje to je sve politika,dogovor i sranja...ali zar nije karadzic izjavio na onoj sjednici kad je bosna trebala proglasit nezavisnost(nesto tako,ne sjecam se najbolje) da ce ukoliko se desi to proglasenje citav muslimanski narod u bosni biti istrijebljen...i zatim je usljedila opsada sarajeva i sranja...i slazem se ono rat je rat jbg bice mrtvih ali opet koliko zena je silovano,djece ubijeno....coece preko 10 000 zrtava.....logori su bili osnivani....i mislim da se islo na to da se istrijebi nesrpski dio stanovnistva.....i normalno srbija kao drzava tu poprima izgled najgore zemlje,a ne bi trebalo biti tako....ono zlocinci trebaju biti kaznjeni i sve ali mislim da srbija kao drzava u kojoj zive normalni ljudi kao i svugdje ne bi trebali ispastati zbog djela nekih ljudi prije 10-15 godina.....treba prestati zivjeti u proslosti i fokusirat se na bolje sutra ali to je tesko s obzirom na okolnosti...et ispisa se a nisam planirao nista pisat....ajd PoZ svima....mir
Starost: 19 Pridruzio: 08 Jan 2008 Poruke: 1162 Gde živiš: Budzilovac
Poslao: 27-07-2008, 13:53
ne treba da se zakljuca tema jer kao sto pise neophodna je da ne bi pisali svasta po drugim temama...za sada je sve ovde mirno i nema razloga da admin nesto radi...ko ne zeli da cita ne mora
nemoguce je da se sudi na nasim prostorima...ko bi onda bio presedavajuci??iz koje zemlje bi bio sudija??trebalo bi mnogo vremena da se sve to formira i stalno bi bilo prica da je taj sud na necijoj strani...isto kao i sad...samo sto bi tad doslo do veceg haosa koji ne bi imao ko da zaustavi...a ovako su tu mnoge evropske organizacije
Guru Pisao:
X-Control Pisao:
Chek,je l' ovo treba da znachi da je gori od Nasera?
Ne bas naprotiv,ako mene pitas....
_________________ Na TVu pichi zika,prsatih sojki.
Po fioki trazim pistolj-Brate aj me rokni.
namontirani snimci hahahah kako da ne...a slike radjene u Photoshop CS2 hahaha ae bezi bre
Pazi,video sam ja dosta tih snimaka o srpskim ratnim zlochinima,i svi su veoma neubedljivi i nepouzdani...Dok su snimci zlochina nad srbima veoma jasni i konkretni,bez rasprave...Hag ima i jedne i druge,al' o drugima jednostavno ne pricha...Zato shto im nije zadatak da rasvetle zlochine,vec da okrive samo Srbiju i srbe,kako bi nas ojadili josh vishe...Em cemo nositi ljagu kao zlochinachki narod,em cemo placati "ratnu odshtetu"zemljama zrtvama,jer su nas oterali i pobili nam ljude,i prisvojili nam teritorije..Ako tebi to nije nepravda,ne znam shta je...
Citat:
veb ja nisam rekao da je nacionalista i nacista isto....to nigde ne pise pogledaj...samo sam rekao da je hitler bio nacionalista(bio je i nacista ali to nema veze sad sa ovim)
Nego si rekao da je Hitler(olichenje i glavna figura nacizma) u stvari nacionalista...Ne moze se biti i jedno i drugo,nacizam je ekstremni shovinizam(kad smatrash da je tvoj narod jedini zasluzio da prezivi,a ostale pobijesh ili potchinish),a nacionalizam je ljubav i poshtovanje prema svom narodu(bez mrznje prema drugima)...Pogledaj rechnik,vec ti rekoh...
Citat:
patriota i nacioanlista nije isto...to da li moze biti i jedno i drugo je pitanje...
Nisam rekao da je isto,vec da moze chovek da bude i jedno i drugo...Evo,ja sam rodjen u Srbiji i nju priznajem kao otadzbinu,a takodje kao nacionalista,duboko cenim svoj narod...Ista stvar i u nekoj drugoj drzavi(npr.Americhki patriota,i Nemachki nacionalista...Lupam,al' shvatash valjda)
Citat:
nemoguce je da se sudi na nasim prostorima...ko bi onda bio presedavajuci??iz koje zemlje bi bio sudija??trebalo bi mnogo vremena da se sve to formira i stalno bi bilo prica da je taj sud na necijoj strani...isto kao i sad...samo sto bi tad doslo do veceg haosa koji ne bi imao ko da zaustavi...a ovako su tu mnoge evropske organizacije
Pa,ja ne znam sa koje si planete ti pao,niti zashto imash tako negativan stav ka srbima...Logichno je,ako si srbin,sudi ti se u Srbiji,ako si hrvat,sudi ti se u Hrvatskoj,boshnjak u Bosni...Najjednostavnija stvar...Necesh valjda da ti neki placenik iz pichke materine deli pravdu,za koju ni ne zna?
A za X-a,brate,svaka zemlja treba da utvrdjuje svoju odgovornost...Samo smo mi bili naivni da priznamo i ono shto je bilo i ono shto nije,dok druge zemlje furaju spiku -"mi cemo priznati svaki zlochin",a kad ih pitash za te zlochine kazu "Ne,Oluja i Bljesak su oslobodilachke akcije"...Ili za Bratunac,Kravice,one jadne vojnike u Sloveniji,i shta-ti-ja znam...Kakva je to pravda?Brojchano su srbi imali najvece gubitke(i u Krajini,i u Bosni),i to su svi znali,al' o tome se ne pricha...Kakva je to pravda?Ne porichem da je bilo zlochina na nashoj strani,al' to su radili pojedinci(debila ima svuda),al' nije bilo "zajednichkog zlochinachkog poduhvata"...Niko nije naredjivao silovanja muslimanki,ili streljanje ratnih zarobljenika,vec su to radili ili pojedinci na terenu,ili proklete paravojne formacije...A za to ne treba da se krivi drzavni i vojni vrh,sigurno...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu