Obaveštenje 

Pogledaj prethodnu temu «» Pogledaj sledecu temu
Zakljucao Ko: NeuS
02-08-2008, 16:01
uhapshen prle,,,trazi se tihi (POLITICKA TEMA)
Autor Poruka
Loon 
ovaj riga ovde!

Starost: 18
Pridruzio: 18 Jun 2007
Gde živiš: vršac gari
Poslao: 22-07-2008, 15:50   

Ja ću samo da kažem nešto.

Ako ga branite, i ako nije kriv (nebitno za šta, ovako funkcioniše život), što se nije predao da dokaže to? Za svaku stvar za koju si osumljičen treba da dokažeš da li si kriv, ili nisi, ako nisi boleće te brige. Ovaj čovek se evidentno plašio pa se zato i krio...

cofi 
uzljkljpnj

Starost: 20
Pridruzio: 18 Apr 2008
Gde živiš: bg/vrnjacka banja
Poslao: 22-07-2008, 16:17   

kao pravi srbin hriscanin ne bi nikada smeo da dozvoli da drugi ispastaju zbog njega, drugo, on je optuzen, ne i osudjen tako da treba da dokaze svoju nevinost ako postoji sumnja... covek bez casti nije covek a narod koji ga prati je narod bez pameti

Illidan 
kazanova morona

Starost: 17
Pridruzio: 12 Apr 2008
Gde živiš: SD bejbe
Poslao: 22-07-2008, 16:18   

uztj Pisao:
kao pravi srbin hriscanin ne bi nikada smeo da dozvoli da drugi ispastaju zbog njega, drugo, on je optuzen, ne i osudjen tako da treba da dokaze svoju nevinost ako postoji sumnja... covek bez casti nije covek a narod koji ga prati je narod bez pameti

rech 10 puta...

http://www.en-game.org/reg.php?ref=Illidan

VeB 
Bolesni Multipraktik

Pridruzio: 22 Apr 2008
Gde živiš: Bigidi Borcha
Poslao: 22-07-2008, 16:35   

Loon Pisao:
Ja ću samo da kažem nešto.

Ako ga branite, i ako nije kriv (nebitno za šta, ovako funkcioniše život), što se nije predao da dokaže to? Za svaku stvar za koju si osumljičen treba da dokažeš da li si kriv, ili nisi, ako nisi boleće te brige. Ovaj čovek se evidentno plašio pa se zato i krio...

Je l' si ti slep,gluv,glup ili shta?Ako ne izvaljujesh,u hashkom tribunalu je pun kurac srba,a skoro nikoga druge nacionalnosti...I ti druge nacionalnosti bivaju oslobodjeni,dok srbi ili umiru tamo,ili bivaju najoshtrije osudjivani...Hag nije formiran da bi se otkrila istina,vec da bi se okrivila Srbija i srpski narod(ne Miloshevic,ne Sheshelj,ne Karadzic,vec narod i drzava)za sve ratove i nemile dogadjaje na Balkanu...Je l' bi se ti predao da si nepravedno optuzen nekome ko zeli i moze da te osudi i zatvori bez dokaza i pravednog sudjenja?Ako si mazohista,mozda...

@CRAZY_izmet

Ti,brate ne znash o chemu prichash...Nije istina sve shto se pricha na b92 i slichnim institucijama...I mi NECEMO otici u EU ako isporuchimo SVE optuzene,samo cemo sebi da natovarimo bedu,jer ako svi budu osudjeni(a hoce),mi cemo placati ratne odshtete i druge kurce-palce koji idu uz to...I ovo za veru i nacionalnost:tako su se bosanci,hrvati i slovenci odnosili prema nama,a ne mi prema njima...

Ljudi,pratite li vi situaciju imalo?Nama je SVAKI general,mal'te ne i svaki oficir i politichka lichnost iz devedesetih optuzen(vecina je i nepravedno osudjena)za neki zlochinachki poduhvat,a mi smo vodili odbrambeni rat...Kol'ko je to vama logichno,i u krajnjem sluchaju pravedno?

@Ulichni

Ne moram ja da budem tamo...Dovoljno mi je da vidim sve dokaze za genocid...Bash sam se na jutjubu prepucav'o sa nekom glupom bosankom oko toga,i sama se izlajala...Rekla je da "njoj i njenim poznanicima fale poneki mushki chlanovi porodice"...To je to...I bosna je izgubila spor pred nepristrasnim sudom...A kome ne odgovara moze samo da laje...

A ti si sarmoglavi retard,i mojne da mi se obracash vishe ako smatrash da je moj narod zlochinachki...

Ispis'o sam se poshteno...Ne ochekujem da se slazete sa mnom,ipak niste srboljubi,pa ajd sad da me pljujete...

P.S.Nacija ce tek da pati,kao posledica ispunjavanja uslova za "ulazak u EU",do kog nece ni doci... :-|

Loon Pisao:
sabio mi je skroz

Illidan 
kazanova morona

Poslao: 22-07-2008, 16:43   

vodili smo odbrambeni rat dok nisu krenuli da ubijaju nevine ljude A NE VOJNIKE!!!!!! da su se samo vojske drzali ne bi tolko njih najebalo i ne bi ovoliko najebali...nista ali apsolutno nista ne moze da opravda to sto je tolko nevinih ljudi ubijeno...to je jedno...drugo...a treba nama evropa ako necemo da pomremo svi ranije...ne kazem ja da je evropa dobra nesto fantasticno ali ako smo u njoj mozemo da pokusamo da promenimo stvari a i ne mozemo bez nje jer ce da nas bojkutuju samo tako...a i ako politicar budu pametni pa budu usli u evropu i ocvrstili veze sa kinom i rusijom bicemo na konju...

cofi 
uzljkljpnj

Pridruzio: 18 Apr 2008
Gde živiš: bg/vrnjacka banja
Poslao: 22-07-2008, 16:51   

stoji da hag ima pik na nas, ali sto se tice optuzenika i hrvati i bosanci su imali jednog glavnokomandujuceg dok mi nismo, ali opet da oslobode orica je stvatno tuga. treba ih izruciti sve, samo njima zaglupljuju narod u jos glupljim kampanjama.... neko je reko malo pre tadic=juda, ja gledam i sa druge strane - arkan i slicni ratni profiteri mogu isto tako da se nazovu, prodali su srpsku cast za novac, pre rata u bosni srpska vojska nije klala neduzne [ne kazem nista za tudje]. nema pravde, jaci vlada i to je to.

za evropu, srbija je sistemski unistavana ili pripremana tako da ne moze da bude samodovoljna, prvo su sankcije i srpski mentalitet sjebali industriju, posle je bombardovanje nastavilo i tad je vec uveliko bio otvoren put kapitalizmu... svajcarska nije u uniji, ali nikad nije ratovala, imaju banke, milku i sta ti ja znam.. ostale zemlje koje nisu u uniji isto imaju nesto svoje dok smo mi obogaljeni, rudnici jadni, nafta i gas se ne eksploatisu, auto i elektro industrija propala, struju uvozimo, poljoprivreda je skupa zbog vremena i nepogoda, jedino pametno sto moze da se uradi je da se naprave jedinice patriotskih sponzorusa da vacare kintu od stranih investitora i da pomazu majku srbiju

Alko Kvejk 
debeo k'o big pun

Pridruzio: 26 Sep 2007
Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 22-07-2008, 17:04   

E ne vredi. Jel moze da se banuje svako ko postuje bilo sta oko ijedne politicke teme,posto se ovde ne moze voditi argumentima potkovana rasprava vec samo glupe prozivke i sta ti ja znam. Evile , jel problem ?

Djare Sms-om Pisao:
Nisam ga video,ali sam izblejao jedno sat vremena na trgu partizana i tu sam shvatio chari denirovog detinjstva

Illidan 
kazanova morona

Poslao: 22-07-2008, 17:07   

uztj Pisao:
jedinice patriotskih sponzorusa da vacare kintu od stranih investitora i da pomazu majku srbiju

ahahahahha bas to...ima i porez i pdv da placaju :mrgreen:

Iam Juzni Front 
TzaRiaM

Starost: 16
Pridruzio: 27 Dec 2007
Gde živiš: Knjazevac,SRBIJA
Poslao: 22-07-2008, 17:57   

Ulichni_MC . то није геноцид то је било добро дело. то је српски херој. ПРАВОСЛАВНИ.

[ Added: 22 July 2008, 9:00 pm ]
лоон како може он да докаже кад је хаг суд за србе. само срби остају тамо до краја живота а друге пуштају кући. нема шансе да он докаже. улични једи говна

ПРАВДА ЗА УРОША

Crazy 
!^Baraba^!

Starost: 19
Pridruzio: 08 Jan 2008
Gde živiš: Budzilovac
Poslao: 22-07-2008, 18:01   

veb brate

po svemu sto si napisao izgleda ti kao da ti se ne svidja srbija i to sto mi kao narod zelimo da idemo unapred a ne unazad(bar je tako rezlutat na izborima bio a i ja verujem u to)

kazes mi smo vodili oslobodilacki rat hahah...a kako o u tudjoj zemlji...koliko je ljudi(bilo koje nacionalnosti) poginulu na teritoriji srbije i tadasnje crne gore??

takav rat mora da ima neke posledice al ne mora ceo narod da snosi posledice zbog drupe ljudi koji su to radili iz ko zna kojeg razloga(verovatno profiterskog).Kod njih nije bilo toliko istaknutih generala kao kod nas zato sto smo "mi" isli u rat po plen,pa su svi nasi zeleli da omaste brk.sa druge strane oni su bili ti koji su se branili i kojima je bilo samo to u interesu a ne da ubajaju nase ljude

prepucavas se na you tube-u?gde je mozak brate??ja tebe ne mrzim niti ne znam sta ali ti si za mene SHATRIOTA...generalno ne gledas sve chinjenice i smatras da je tvoja zemlja sveta...tj NACIONALISTA si...

gledaj samo na TV-u kako radikali vode skup u beogradu...mozda vidis sebe tamo kako se dernjas sa krezavim matorcima sa shajkachama(kojima je IQ 35.5)

to kao "i oni su nase ubijali" nije nikakvo opravdanje...to je razmisljanje idiota...svako ko je ubijao zasluzuje da mu se sudi

ja necu da te pljujem kao sto si rekao i ne znam otkud ti to da ne volimo srbiju??ja volim srbiju vise nego ti to je sigurno i zalim dobro svom narodu...zato svu bagru u zatvor

pozdrav

Poslednji izmenio Crazy dana 22-07-2008, 18:07; izmenjeno ukupno 1 puta  

Sejo 
Planina Stajl Bejbe

Starost: 22
Pridruzio: 28 Mar 2007
Gde živiš: Grad Sunca
Poslao: 22-07-2008, 18:03   

Nemam vremena da pišem ode zato što neću bit na netu ... Al mogu da kažem da je ovo veliki dan za Srbiju ... Zločinci pa ko god da su nek odgvaraju za ono što jesu / nisu počinili ... Toliko ... Zz ...

ut98 Pisao:
reksona je sjajan mc a pritom je i sladak ko shecer

drugar nikola 
savijam u ge

Pridruzio: 07 Jun 2007
Gde živiš: BGD

Poslao: 22-07-2008, 18:56   

CRAZY_izmet Pisao:
VeB Pisao:
Znachi,tuga...Ne bi trebalo da samo Teodul bude u bedaku,smarate sa tim forama...Ovo samo ide u prilog onoj:"Mi srbi smo govna",ako to ne vidite...I ne znam kako njega mogu da terete za genocid koji se nije ni desio(Bosna je izgubila taj spor protiv Srbije)...

prichash gluposti...ne treba cela srbija da pati zbog nekoliko ljudi(sada su ostala samo dva)

on je ratni zlocinac,covek koji je ratni profiter i koji nije imao milosti prema ljudima samo zato sto su druge nacionalnosti,vere ili sta vec

Brate, on je branio Srbiju tada! To ne sme da se zaboravi! Srbija ne ispašta zbog nekoliko ljudi! Srbija ispašta zbog zatucanog naroda!

Stavi se u njegovu situaciju - izbije neki rat, ti si neki general kurac palac i moraš da braniš svoje! I Braniš i grizeš za svoje! I onda pobiješ neke ljude koje možda nije trebalo da pobiješ, ali sve u korist očuvanja Srpstva i onda te osude zato što si pobio te ljude? Po strani to što si se borio za svoju zemlju!

Heh... brate.. mislim da ne bi pričao tako kao što sad pričaš!

TO JE BIO JEBENI RAT! JEBENI RAT! U RATU SE JEBENO GINE! U RATU NEMA RAZLIKE IZMEĐU CIVILA I VOJNIKA! U RATU IMA RAZLIKE IZMEĐU DVE ZARAĆENE STRANE!

budi realan, zapitaj se koliko ima naprimer Srba koji nisu hteli da idu u rat, a morali su! Šta je sa tim Srbima koji nisu hteli da idu u rat a ubijeni su???
El to u redu? Nije!
Isti slučaj je i sa drugim nacijama koje su učestvovale u ratu!

Hapšenje Karadžića je izdaja! Izdaja onoga što je nekad bila Srbija! Neustrašiva zemlja koja će pre da umre, nego da se čak i usudi da pomisli o predaji!

Pod 1 - rat je glupost!
Pod 2 - kad već dođe do rata, najveća glupost je da vojnici ograničavaju, kao recimo što je protivzakonito u ratu koristiti bacač plamena!

Evropa... joj... bože...

Šta ćemo mi dobiti ako uđemo u EU?

Crazy 
!^Baraba^!

Pridruzio: 08 Jan 2008
Gde živiš: Budzilovac
Poslao: 22-07-2008, 19:19   

thruo Pisao:

Brate, on je branio Srbiju tada! To ne sme da se zaboravi! Srbija ne ispašta zbog nekoliko ljudi! Srbija ispašta zbog zatucanog naroda!

Stavi se u njegovu situaciju - izbije neki rat, ti si neki general kurac palac i moraš da braniš svoje! I Braniš i grizeš za svoje! I onda pobiješ neke ljude koje možda nije trebalo da pobiješ, ali sve u korist očuvanja Srpstva i onda te osude zato što si pobio te ljude? Po strani to što si se borio za svoju zemlju!

kakvu situaciju??on nije bio general prvo to moras da znas nego politicar,profiter i onaj koji je naredio da se pobiju neduzni ljudi NA TUDJOJ TERITORIJI!!! glup si ako ne vidis razliku u ratovanju za svoju zemlju i ratovanju na tudjoj teritoriji!

BachDezhurni 
presretach

Starost: 86
Pridruzio: 15 May 2008
Gde živiš: svugdi
Poslao: 22-07-2008, 19:21   

Ako se ne varam, ili ako me RTS ne vara, ovo je jedna od internet stranica na kojima je radio i pisao Dragan David Dabić a.k.a. Radovan Karadžić, proteklih godina.

http://www.psy-help-energy.com/

Djare 
konjski konj

Pridruzio: 26 May 2008
Gde živiš: Novi Sad
Reprimends:
 1/4/5
Poslao: 22-07-2008, 19:23   

CRAZY_izmet Pisao:
onaj koji je naredio da se pobiju neduzni ljudi NA TUDJOJ TERITORIJI!!!

brate mnogo je diskutabilno da li su svi ti ljudi neduzhni i da li je to TUDJA TERITORIJA...ja se ne bih slozhio sa tobom...

Prikazi poruke iz poslednjih:   
Ovaj forum je zakljucan i ne možete menjati teme ili odgovarati.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu
Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Skoci na: