Obaveštenje 

Pogledaj prethodnu temu «» Pogledaj sledecu temu
Zakljucao Ko: NeuS
02-08-2008, 16:01
uhapshen prle,,,trazi se tihi (POLITICKA TEMA)
Autor Poruka
Crazy 
!^Baraba^!

Starost: 19
Pridruzio: 08 Jan 2008
Gde živiš: Budzilovac
Poslao: 01-08-2008, 12:56   

ovo je politicka tema...pisite slobodno sta zelite be zobzira da li je vezano za hapsenje karadzica samo bez previse svadje ili vredjanja

sto se tice evropskih integracija to nije tacno...

kako toma nikolic misli da udje al po njegovim uslovima...to kao kad bi ja rekao "prelazim ja u Crvenu Zvezdu al po mojim uslovima.Ocu da imam najvecu platu,najbolju tojotu da vozim..."
pa sta mislis sta bi rekli ovi iz zvezde..."a ko kaze da mi zelimo da dodjes u zvezdu??neces dobiti ni ugovor,ni dinara,ni tojotu od nas...igraj za radnicki iz obrenovca,ne zanim nas"

rumuniji je tesko sad na pocetku ali JBT SVAKI POCETAK JE TEZAK...koliko ja znam nisu trazili da izadju!!!i to je ono sto je najvaznije...to su integracije koje se odnose na buducnost a ako si ti mislio da bilo sta drugo moze da nam donese promene odmah,varas se...za sve treba vremena i treba novca...konkretno novac dobijamo od evrope i to su ogromne sume koje ce poboljsati zivotni standard

daj mi ti neki drugi plan za buducnost srbije...radikali nisu dali nijedan konkretan plan vec samo pricaju sta je lose...sto je donekle i ocekivano jer su opozicija

VeB 
Bolesni Multipraktik

Starost: 20
Pridruzio: 22 Apr 2008
Gde živiš: Bigidi Borcha
Poslao: 01-08-2008, 13:20   

Citat:
konkretno novac dobijamo od evrope i to su ogromne sume koje ce poboljsati zivotni standard

I Tito je dobijao novac...Gle gde nas je to odvelo...Mogu oni nama da daju novac,al' mi cemo to morati stostruko da im vratimo...Mi nishta vishe od svojih prirodnih blaga,resursa i potencijala ne iskorishtavamo,jer "Evropa ce sve to pozlatiti,a mi cemo da drkamo kurac i posmatrati kako nam zemlja cveta"...To ti je stav danashnje vlade...I ovo shto si uporedio nema veze s mozgom,ne traze radikali "najvecu platu",niti bilo kakav specijalni tretman,samo priznanje Srbije u celosti(sa kosovom)shto je najosnovnije pravo svake drzave...Nishta vishe...E,sad,ako ti smatrash da su to nemoguci i preveliki zahtevi,onda preformulishi svoj stav prema patriotizmu...

Jedna stvar koju morash shvatiti je da ce Srbija(nadajmo se)postojati i kad mi pomremo,i tu ce ziveti nasha deca...Ili cemo mi njima da ostavimo dugove,manju zemlju i sramotu(neshto kao Tito),ili cemo se uzeti u pamet i pocheti da radimo na sebi...EU nije dobrotvorna institucija,ona je formirana da osigura dobrobit Nemachke,Francuske i josh mozda par vecih zemalja...Nece nama biti nishta bolje ako udjemo tamo,svaki ozbiljniji ekonomista,analitichar ili politichar ce ti reci to...

Loon Pisao:
sabio mi je skroz

VeB 
Bolesni Multipraktik

Poslao: 01-08-2008, 13:21   

Ulichni_MC Pisao:
hajde,vidim da pametujes kad nemas pojma....arabljani tj muslimani su na tim prostorima prodavali svoja imanja jevrejima....kasnije su jevreji ojacali pa su napali one koji su im prodavali imanja i kuce za male pare.... ako mislis na amere,oni su uradili ono sa zgradama 11 septembra da bi okrivili arapske zemlje i zauzeli ih....dosta je,pametni ce shvatiti!

Ja pricham o bosanskim muslimanima,puca mi kurac i za jevreje,i za arabljane,i za amere...

Loon Pisao:
sabio mi je skroz

Sejo 
Planina Stajl Bejbe

Starost: 22
Pridruzio: 28 Mar 2007
Gde živiš: Grad Sunca
Poslao: 01-08-2008, 13:34   

Uh šteta što nisam mogo da postujem na ovoj temi ... Najpre poštovanje onima koji zdravo razmišljaju al ima ih loma ode ... Ono što mi bode oči jeste ovo Vebovo razmišljanje, lično neam ništa protiv tebe al nemoj da lupaš pa da kažeš da u Srebrenici nije ubijeno 7 000 ljudi ... Što se svakog 11-og jula odražava dzenaze (sahrana) ostataka ljudi koje stalno pronalaze ? Nije valjda da uzimaju posmrtne ostatke faraona iz piramida ? Hrvati kako vi to kažete prodaše Gotovinu pa se ne diže tolika hajka ... Dalje ubiše kralja Aleksandra pa niko nije protestovo ? Ubiše Zorana Đinđića pa opet niko nije pravio mitinge ? Al jes Zoran je mafijaš, Radovan, Arkan, Naser, Ramuš, Ante, su pošteni ljudi koji su se borili za svoju zemlju ... Jesu kurac moj ... Dalje iskreno ja bi voleo sve da pohapse boli me tuki za istoriju i herojstvo samo da mogu da putujem đe hoću da vidim svijeta ... Do jaja je loše kad vidiš da uništavaju prestonicu zemlje Srbije samo zato što je neko uhapšen ... JIS brate ti slobodno se deri izdaja i sramota al haj dođi malo u zemlju Srbiju, pa kupuj benznin i plaćaj režije i živi od 200 evrića ... Makky kako možeš da kažeš da u Sjenici ima toliko Šiptara ? Ne seri ja sam poreklom Sjeničak i mogu da kažem da su u Sandzaku ljudi siti tih sranja o kojima se ode priča ... Meni je najveći ponos kad moj ortak pravloslavac bude prvi koji kroči preko mog praga kad je Bajram, a pouzdano znam da i njemu merak kad dođem kad slavi slavu, Božić i Uskrs ... Jbt Radovan je i ostali su obezbedili svoje porodice za čukun, čukun, čukun unuke a nešto se kobajagi cimaju ... A što se tiče Kosova ima pravo cijela zemlja da bude ogorčena to je valjda jasno ... Al što ti se sarkazam najviše se oko Kosova tripuju ljudi koji možda nikad nogom nisu kročili nogom na svetu zemlju ... Jbt kad bi Francuzi veličali Napoleona, Italijani Cezara, Rusi cara Nikolaja, Englezi Ričarda svijet bi propo ... Dobro znamo valjda koliko je teritorije svetke bilo pod čizmom gore pomenutih ... Okrenite se boljem životu i budućnosti ... Zdravlje je najbitnije ...

ut98 Pisao:
reksona je sjajan mc a pritom je i sladak ko shecer

Crazy 
!^Baraba^!

Poslao: 01-08-2008, 14:05   

VeB Pisao:

I Tito je dobijao novac...Gle gde nas je to odvelo...Mogu oni nama da daju novac,al' mi cemo to morati stostruko da im vratimo...Mi nishta vishe od svojih prirodnih blaga,resursa i potencijala ne iskorishtavamo,jer "Evropa ce sve to pozlatiti,a mi cemo da drkamo kurac i posmatrati kako nam zemlja cveta"...To ti je stav danashnje vlade...I ovo shto si uporedio nema veze s mozgom,ne traze radikali "najvecu platu",niti bilo kakav specijalni tretman,samo priznanje Srbije u celosti(sa kosovom)shto je najosnovnije pravo svake drzave...Nishta vishe...E,sad,ako ti smatrash da su to nemoguci i preveliki zahtevi,onda preformulishi svoj stav prema patriotizmu...

JOOOJ brate
Za vreme tita se lepo zivelo zato sto je previo dugove zemlji a ne zato sto je on bio dobar...

Sta bre nema veze sa mozgom??!PA TI DECKO NISI ZDRAV!nisam pricao o statusu radikala u srbiji nego srbije u svetu!ne razumem kako ne razumes nista...tvrdoglav si zesce
radikali traze samo priznanje celovitosti?! PA JEL CES TI ZIVETI BOLJE OD TOGA!?!?!

jel ti razumes da ta politika koju oni vode nema nikakvu buducnost???

inace Sejo je sve do jaja rekao

VeB 
Bolesni Multipraktik

Poslao: 01-08-2008, 14:36   

Citat:
Ono što mi bode oči jeste ovo Vebovo razmišljanje, lično neam ništa protiv tebe al nemoj da lupaš pa da kažeš da u Srebrenici nije ubijeno 7 000 ljudi ...

Shto me terash da se ponavljam?Vec sam rekao ZASHTO se u Srebrenici desilo to shto se desilo(a nije genocid kad naoruzani ljudi stradaju u borbenoj situaciji),i vec sam rekao da se NIGDE i NIKAD(u Hagu npr)nije zapravo proveravalo kol'ko ima mrtvih i nestalih,niti okolnosti pod kojima su ti poginuli ili nestali...Majku mu,gledao sam i ja izveshtaje i sranja,nigde se ne spominje masovna grobnica(ma bilo kakva grobnica)zene i dece muslimanskog porekla,dok imash snimke muslimana koji ubijaju bespomocne razoruzane ljude i josh ih zajebavaju dok su mrtvi...Imash muslimanske vodje koje su naredjivale(shto je dokumentovano video,audio i pismeno) ubijanje civila,dok toga nema nigde sa srpske strane...I POSLE MI KAZU DA SMO MI NJIH BESOMUCHNO KLALI,A ONI SU SE BRANILI!?!KAKO SE TO BRANISH UBIJANJEM NENAORUZANOG CHOVEKA I KLANJEM ZENE I DECE!?!KAKO JE NAJGORI GENOCID OD DRUGOG SVETSKOG RATA NEPROVERENA INFORMACIJA!?!KAKO SU SVI MUSLIMANSKI CIVILI STRADALI OD VATRENOG ORUZJA I BILI VOJNO SPOSOBNI MUSHKARCI!?!Nemojte vishe da mi vrtite jednu te istu glupost...To je bio oruzani sukob kao i svaki drugi,i postoje svedoci odatle koji su to posvedochili...

Citat:
Meni je najveći ponos kad moj ortak pravloslavac bude prvi koji kroči preko mog praga kad je Bajram, a pouzdano znam da i njemu merak kad dođem kad slavi slavu, Božić i Uskrs ... Jbt Radovan je i ostali su obezbedili svoje porodice za čukun, čukun, čukun unuke a nešto se kobajagi cimaju ...

Barem ja nikad nisam rekao da mrzim nekog muslimana ili hrvata posebno...Ti mozesh da budesh ok chovek i to je u redu,bez obzira na poreklo...Al' zvanichnici(muslimanski narod npr)prezire sve srbe i zeli njihovu teritoriju,zato se sad vrshi pritisak iz Sarajeva da se ukine RS,a nedugo zatim ce slediti i proterivanje...Al' ne verujem da ce uspeti ovaj put...

Citat:
Hrvati kako vi to kažete prodaše Gotovinu pa se ne diže tolika hajka

Ne...Samo su se odrzavali skupovi gde su sa parolama da je njihov heroj i da ih je odbranio od srba...I nijedan hrvat ti nece(bar zvanichno)reci da je Gotovina ubica i izdajnik,vec da je patriota i rodoljub...Plus su hrvati,pa ce njemu optuznica biti dodatno skracena,i najverovatnije ce biti oslobodjen kao i svaki drugi nesrbin u Hagu...Valjda sad shvatash zashto srbi moraju da budu malo uzivljeniji...

Citat:
Al jes Zoran je mafijaš, Radovan, Arkan, Naser, Ramuš, Ante, su pošteni ljudi koji su se borili za svoju zemlju ...

Zoran nije mafijash,on je mrtav... :mrgreen:
Al' dok je bio ziv,bio je mafijash,i klasichan "demokrata",on je pretecha danashnjeg chede jovanovica...A niko za ove ostale nije rekao,Radovan,po mnogima,nije kriv za ono za shta su ga optuzili(a toga ima mnogo - nek neko da konkretne dokaze i ja cu poverovati),a naser i ramush su genocidna govna koja su oslobodjena "zbog nedostatka dokaza(kao i svaki drugi nesrbin)...A Arkan je klasichan mafijash i profiter,to niko ne osporava,al' jebiga,mrtav je zbog toga...

Citat:
Jbt Radovan je i ostali su obezbedili svoje porodice za čukun, čukun, čukun unuke a nešto se kobajagi cimaju ...

Lajchak...To je sve shto cu reci...

Citat:
Jbt kad bi Francuzi veličali Napoleona, Italijani Cezara, Rusi cara Nikolaja, Englezi Ričarda svijet bi propo ...

A,da,oni se danas uopshte ne spominju,je l' tako?Da,da,a i ako se spominju,to je u kontekstu genocidnih zlochinaca koji su odveli svoju zemlju u propast,i da im je bolje bilo bez njih?Chudno,niko to josh nije spomenuo...Ako ti mozesh da poredish nekog od koga danas nema ni trunke,sa nekim ko josh zivi i dishe,onda ne znam shta da kazem...

Citat:
Dalje iskreno ja bi voleo sve da pohapse boli me tuki za istoriju i herojstvo samo da mogu da putujem đe hoću da vidim svijeta ...

Za kraj...Ako si ti sebichan,ne ochekuj da ce svi to biti...To nije vrlina...

Loon Pisao:
sabio mi je skroz

Illidan 
kazanova morona

Starost: 17
Pridruzio: 12 Apr 2008
Gde živiš: SD bejbe
Poslao: 01-08-2008, 14:44   

VeB Pisao:
Citat:
konkretno novac dobijamo od evrope i to su ogromne sume koje ce poboljsati zivotni standard

I Tito je dobijao novac...Gle gde nas je to odvelo...

au au au au brate brate o cemu ti pricas...tito je dobijao novac ali sve besplatno...nije morao nikakve kamate da vraca itd on je bio veliki politichar ali glup covek koji je ipak shvatio sta znaci biti srbin i kako vladajuci (kralj,predsenik bilo sta) mora da se ponasa kako bi mi cvetali, on je uzimao novac i to sve za dz nikome nije morao da vraca tek posle njegove smrti za vreme milosevica smo uzimali novac koji je morao on da vraca...

http://www.en-game.org/reg.php?ref=Illidan

VeB 
Bolesni Multipraktik

Poslao: 01-08-2008, 14:46   

Crazy Pisao:

JOOOJ brate
Za vreme tita se lepo zivelo zato sto je previo dugove zemlji a ne zato sto je on bio dobar...

Sta bre nema veze sa mozgom??!PA TI DECKO NISI ZDRAV!nisam pricao o statusu radikala u srbiji nego srbije u svetu!ne razumem kako ne razumes nista...tvrdoglav si zesce
radikali traze samo priznanje celovitosti?! PA JEL CES TI ZIVETI BOLJE OD TOGA!?!?!

jel ti razumes da ta politika koju oni vode nema nikakvu buducnost???

inace Sejo je sve do jaja rekao

Ja nisam rakao da je Tito bio dobar,on je direktni uzrochnik vecine danashnjih srpskih problema...Bio je dobar za Hrvatsku i Sloveniju...

Ti ne prichash o statusu radikala u Srbiji,al' krivish radikale za status Srbije u svetu,bez obzira na to shto oni nisu imali nikakvog uticaja na to...Nisu bili vlast...Sheshelj je bio u zatvoru dosta tokom devedesetih kao politichki zatvorenik,jer je bio opozicija vladi socijalista,koji su danas kljuchni partneri demokrata...

A za ovaj bolji zivot,isto vazi k'o i za Seju,to je prosto sebichluk...Ti sad hocesh da odesh u inostranstvo,da vidish sveta,pa makar to znachilo da treba da ti se unishti drzava i da te u svetu tretiraju kao ubicu i teroristu...Nas izjednachavaju sa arapima sve vishe i vishe...Bilo je sluchajeva napada na srbe i srpske organizacije,pri kojima su im vikali da su "teroristi i ubice"...Tako nas i predstavljaju maloj deci,u bukvarima,slikovnicama i filmovima...Tako nas predstavljaju veci strani mediji...Pa ti vidi...Ima na kraju da ti presedne to putovanje po svetu...Pre ili kasnije...

Loon Pisao:
sabio mi je skroz

VeB 
Bolesni Multipraktik

Poslao: 01-08-2008, 14:50   

Citat:
au au au au brate brate o cemu ti pricas...tito je dobijao novac ali sve besplatno...nije morao nikakve kamate da vraca itd on je bio veliki politichar ali glup covek koji je ipak shvatio sta znaci biti srbin i kako vladajuci (kralj,predsenik bilo sta) mora da se ponasa kako bi mi cvetali, on je uzimao novac i to sve za dz nikome nije morao da vraca tek posle njegove smrti za vreme milosevica smo uzimali novac koji je morao on da vraca...

Hahahaha...Pa ko daje novac besplatno,si ti lud?Pa moj cale je isto ziveo u tom periodu i pratio politiku(voli chovak da se zaludjuje time),i rekao mi da je Tito tad uzimao kredite,koje je u startu namenio srbima da vracaju...A ovo da je "on znao shta znachi biti srbin"... :lol: Za tvoju informaciju,on nije bio srbin,i bio je predsednik SFRJ,ne Srbije...

Loon Pisao:
sabio mi je skroz

ChoME 

Starost: 25
Pridruzio: 25 Nov 2007
Poslao: 01-08-2008, 14:52   

ups ja zaluto ovu temu a nisam teo da je otvaram...
izvinjavam se!

Sejo 
Planina Stajl Bejbe

Starost: 22
Pridruzio: 28 Mar 2007
Gde živiš: Grad Sunca
Poslao: 01-08-2008, 15:13   

VeB Pisao:
Citat:
Ono što mi bode oči jeste ovo Vebovo razmišljanje, lično neam ništa protiv tebe al nemoj da lupaš pa da kažeš da u Srebrenici nije ubijeno 7 000 ljudi ...

Shto me terash da se ponavljam?Vec sam rekao ZASHTO se u Srebrenici desilo to shto se desilo(a nije genocid kad naoruzani ljudi stradaju u borbenoj situaciji),i vec sam rekao da se NIGDE i NIKAD(u Hagu npr)nije zapravo proveravalo kol'ko ima mrtvih i nestalih,niti okolnosti pod kojima su ti poginuli ili nestali...Majku mu,gledao sam i ja izveshtaje i sranja,nigde se ne spominje masovna grobnica(ma bilo kakva grobnica)zene i dece muslimanskog porekla,dok imash snimke muslimana koji ubijaju bespomocne razoruzane ljude i josh ih zajebavaju dok su mrtvi...Imash muslimanske vodje koje su naredjivale(shto je dokumentovano video,audio i pismeno) ubijanje civila,dok toga nema nigde sa srpske strane...I POSLE MI KAZU DA SMO MI NJIH BESOMUCHNO KLALI,A ONI SU SE BRANILI!?!KAKO SE TO BRANISH UBIJANJEM NENAORUZANOG CHOVEKA I KLANJEM ZENE I DECE!?!KAKO JE NAJGORI GENOCID OD DRUGOG SVETSKOG RATA NEPROVERENA INFORMACIJA!?!KAKO SU SVI MUSLIMANSKI CIVILI STRADALI OD VATRENOG ORUZJA I BILI VOJNO SPOSOBNI MUSHKARCI!?!Nemojte vishe da mi vrtite jednu te istu glupost...To je bio oruzani sukob kao i svaki drugi,i postoje svedoci odatle koji su to posvedochili...

Citat:
Meni je najveći ponos kad moj ortak pravloslavac bude prvi koji kroči preko mog praga kad je Bajram, a pouzdano znam da i njemu merak kad dođem kad slavi slavu, Božić i Uskrs ... Jbt Radovan je i ostali su obezbedili svoje porodice za čukun, čukun, čukun unuke a nešto se kobajagi cimaju ...

Barem ja nikad nisam rekao da mrzim nekog muslimana ili hrvata posebno...Ti mozesh da budesh ok chovek i to je u redu,bez obzira na poreklo...Al' zvanichnici(muslimanski narod npr)prezire sve srbe i zeli njihovu teritoriju,zato se sad vrshi pritisak iz Sarajeva da se ukine RS,a nedugo zatim ce slediti i proterivanje...Al' ne verujem da ce uspeti ovaj put...

Citat:
Hrvati kako vi to kažete prodaše Gotovinu pa se ne diže tolika hajka

Ne...Samo su se odrzavali skupovi gde su sa parolama da je njihov heroj i da ih je odbranio od srba...I nijedan hrvat ti nece(bar zvanichno)reci da je Gotovina ubica i izdajnik,vec da je patriota i rodoljub...Plus su hrvati,pa ce njemu optuznica biti dodatno skracena,i najverovatnije ce biti oslobodjen kao i svaki drugi nesrbin u Hagu...Valjda sad shvatash zashto srbi moraju da budu malo uzivljeniji...

Citat:
Al jes Zoran je mafijaš, Radovan, Arkan, Naser, Ramuš, Ante, su pošteni ljudi koji su se borili za svoju zemlju ...

Zoran nije mafijash,on je mrtav... :mrgreen:
Al' dok je bio ziv,bio je mafijash,i klasichan "demokrata",on je pretecha danashnjeg chede jovanovica...A niko za ove ostale nije rekao,Radovan,po mnogima,nije kriv za ono za shta su ga optuzili(a toga ima mnogo - nek neko da konkretne dokaze i ja cu poverovati),a naser i ramush su genocidna govna koja su oslobodjena "zbog nedostatka dokaza(kao i svaki drugi nesrbin)...A Arkan je klasichan mafijash i profiter,to niko ne osporava,al' jebiga,mrtav je zbog toga...

Citat:
Jbt Radovan je i ostali su obezbedili svoje porodice za čukun, čukun, čukun unuke a nešto se kobajagi cimaju ...

Lajchak...To je sve shto cu reci...

Citat:
Jbt kad bi Francuzi veličali Napoleona, Italijani Cezara, Rusi cara Nikolaja, Englezi Ričarda svijet bi propo ...

A,da,oni se danas uopshte ne spominju,je l' tako?Da,da,a i ako se spominju,to je u kontekstu genocidnih zlochinaca koji su odveli svoju zemlju u propast,i da im je bolje bilo bez njih?Chudno,niko to josh nije spomenuo...Ako ti mozesh da poredish nekog od koga danas nema ni trunke,sa nekim ko josh zivi i dishe,onda ne znam shta da kazem...

Citat:
Dalje iskreno ja bi voleo sve da pohapse boli me tuki za istoriju i herojstvo samo da mogu da putujem đe hoću da vidim svijeta ...

Za kraj...Ako si ti sebichan,ne ochekuj da ce svi to biti...To nije vrlina...

Oooo kako grešiš brate ... Jesam li ikad reko da je Naser Orić heroj ? Jesam li ikad pomenuo da je Ramiz Delalić heroj ? A pošto vidim da nemaš pojma reć ću ti da postoji dokumentovan snimak na kojem dotični gospodin Ratko Mladić zajedno sa vojnicima daje čokolade i slatkiše muslimanskoj deci (snimak I), da bi nakon toga (snimak II) uzeo sve to i sve se desilo kako se desilo .. Ja ne mogu da shvatim kako ne kontaš da se u Srebrenici to sranje stvarno desilo, znači to po tebi nije genocid, a jeste ovo što si reko dole ... Ja znam da se ubijalo na obe strane al isto tako sam istog stava prema svima ... Znači niti mrzim Karadzića i Mladića, niti volim Nasera i Ramuša ... Iskreno boli me kurac za njih al neke stvaru trebaju da se znaju ... I ne smeju da se zaborave .. Lijepo je rečeno oprosti al nikad ne zaboravi .... 7 000 ljudi kojih nema nisu glupost i veliki poznavaoče rata na prostoru SFRJ tokom devedesetih pbrati pažnju na vokabular ... Poznajem lično i personalno osobu koja je preživala ovo što pričam a da je iz Srebrenice, 81 je godište ... I neću da pričam njegovu priču jer si ti toliko pametan da ćeš da kažeš da je izmišljenja ... A koliko takvih priča imaju da ispričaju Srbi iz Krajine, Šiptari sa Kosovoa, muslimanin iz Srebrenice ? Nije loše saslušat sve strane pa potom iznijet svoj jebeni stav ...

Brate nemoj da si laik zar misliš da su moguće da se ponove slike iz devedesetih i kolone automobila i svega ... Ne može, a znaš zašto ? Zato što su već određeni ljudi profitirali i imaju para više nego ulica prašine tako da ono neće bit ... Prostudiraj malo sporazum iz Dejtona ... A narod u federaciji BH ne mrzi Srbe pobogu, a u Sarajevu žive i rade Srbi jbt ...

A razbiše li Hrvati domoljubi njihov lijepi Zagreb ? Naravno da nisu ... Jbg brate što si zatucan toliko znači Naser je počinio genocid a to se desilo posle Srebreničkog pokolja, i Ramuš na Kosovu pa je opet to što si reko a Radovan i Ratko nisu ... A u kurac jebem ti ja to ... Ko klinac si jbt ... Razmisli loma nije teško ... Pa đe su nestali svi ti ljudi ? Nema ih nisu valjda postali prašina ... Jebemu miša i ja bih mogo da se ponašam isto ka ti ... Da govorim za Nasera isto ka ti za Radovana ... Al neću boli me tuki ... Ja imam svoj život i neću da ga posvetim nikome ko nije vrijedan toga ... A pomenute osobe i događaji meni bar sigurno nisu ... Za tebe ne znam i boli me tuki ...

ut98 Pisao:
reksona je sjajan mc a pritom je i sladak ko shecer

VeB 
Bolesni Multipraktik

Poslao: 01-08-2008, 15:25   

Ali ti nisi srbin(u smislu srbin iz Srbije,koji govori da je srbin),pa mora da te boli tuki.,..Necesh ti da ispashtash...
Citat:
A koliko takvih priča imaju da ispričaju Srbi iz Krajine, Šiptari sa Kosovoa, muslimanin iz Srebrenice ? Nije loše saslušat sve strane pa potom iznijet svoj jebeni stav ...

Za srbe iz Krajine znam vishe komada...I niko od njih ne sme da se vrati,jer ce biti ubijen ili uhapshen...Za druge ne znam...

Loon Pisao:
sabio mi je skroz

Crazy 
!^Baraba^!

Poslao: 01-08-2008, 15:55   

brate ne znam...stvarno vise ne znam koliko slova treba da otkucamo svi ovde da bi nesto shvatio!

Citat:

Ti ne prichash o statusu radikala u Srbiji,al' krivish radikale za status Srbije u svetu,bez obzira na to shto oni nisu imali nikakvog uticaja na to...Nisu bili vlast...Sheshelj je bio u zatvoru dosta tokom devedesetih kao politichki zatvorenik,jer je bio opozicija vladi socijalista,koji su danas kljuchni partneri demokrata...

A za ovaj bolji zivot,isto vazi k'o i za Seju,to je prosto sebichluk...Ti sad hocesh da odesh u inostranstvo,da vidish sveta,pa makar to znachilo da treba da ti se unishti drzava i da te u svetu tretiraju kao ubicu i teroristu...Nas izjednachavaju sa arapima sve vishe i vishe...Bilo je sluchajeva napada na srbe i srpske organizacije,pri kojima su im vikali da su "teroristi i ubice"...Tako nas i predstavljaju maloj deci,u bukvarima,slikovnicama i filmovima...Tako nas predstavljaju veci strani mediji...Pa ti vidi...Ima na kraju da ti presedne to putovanje po svetu...Pre ili kasnije...

radikali su bili na vlasti a za to ti mogu potraziti dokaze...bili su u sastavu vlade

i MOLIM TE prestani vise da prevrces moje reci stalno...nerviras me sad vec opasno!

ne krivim ja radikale za sistuaciju u zemlji nego tvrdim da njihova politika nema buducnost...oni nemaju nikakv plan...oni znaju sta je po njima lose...al sta je dobro...NEMAJU POJMA!!!NEMAJU NIKAKVU IDEJU STA CE RADITI KAD DODJU NA VLAST!!!
samo im je bitno da ce uhapsiti cedu

jbt pa zar mislis da ce nas videti kao ubice i kasapine ako udjemo u evropu??jel imas mozak jbt??
niko te vise ne gleda isto ako prihvatis svoje greske i zelis da se te bitne stvari razrese pa da idemo napred jer smo mi bitni za EU zbog geo. polozaja...

ako nisi primetio svi su izvalili da ne razmisljas bas zdravo

cofi 
uzljkljpnj

Pridruzio: 18 Apr 2008
Gde živiš: bg/vrnjacka banja
Poslao: 01-08-2008, 15:59   

radovan karadzic [citaj 50 miliona i vila] je veliki srbin

josip broz je bio austrougarski vojnik koji je na mackovom kamenu ratovao protiv srpske vojske, poginuo i neko uzeo njegov identitet, brat ili neko, nebitno. bas je bio car i faktor koliko god to bilo lazno sve jer on je imao velicinu da se usprotivi sssr-u. njemu se treba zahvaliti sto nije dao srbima iz bosne da se vrate na kosovo nego je naselio siptare, ukidao je boga na cemu mu je narod zahvalan. caroban mason, nema sta, i treba ga velicati jer je samo u njegovom vremenu moglo da se putuje i da se gradi, da se slusa kvalitetan rok, jebe po radnim akcijama i ima para.

usput, batica ivke je veliki covek, pravi gospodin

cofi 
uzljkljpnj

Pridruzio: 18 Apr 2008
Gde živiš: bg/vrnjacka banja
Poslao: 01-08-2008, 16:05   

oko cede, ceda je poltron koji donosi krvavi izraelski novac i tezak kapitalizam uopste. pokazao se kao govno pre 5. kad je bio u talu sa mafijom, satro nije znao da su mafijasi, price za decu. ldp ima plan ali je los, amerika ima slican plan a sad im je ekonomija pred krahom i inace im je sve u kurcu.

Prikazi poruke iz poslednjih:   
Ovaj forum je zakljucan i ne možete menjati teme ili odgovarati.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu
Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Skoci na: