Obaveštenje 

Pogledaj prethodnu temu «» Pogledaj sledecu temu
Zakljucao Ko: NeuS
02-08-2008, 16:01
uhapshen prle,,,trazi se tihi (POLITICKA TEMA)
Autor Poruka
Sejo 
Planina Stajl Bejbe

Starost: 22
Pridruzio: 28 Mar 2007
Gde živiš: Grad Sunca
Poslao: 01-08-2008, 17:29   

VeB Pisao:
Ali ti nisi srbin(u smislu srbin iz Srbije,koji govori da je srbin),pa mora da te boli tuki.,..Necesh ti da ispashtash...
Citat:
A koliko takvih priča imaju da ispričaju Srbi iz Krajine, Šiptari sa Kosovoa, muslimanin iz Srebrenice ? Nije loše saslušat sve strane pa potom iznijet svoj jebeni stav ...

Za srbe iz Krajine znam vishe komada...I niko od njih ne sme da se vrati,jer ce biti ubijen ili uhapshen...Za druge ne znam...

Pa pokušaj da dođeš do ostalih priča, možda budu uticale na tebe jbt ...

ut98 Pisao:
reksona je sjajan mc a pritom je i sladak ko shecer

Illidan 
kazanova morona

Starost: 17
Pridruzio: 12 Apr 2008
Gde živiš: SD bejbe
Poslao: 01-08-2008, 22:47   

VeB Pisao:
Citat:
au au au au brate brate o cemu ti pricas...tito je dobijao novac ali sve besplatno...nije morao nikakve kamate da vraca itd on je bio veliki politichar ali glup covek koji je ipak shvatio sta znaci biti srbin i kako vladajuci (kralj,predsenik bilo sta) mora da se ponasa kako bi mi cvetali, on je uzimao novac i to sve za dz nikome nije morao da vraca tek posle njegove smrti za vreme milosevica smo uzimali novac koji je morao on da vraca...

Hahahaha...Pa ko daje novac besplatno,si ti lud?Pa moj cale je isto ziveo u tom periodu i pratio politiku(voli chovak da se zaludjuje time),i rekao mi da je Tito tad uzimao kredite,koje je u startu namenio srbima da vracaju...A ovo da je "on znao shta znachi biti srbin"... :lol: Za tvoju informaciju,on nije bio srbin,i bio je predsednik SFRJ,ne Srbije...

lol pogresio sam za to srbin tek sad sam provalio nema veze hvala na ispravci :D , a ovo ostalo nisi u pravu :D

http://www.en-game.org/reg.php?ref=Illidan

ChoME 

Starost: 25
Pridruzio: 25 Nov 2007
Poslao: 01-08-2008, 23:57   

Illidan Pisao:
VeB Pisao:
Citat:
au au au au brate brate o cemu ti pricas...tito je dobijao novac ali sve besplatno...nije morao nikakve kamate da vraca itd on je bio veliki politichar ali glup covek koji je ipak shvatio sta znaci biti srbin i kako vladajuci (kralj,predsenik bilo sta) mora da se ponasa kako bi mi cvetali, on je uzimao novac i to sve za dz nikome nije morao da vraca tek posle njegove smrti za vreme milosevica smo uzimali novac koji je morao on da vraca...

Hahahaha...Pa ko daje novac besplatno,si ti lud?Pa moj cale je isto ziveo u tom periodu i pratio politiku(voli chovak da se zaludjuje time),i rekao mi da je Tito tad uzimao kredite,koje je u startu namenio srbima da vracaju...A ovo da je "on znao shta znachi biti srbin"... :lol: Za tvoju informaciju,on nije bio srbin,i bio je predsednik SFRJ,ne Srbije...

lol pogresio sam za to srbin tek sad sam provalio nema veze hvala na ispravci :D , a ovo ostalo nisi u pravu :D

sam ti reko da ne seresh?!
ovo ostalo je u pravu...

kako je mogo da dobija novac to niko normalan ne daje...
taj novac sad moramo da vracamo to je istina...
zimo je kredite....

Crazy 
!^Baraba^!

Starost: 19
Pridruzio: 08 Jan 2008
Gde živiš: Budzilovac
Poslao: 02-08-2008, 00:52   

veb jer ovo namontirano??

sad ces ti napisati da sam ja izdajica sto kacim ovakve slike i kako su oni nama to radili ali ti mislis da je sve za nas namontirano...pa eto ti

a kazes radikali nisu bili na vlasti??evo ti dokaza pa se pushi!!

svaki ministar cita zakletvu pre duznosti a pogledaj ko je u tom redu...vuchic i seselj a mozda je i jos neko!

NeuS 
Pakleni brat

Starost: 28
Pridruzio: 27 Mar 2007
Gde živiš: 011-012-021
Poslao: 02-08-2008, 03:38   

Znaci, tako mi sada deluje pateticno da vam kazem da jedete govna ponekad... :? Cast izuzecima, poput kuma Seje i jos ponekih, al ostali su zatucani barem 50% u glavu.. Znaci ne znam da li je neko od vas ikada pratio detaljno sta se zaista desava u ovoj zemlji, a ne samo kada su, jelte, neki mitinzi itd..

Ne znam ko je bese odvalio da je Tito dobijao pare besplatno, bez kamate...samo cu reci ovo: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH :? Zato je Srbija bila osudjena da jede koprive i kad je slava, al vazno da mi posle neki matorac kaze ,,Tito je bio nas heroj, nas velikan i nase milosrdje"... I babi sam rekao da se nosi u picku lepu materinu kad je ovo izvalila,mislim se bre, alo, oni ziveli, a mi da sad dobijamo nervni slom u 21. godini, zbog finansijskih problema...

VeB Pisao:
"Evropa ce sve to pozlatiti,a mi cemo da drkamo kurac i posmatrati kako nam zemlja cveta"...To ti je stav danashnje vlade.....

Ne, to je stav danasnje omladine i vikend-miting patriota... Da si iole malo obratio paznju na to sta vlada zaista radi, video bi da sve ide po planu kako je i bilo najavljeno pred izbore.. Ne znam da li ste slepi ili sta, mada je moguce da ne primecujete jer se jos niste finansijski osamostalili.. Ja sam sada na probnom i uskoro dobijam full posao kao programer i dizajner , sa platom iznad 1500e po mesecu.. Odrekao sam se svega i svacega da bih to ostvario, i sta sad, trebam da kazem ,,Rusimo Tadica!!!" jer mi je na neki nacin obezbedio to?! Dozovite se pameti, znaci, odjebite povremeno s neta pa radite, ne budite lenji pa cete videti da zaista ima pomaka u radu ove vlade..Vasa je greska ako ste zatucani i ako ocekujete da vam padne nesto para na ruke tek tako, jedino moze tuki da vam padne..

VeB Pisao:
ne traze radikali "najvecu platu",niti bilo kakav specijalni tretman,samo priznanje Srbije u celosti(sa kosovom)shto je najosnovnije pravo svake drzave...Nishta vishe...

Hm, jesi li i ti neki vikend-miting patriota? Daj ne lupaj druze... Radikali jedu govna kako im se hoce, koriste medije i zatucan narod... Evo ti par primera:

1.
a) Kad je bio miting za Kosovo i ono paljenje ambasada i bukvalno rusenje Beograda,komentar Radikala : ,,To je akt patriotizma!"
VS
b) Kad je bio miting protiv hapsenja Karadzica i opet se slican incident ponovio sa rusenjem Beograda, komentar Radikala : ,,Ti navijaci i huligani su u dosluhu sa policijom, ne zele da se iko buni sadasnjoj vladi!"

Ono, jedite govna radikali, ko god da je ovde sa foruma radikal, neka malo obrati paznju na Nikolica i krejzi druzinu, izvadite glavu malo iz televizora i razmislite... Svaka drzava odlucuje o Kosovu kako joj odgovara najbolje, cak je i meni zao sto mi neko uzima ,,kolevku naroda" ali zasto bih, kao patriota sto kaze Nikolic, razbijao vlastiti grad? Kreten kao sto je Nikolic, prvo ohrabruje narod da je akt patriotizma razbijati prestonicu da bi iskazali koliko volimo svoju drzavu, a potom se buni kad se desilo to na njegovom mitingu i smislja teorije zavere.. Svaki radikal u toj Skupstini moze slobodno da popusi kurac svakom pametnom gradjaninu koji vidi da su radikali udarena skupina...

2.Slucaj Verice Radete i pretnje smrcu Tadicu zbog navodne veleizdaje i hapsenja Radovana Karadzica

Citat:
"Podsećamo Tadića da se u Srbiji izdaja nikada nije opraštala. Ne pretimo, ali upozoravamo na prokletstvo koje je sve izdajice u srpskoj istoriji pratilo. Podsećamo na pad dinastije Obrenović i rekla bih sadašnjoj vlasti da možda neće svi imati sreću Zorana Đinđića"

Realan komentar na izjavu ove babuskere je samo ,, JEDI GOVNA!"
Da li ste i vi sa foruma toliko zatucani da ne vidite da radikali toliko pokusavaju da kontrolisu medije ili sta? Jbt, svaki srpski Haski optuzenik koji se dobrovoljno predao je bio pozdravljen hvalama od strane Radikala, odjednom je sada Karadzic heroj? Ako je heroj, sto se koj djavo krio zadnju deceniju? Cak se i Seselj predao, i iako je Radikal, imam postovanje prema njemu jer lepo zajebava Hag,veoma argumentovano i stoji iza svojih dela! Nije se krio kao onaj sedi starac.. Vazno je da Nikolic prvo pocne da jede govna kako je vlast puna izdajnika, a secam se da je na mitingu ovde u Pozarevcu izjavio da ce saradjivati sa Hagom i u najkracem roku predati Karadzica i Mladica.. Pitajte me zasto mrzim radikale-recicu samo da su licemeri, ali ne oni klasicni za koje mozes da nagadjas sta i kako rade, vec oni otkriveni, koji laju na sav glas, a zatucan narod ih poput zombija prati...

VeB Pisao:
Zoran nije mafijash,on je mrtav... :mrgreen:
Al' dk joe bio ziv,bio je mafijash,i klasichan "demokrata",on je pretecha danashnjeg chede jovanovica...

Ok, sad zvanicno vidim da si vikend-miting patriota...Uporedjivati Cedu i Djindjica..hah... Ceda pokusava da pokrene nesto prateci Djindjiceve ideje, ali je nazalost previse glup...A da, buljas je takodje..

VeB Pisao:
Citat:
Dalje iskreno ja bi voleo sve da pohapse boli me tuki za istoriju i herojstvo samo da mogu da putujem đe hoću da vidim svijeta ...

Za kraj...Ako si ti sebichan,ne ochekuj da ce svi to biti...To nije vrlina...

Hm...No-no, ovo nije bilo lepo od tebe...Svaki gradjanin ima svoje pravo na ispunjenje tih snova, cemu onda ovaj tvoj komentar? Ako je do Evropske Unije...Meh, iskreno ni ja je ne volim...Ako cemo iskreno, Amerika polako zapada u ekonomsku krizu oko nafte i drugih stvari, tako da ce brzo biti zgazena, dok Rusija pocinje polako da napreduje sve vise i vise..Ako cemo iskreno, po meni, najbolje je ostati u ovoj mat poziciji u kojoj smo jos neko vreme...Energenti poput nafte ce sjebati i EU jer ce im Rusija zesce naplacivati, dok cemo se mi nekako provuci s Rusima, zahvaljujuci dobrim poslovima koje smo ostvarili s njima u zadnjih 5-6 godina...Nema potrebe da jurimo EU ako je po meni, mada opet, ovo je moje neko razmisljanje oko toga, cisto nagadjanje na osnovu nekih pojedinosti..

Da budem realan ljudi, ovo oko EU je sranje, oko Karadzica se diza huka i buka da je heroj mada ne vidim po cemu(ako je heroj, nek sam to i dokaze), radikali jedu govna, Tadic cuti kao normalan covek koji vidi da je okruzen idiotima... Meh, nisam u politickim vodama, ali pratim sta se desava da bih jednog dana mogao svom detetu da obezbedim sve sto mu treba...Shvaticete u nekom drugom zivotu da se prepucavate oko idiota...

PS:Veb, druze, nemam nista protiv tebe, ali morao sam te citirati posto, da kazem, imas malo udarene stavove... Razlikuju nam se misljenja, to je sve, mad se uglavnom odgovori ne odnose potpuno na tebe, vec na svakog pomalo..

PPS: Ovo sto sam rekao da mrzim radikale, stojim iza toga... Mrzim svaku stranku koja pokusava da izigra narod preko medija, a i mrzim kad narod nasedne na gluposti.. Ono, ne vredjam simpatizere, al dakako vredjam vrh tih par stranki..

Lemi 

Starost: 21
Pridruzio: 04 Jun 2007
Gde živiš: Juzna Osetija
Reprimends:
 2/4/5
Poslao: 02-08-2008, 04:05   

prvo i prvo

AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA za 99 % komentara ovde...i da tako bih vas slatko isamarao da se onako upishate u gace i dodjete sebi

vidim crazy izmet toliko ide u krajnost da je to bolest
umesto da je upisao faks i ako ga je upisao da razmislja kako ce da ga zavrsi i da se izvuce iz ove bede jer realno nema leba da jede,on velicha cedu i nada se kako ce mu cheda ,eu nebitno...doneti nesto lepo...haha sine idi pri'vati se knjige a kasnije i rada zajebi ti politiku...pogotovo sto se razumes u politiku ko marica u kriv kurac ,dok ti je poznavanje istorije pouzdano kao vrbov klin
primecivao sam takodje da se kod tebe javlja i neki osecaj mrznje prema kostunici,sinko ne slusaj cedu ,zajebi kandicevu vec reko sam ti...knjigu u shake i udri ili idi trazi pos'o nesreco jedna

ovo za srebrenicu smehota...ovde izgleda niko ne zna sta se tamo zbilo.nemojte da mislite da smatram da to nije bio strasan zlocin itd,ali kenjate mnogo ,niste jednostavno upoznati sa stvarima i materijom uopste.

a cuj neusa...tadic mu doneo posao hahahahahahahahah pa jebemu mater jel si ti isao da ucis to il on?i prestani da ga velicas jebo ti on mater da ti jebo,sta ti koji kurac znas uopste o njemu?cuj ovo vlada funkcionishe...?drzava u rasulu,inflacija prelazi mnogo vishe veci procenat od planiranog,gori beograd,ne znaju sta ce s kosovom,show nezaposlenosti ,pali se bg svakog drugog dana,sve stoji..status quo i vlada funkcionishe?haha marshhhhhhhhhhh....jos jednom napomena da ne velicate jebenog tadica..jer ga nije nigde bilo sve do ubistva djindjica i tad odjednom postao najveci evropejac preko noci...marshhhhhhhh
i cemu tolika mrznja prema radikalima?jel su ti oni nesto skrivili?silovali majku,sestru...zaklali brata?pokazi postovanje...ipak je to pored ds-a najbrojnija stranka u zemlji i ima ogromnu podrsku...to sto oni imaju neke tripove to je njihov problem,a u sustini svi imaju tripove

i da molim vas...necu vishe da slusam priche o ratu,krajini,vukovaru,bratuncu,kninu,kosovu
jer prvo i prvo nemate blage veze sa zivotom a tek s tim sto nemate veze i pojma...da vas ne bih klao zubima...

ajd budite mi pametni,zdravi debeli i veseli ...ne ulazite u domen politike jer ste skoro svi slepci

u zdravlje

edit : hahaha ovaj zapenio za medije pa ne pusta.....ooooooooooooooo a kako druge stranke pokusavaju da upravljaju masom...preko pizde mamine...pa preko medija ajnstajne kako ce drugacije

VeB 
Bolesni Multipraktik

Starost: 20
Pridruzio: 22 Apr 2008
Gde živiš: Bigidi Borcha
Poslao: 02-08-2008, 08:21   

Chinjenica je davlast daleko vishe manipulishe medijima od opozicije(shto je normalno),al' nebitno sad...
NeuS Pisao:
Hm...No-no, ovo nije bilo lepo od tebe...Svaki gradjanin ima svoje pravo na ispunjenje tih snova, cemu onda ovaj tvoj komentar? Ako je do Evropske Unije...Meh, iskreno ni ja je ne volim...Ako cemo iskreno, Amerika polako zapada u ekonomsku krizu oko nafte i drugih stvari, tako da ce brzo biti zgazena, dok Rusija pocinje polako da napreduje sve vise i vise..Ako cemo iskreno, po meni, najbolje je ostati u ovoj mat poziciji u kojoj smo jos neko vreme...Energenti poput nafte ce sjebati i EU jer ce im Rusija zesce naplacivati, dok cemo se mi nekako provuci s Rusima, zahvaljujuci dobrim poslovima koje smo ostvarili s njima u zadnjih 5-6 godina...

Ovde se slazem u potpunosti,a komentar je moje iskreno mishljenje...Mi kao trebamo da prodamo kevu da bi putovali po svetu,je li?To je po meni malo sebichnoAko cemo i putovati,to je verovatno samo josh jedno prazno obecanje...A i kazem da posle cele ove Hashke tragedije,svet ce biti veoma neprijatan prema srbima...

Citat:
Ok, sad zvanicno vidim da si vikend-miting patriota...Uporedjivati Cedu i Djindjica..hah... Ceda pokusava da pokrene nesto prateci Djindjiceve ideje, ali je nazalost previse glup...A da, buljas je takodje..

Al' ne mozesh me nikako ubediti da je djindjic bio neki heroj,il' sposoban politichar od kog je Srbija videla neko dobro...Al' 'aj',kao mrtav je,pa necemo o tome...

Citat:
Jbt, svaki srpski Haski optuzenik koji se dobrovoljno predao je bio pozdravljen hvalama od strane Radikala, odjednom je sada Karadzic heroj? Ako je heroj, sto se koj djavo krio zadnju deceniju? Cak se i Seselj predao, i iako je Radikal, imam postovanje prema njemu jer lepo zajebava Hag,veoma argumentovano i stoji iza svojih dela! Nije se krio kao onaj sedi starac..

Primeti da su se ranije dobrovoljno predavali...A sad kad su oslobodjeni naser i ramush,kad su svi srbi ili osudjeni ili mrtvi(ako im je dobro ishla odbrana(Miloshevic),ili ako su ih zajebali nagodbom(Babic)),ne verujem da ikom vishe pada na pamet da se predaje,ili da podrzava saradnju sa takvim sudom...Sheshelj je pobegao tamo jer mu je ovde bila znatno ugrozena bezbednost,a Karadzic je sam rekao,on se krio od likvidacije,ne od izruchenja...I ljudi treba da posmatraju malo otvorenije - sad on je kriv zato shto je pomatrao kako mu maltretiraju narod i porodicu,a nisu krivi ovi koji mu maltretiraju narod i porodicu...Shta je to,njihova ustavna obaveza?

Citat:
Ne znam ko je bese odvalio da je Tito dobijao pare besplatno, bez kamate...samo cu reci ovo: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH Zato je Srbija bila osudjena da jede koprive i kad je slava, al vazno da mi posle neki matorac kaze ,,Tito je bio nas heroj, nas velikan i nase milosrdje"... I babi sam rekao da se nosi u picku lepu materinu kad je ovo izvalila,mislim se bre, alo, oni ziveli, a mi da sad dobijamo nervni slom u 21. godini, zbog finansijskih problema...

Ovo je pun pogodak...Al' ja josh nemam 21... :mrgreen:

@Krejzi - brate,a reci ozbiljno shta dokazuju gornje slike?Vojnik prolazi pored zapaljene zgrade u toku rata?A za ovoga shto tuche ovu zenu - uvek imash debila,ja ne kazem da nije bilo zlochina i prekrshaja sa nashe strane,al' nama nije bila zvanichna politika da muchimo i ubijamo civile i zarobljenike,a pojedinaca debila koji su to radili uvek ima...

A za ovu masovnu grobnicu - to moze biti bilo chija grobnica,i to necivilna...Morash da shv atish da jedna takva slika ne dokazuje nishta,trebaju ti i ljudi koji znaju neshto vezano za tu sliku,ili josh neki dokument vezan za nju...Ovo ti na sudu nema nikakvu vrednost(na neutralnom sudu to jest)...Al' ako ti pokazesh u javnosti takvu sliku i kazesh"Ovo su kosturi zene i dece koje su srbi brutalno masakrirali",ljudi ce da se shokiraju,jer veruju medijima...A i takav prizor utiche na shok...

I pishe se je l' ili jel,ne jer... :cool:

P.S.NeuS,kad bih se ja nervirao zbog ove teme ja bih vec davno nasrn'o na ovog krejzija...Opushteno,ja nikad necu dozvoliti da politika il' politichki stavovi utichu na moje mishljenje o nekom...Neke od mojih dobrih drugarica su chedistkinje,pa nishta... :)

I da,naser oric je bio vodja srebrenichkih muslimana...Je l' bio vodja civila,ili mrtvih ljudi,onda?

Loon Pisao:
sabio mi je skroz

Crazy 
!^Baraba^!

Starost: 19
Pridruzio: 08 Jan 2008
Gde živiš: Budzilovac
Poslao: 02-08-2008, 10:34   

@ lemi covece pa ja sam tek upisao fax i tek u oktobru krecem...
generalno sam za DS al vidim da je Ceda malo energicniji...ja sigurno zelim da ucim i da zavrsim fax a ne da zivim od price Cede ili bilo koga
i istina mrzim kostunicu jer je to covek koji manipulise ljudima a pritom covek bez energije i lazov je!
kad je rekao da mu je tadic nabavio posao...ne misli se direktno jbt...do skoro nisi mogao da nadjes posao iako imas diplomu...sad se to polako menja i na to je on mislio...svako na polozaj koji zasluzuje

@VeB pa na sudu ne bi postavljali slike koje se mogu skinuti na netu!!!
za takve stvari se nabavljaju originalne slike...za sve postoji dokaz...to sto ti ne zelis da verujes u to to je tvoj problem!
pa sta mislis,odakle je ova grobnica? negde sa teritorije srbije ?nemoj da se glup!!!

sto nisi komentarisao sliku gde radikali polazu zakletvu a? :mrgreen: :mrgreen:

Illidan 
kazanova morona

Poslao: 02-08-2008, 12:39   

joj ma nema veze, necu ni da se raspravljam sa vama, ako vi mislite da SVI ali SVI koji su nam davali pare su nam trazili da im vratimo sa kamatom itd uzmite pistolj i ubite se jer ne znate sta se desava u zemlji ili mislite da znate...

cofi 
uzljkljpnj

Pridruzio: 18 Apr 2008
Gde živiš: bg/vrnjacka banja
Poslao: 02-08-2008, 12:42   

ne razumem. jel bi mi dao ti polovinu para koju imas a da ti ne vratim i da nista ne ocekujes u zivotu od mene, a te pare bi iskoristio za nesto za sebe. ne govorimo o sitnim parama, to je prosjacenje.

Illidan 
kazanova morona

Poslao: 02-08-2008, 13:17   

uztj Pisao:
ne razumem. jel bi mi dao ti polovinu para koju imas a da ti ne vratim i da nista ne ocekujes u zivotu od mene, a te pare bi iskoristio za nesto za sebe. ne govorimo o sitnim parama, to je prosjacenje.

izvini a ko je rekao da oni( ti koji daju pare a ne traze ih nazad) nece ocekivati nista od nas ili da nece traziti nista u ne materijalnom obliku??? ja koliko znam nije niko to rekao tako da gledaj komentare bolje...mzoda ce i traziti a mozda i ne, ne znamo ali je vazno a pare ne traze nazad to je poenta...a i iskreno...ja bi dao pare nekom i ne bi nista trazio, davao sam i ranije i ako bog da i budem bio u boljoj finasiskoj situaciji rado cu dati nekom i ne traziti nista...naravno ni ja ne mislim na sitne pare...

cofi 
uzljkljpnj

Pridruzio: 18 Apr 2008
Gde živiš: bg/vrnjacka banja
Poslao: 02-08-2008, 13:43   

u pravu si nisam video ono za tita, kakogod, u drzavnim poslovima se sve placa, sad je diskutabilno ali nebitno za temu da li je dobro to sto ne traze, ne verujem da cemo biti u boljoj situaciji kasnije da bi lakse vratili dug.

Lemi 

Starost: 21
Pridruzio: 04 Jun 2007
Gde živiš: Juzna Osetija
Reprimends:
 2/4/5
Poslao: 02-08-2008, 14:39   

jel sti retardiran dete ti jebem?pa cujes sta ti kazem,ostavi se politike nego knjigu u shake i udri

a ti mrzis kostunicu?jel ti silovo majku,sestru,ubio brata?sta ti znas uopste o kostunici...kad je postao predsednik imao si 11 godina....alo bre...

Makky 
najjak u selo

Starost: 18
Pridruzio: 22 Dec 2007
Gde živiš: Bor 030
Poslao: 02-08-2008, 14:46   

sinoc bili ja i ortaci u kafanu tamo sedeli pili i jeli i dolazi lik prica na engleskom mi ga ugostimo na nas sto, on je u stvari iz Marselja ali zivi u Nemackoj, Lajpcig, mi mu damo da jede i pije odvedemo do hotela sve mu objasnimo, kazemo mu kad ima autobus za mesto na koje je krenuo, i kad smo ga otpratili do hotela on nam kaze da se plasio nas u trenutku jer ipak smo mi Srbi ali kaze da je imao lose predrasude, pa smo se mi zapitali da li bi nama neko u lajpcigu tako pomogao ili bi nas samo oterao sa stola i rekli bi da smo sajzen. . .

makaveli Pisao:
makky magistar piraterije :mrgreen: :mrgreen: :lol:

NeuS 
Pakleni brat

Starost: 28
Pridruzio: 27 Mar 2007
Gde živiš: 011-012-021
Poslao: 02-08-2008, 16:01   

ajmo,dosta vise, ide kljuc...Od karadzica smo svi presli na neke stranacke ratove itd..

Veb, ni ja nisam za EU, realno ne mislim da ce nam doneti ista dobro dok je nasa ekonomija ovako zatucana i lenja.. A sto se tice Djindjica, ne smatram ga herojem, on je postao heroj kad su ga koknuli, ovako je bio jos jedan politicar...

PS: ut98 jos jedna opomena, stoji jasno za sve da nema vredjanja po familiji... Ako ne mozes da utuvis to sebi u glavu, onda zalim slucaj..I da, ne velicam Tadica, realno, boli me kurac da se cimam oko takvih stvari..Da sam ga velicao, naveo bih sta je do sada postignuto, a i ovo sa radikalima, sve sam rekao zbog toga sto je najzesca diskusija oko njih ovde i zbog toga sto su malo zatucani sa onim zadnjim mitingom i njihovim teorijama zavere..

Prikazi poruke iz poslednjih:   
Ovaj forum je zakljucan i ne možete menjati teme ili odgovarati.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu
Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Skoci na: