Obaveštenje 

Pogledaj prethodnu temu «» Pogledaj sledecu temu
Zakljucao Ko: NeuS
02-08-2008, 16:01
uhapshen prle,,,trazi se tihi (POLITICKA TEMA)
Autor Poruka
Ulichni_MC 
Klasik 34.og veka

Starost: 19
Pridruzio: 07 Jun 2008
Gde živiš: Na-Armiranom-Betonu
Poslao: 31-07-2008, 23:14   

Nista Jakube. Ne slavimo mi to,imamo mi nas dan Sandzacke zastave,dan Sandzaka,subotom utakmice na Dzehenem parku i tako..... :cool:

Crazy 
!^Baraba^!

Pridruzio: 08 Jan 2008
Gde živiš: Budzilovac
Poslao: 31-07-2008, 23:40   

jbt...a ja mislio da ja i veb preterujemo :mrgreen:

nebitan je kosovski boj sad...

sto se tice ovog sto je rekao Big Dee

a kako ti mislis da napredujemo?tako sto cemo da saradjujemo samo sa rusijom ili mislis da ce hteti druge zemlje iz okruzenja sa nama...oce kurac...oni svi zele napred...sve zemlje zele da udju u evropu jedino mi jos kenjamo da je tamo sranje...

ajde reci mi koja se zemlja zalila na evropske integracije???ne racuna se sam pocetak...jer je svaki pocetak tezak...Koja je zemlja zatrazila da napusti EU???

kao sto sam vec jednom napisao ...nasi ljudi cuju "a tamo daju otkaze"...NE SERI DA CE DA TI DA OTKAZ KAD NE RADIS KAKO TREBA I KAD NEMAS DIPLOMU!

batalite tu pricu u kojoj mi treba da se izolujemo od celog sveta...za sve vam je kriv tadic...

pa pogledaj kako se izgradila srbija a posebno beograd od kako je DS na vlasti

nezahvalni ste!
sve bi radikali dobro uradili...videli smo koliko mogu dok su bili na vlasti sa slobom!!!

Djare 
konjski konj

Pridruzio: 26 May 2008
Gde živiš: Novi Sad
Reprimends:
 1/4/5
Poslao: 31-07-2008, 23:46   

Ulichni_MC Pisao:
Ne slavimo mi to,imamo mi nas dan Sandzacke zastave,dan Sandzaka,subotom utakmice na Dzehenem parku i tako.....

A u pravu si brate,ti nisi turchin,ti si poturica... :mrgreen:

Ulichni_MC 
Klasik 34.og veka

Poslao: 31-07-2008, 23:48   

bar znam ko sam za razliku od tebe, pohungarijcu :o

Djare 
konjski konj

Pridruzio: 26 May 2008
Gde živiš: Novi Sad
Reprimends:
 1/4/5
Poslao: 01-08-2008, 00:16   

ti konstantno ubijash sam sebe...al ok...to je do IQ...dosta offa

Makky 
najjak u selo

Starost: 18
Pridruzio: 22 Dec 2007
Gde živiš: Bor 030
Poslao: 01-08-2008, 00:43   

Crazy Pisao:
jbt...a ja mislio da ja i veb preterujemo :mrgreen:

nebitan je kosovski boj sad...

sto se tice ovog sto je rekao Big Dee

a kako ti mislis da napredujemo?tako sto cemo da saradjujemo samo sa rusijom ili mislis da ce hteti druge zemlje iz okruzenja sa nama...oce kurac...oni svi zele napred...sve zemlje zele da udju u evropu jedino mi jos kenjamo da je tamo sranje...

ajde reci mi koja se zemlja zalila na evropske integracije???ne racuna se sam pocetak...jer je svaki pocetak tezak...Koja je zemlja zatrazila da napusti EU???

kao sto sam vec jednom napisao ...nasi ljudi cuju "a tamo daju otkaze"...NE SERI DA CE DA TI DA OTKAZ KAD NE RADIS KAKO TREBA I KAD NEMAS DIPLOMU!

batalite tu pricu u kojoj mi treba da se izolujemo od celog sveta...za sve vam je kriv tadic...

pa pogledaj kako se izgradila srbija a posebno beograd od kako je DS na vlasti

nezahvalni ste!
sve bi radikali dobro uradili...videli smo koliko mogu dok su bili na vlasti sa slobom!!!

e ovako, bugarska je sad dobila zabranu na 1.000.000.000 evra donacije i dobila kaznu od 500.000.000 evra kazne sve to zbog korupcije, pa ti vidi gde smo i sta smo, koliko cemo mi dobiti kazne i zabrane ako udjemo prebrzo u EU, tako da ne treba da se zalicemo sa "visokim" uslovima, prvo treba da ocistimo drustvo, nama se i dalje gleda ko je iz koje partije, i tako se postavlju ljudi na celu firmi i javnih ustanova, uopste nije bitan kadar i sposobnost, sta cemo sa tim, sto to ne resava Tadic nego je sve svoje ljude postavio na vazna mesta a oni lade jaja i postavio Dacica na celo policije, gde je sad omladina DS i Otpor koji su od istog Dacica i njegove partije dobijali batine kada su lepili ili skidali plakate,a?
Crazy u nekim delovima se slazemo, ali. . .

makaveli Pisao:
makky magistar piraterije :mrgreen: :mrgreen: :lol:

cofi 
uzljkljpnj

Starost: 20
Pridruzio: 18 Apr 2008
Gde živiš: bg/vrnjacka banja
Poslao: 01-08-2008, 01:03   

ne moze niko ovde da prica jer nema godine iskustva, plus sto sam sebe ne izdrzava, misljenje mu ne gradi stomak vec ono sto je cuo [ne kazem da je to dobro]! tadic je apsolutista, vidi se iz izbora premijera i ranije. eu je sranje ali je tako namesteno da bez nje ne mozemo ako hocemo na bolje [zahvaliti kapitalizmu] jer i kad ne bi usli u nju korupcija bi nas ubila... mi smo narod koji ubija svoje vladaoce i proglasava ih za heroje [citaj pajser]... usput, islam i pravoslavlje su dve najslicnije religije na svetu, plus sve monoteisticke religije vode ka dobru kao apsolutu, ne vode se ratovima i mrznjom, to su ljudski gresi koji kvare sliku svega. toliko od mene. mir

Makky 
najjak u selo

Poslao: 01-08-2008, 01:06   

uztj Pisao:
ne moze niko ovde da prica jer nema godine iskustva, plus sto sam sebe ne izdrzava, misljenje mu ne gradi stomak vec ono sto je cuo [ne kazem da je to dobro]! tadic je apsolutista, vidi se iz izbora premijera i ranije. eu je sranje ali je tako namesteno da bez nje ne mozemo ako hocemo na bolje [zahvaliti kapitalizmu] jer i kad ne bi usli u nju korupcija bi nas ubila... mi smo narod koji ubija svoje vladaoce i proglasava ih za heroje [citaj pajser]... usput, islam i pravoslavlje su dve najslicnije religije na svetu, plus sve monoteisticke religije vode ka dobru kao apsolutu, ne vode se [b]ratovima i mrznjom[/b], to su ljudski gresi koji kvare sliku svega. toliko od mene. mir

sa svim se slazem sem boldiranog, sta je sa muslimanskim svetim ratom???

makaveli Pisao:

cofi 
uzljkljpnj

Pridruzio: 18 Apr 2008
Gde živiš: bg/vrnjacka banja
Poslao: 01-08-2008, 01:07   

to je izmisljeno kasnije, nije u sklopu islama kao originalnog... moglo bi se protumaciti kao pravoslavlje i katolicizam po udaljenosti

Makky 
najjak u selo

Poslao: 01-08-2008, 01:09   

mozda, ali nisam skroz siguran, ali necemo sad o veri, onda bi ovaj topic imao vise stranica nego sta ima novo kod vas :)

makaveli Pisao:

VeB 
Bolesni Multipraktik

Pridruzio: 22 Apr 2008
Gde živiš: Bigidi Borcha
Poslao: 01-08-2008, 09:00   

X Pisao:
i veb brate muslimani i ti poginuli u srebrenicu se nisu imali cime braniti.....zar nije vladao embargo i bosna nije imala oruzja skoro nikako tada..(izvinite ako grijesim)

Izvinjenje prihvaceno... :o

'Aj',brate,znash li ti zashto bash Srebrenica,koja je inache bila"sigurna zona"koju su chuvale snage UN?Zato shto je to bio centar operacija muslimanskih paravojnih formacija koje su izletale na okolna srpska sela(Bratunac,Kravice i ostala)i klali srpski zivalj tamo(to su uglavnom bili zene,starci i deca,poshto su mushkarci bili u ratu)...Kad god je Mladic krenuo za njima,oni bi se vratili u Srebrenicu i snage UN bi zabranile srbima da ih prate,jer je to kao "sigurna zona"...Posle par pokushaja Mladicu dokurchilo,uleteo je unutra sa vojskom,pobio sve muslimane koji su pruzali oruzani otpor,resto zarobio,a zene i decu(civile)je prebacio autobusima do Alije balije(i za to postoje nemontirani snimci koje sam i ja video,i tu nema dileme)...Tako da ne moze niko meni da tvrdi da je to bio genocid,masakr i shta-ti-ja-znam shta...Daleko od toga da su bili bespomocni i nenaoruzani,shta mislish shta su ameri radili tamo,razgledali?Dopremali su im oruzje i pruzali logistichku podrshku onim avaksima,i na josh razne nachine...Da su oni bili jadni nenaoruzani i bespomocni,ne bismo mi izgubili taj rat...A sam rat je pocheo u Sloveniji,to se zna...

Crazy Pisao:

Evo,vec sam rekao,Rumunija...Svaka slabija zemlja koja udje u tako neku zajednicu ima da propadne...

Citat:

To niko sem tadica ne pricha...Niko nikad nije prichao o samoizolacija,i radikali su za evropske integracije,al' ne po svaku cenu i pod bilo kakvim uslovima...

Antishiptar Pisao:
Pa nije nama jedini uslov hag, shta je sa zhivotnim standardom, nezaposhljenoshcu, korupcijom u ovoj novo-staroj vladi, shta je sa onih 30-ak hiljada zakona koji moraju da se donesu? I zato, proevropljani, ne mlatite praznu slamu! nema nama evrope ni za unuchice! I zashto Tadic i kompanija moraju da imaju to zatucano, pesimistichko razmishljanje 'ako ne udjemo u evropu, propali smo'? Mislim "Nema 'leba bez motike"... Ako udjemo u evropu nece svi problemi sami da se reshe dok mi sa rukama u dzepovima mrsimo jaja...

Rech na sve ovo...Samo Tito ipak nije neka uzorna figura i spasitelj...Ipak je on najodgovorniji shto niko od hrvata i shiptara nije kaznjen za deshavanja iz drugog svetskog rata,a i najvishe je radio na ovim nesrpskim zemljama(Slovenija i Hrvatska pogotovo),a i zbog njega smo mi danas u dugovima...

Shto se politike i tih devedesetih tiche,razmotrite ovo:"demokrate"pljuju na vlast devedesetih i mole se da se to ne ponovi,a ko im je danas najvazniji partner?SPS...A radikali su imali vlast neko veoma kratko vreme,ja mislim da je to bilo par meseci ili godinu dana,nisam siguran...Devedesetih je Sloba bio glavni u Srbiji,tako da je neozbiljno kriviti radikale za tako neshto,ipak nisu oni bili nikakvo mudo tih devedesetih...Kao shto nisu ni danas...

Loon Pisao:
sabio mi je skroz

Makky 
najjak u selo

Poslao: 01-08-2008, 09:33   

word, potpisujem

makaveli Pisao:

Ulichni_MC 
Klasik 34.og veka

Poslao: 01-08-2008, 10:24   

makky i veb nemaju pojma ni o islamu ni o muslimanima....sveti rat-dzihad,nema veze sa islamom,uzmite malo kur an,mislim nemojte,ukaljacete ga ako niste pod abdestom.... makky,da dodjem ja kod tebe,zarobim i tebe i tvoju porodicu + vadim tvoju naftu iz tvoje avlije (koja ne postoji),jel bi se pobunio?

VeB 
Bolesni Multipraktik

Pridruzio: 22 Apr 2008
Gde živiš: Bigidi Borcha
Poslao: 01-08-2008, 10:37   

Malo prelistaj istoriju,pa vidi ko je kod koga doshao,i ko je stariji na tim prostorima...

Loon Pisao:
sabio mi je skroz

Ulichni_MC 
Klasik 34.og veka

Poslao: 01-08-2008, 12:00   

hajde,vidim da pametujes kad nemas pojma....arabljani tj muslimani su na tim prostorima prodavali svoja imanja jevrejima....kasnije su jevreji ojacali pa su napali one koji su im prodavali imanja i kuce za male pare.... ako mislis na amere,oni su uradili ono sa zgradama 11 septembra da bi okrivili arapske zemlje i zauzeli ih....dosta je,pametni ce shvatiti!

Prikazi poruke iz poslednjih:   
Ovaj forum je zakljucan i ne možete menjati teme ili odgovarati.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu
Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Skoci na: