Znachi,tuga...Ne bi trebalo da samo Teodul bude u bedaku,smarate sa tim forama...Ovo samo ide u prilog onoj:"Mi srbi smo govna",ako to ne vidite...I ne znam kako njega mogu da terete za genocid koji se nije ni desio(Bosna je izgubila taj spor protiv Srbije)...
prichash gluposti...ne treba cela srbija da pati zbog nekoliko ljudi(sada su ostala samo dva)
on je ratni zlocinac,covek koji je ratni profiter i koji nije imao milosti prema ljudima samo zato sto su druge nacionalnosti,vere ili sta vec
Brate, on je branio Srbiju tada! To ne sme da se zaboravi! Srbija ne ispašta zbog nekoliko ljudi! Srbija ispašta zbog zatucanog naroda!
Stavi se u njegovu situaciju - izbije neki rat, ti si neki general kurac palac i moraš da braniš svoje! I Braniš i grizeš za svoje! I onda pobiješ neke ljude koje možda nije trebalo da pobiješ, ali sve u korist očuvanja Srpstva i onda te osude zato što si pobio te ljude? Po strani to što si se borio za svoju zemlju!
Heh... brate.. mislim da ne bi pričao tako kao što sad pričaš!
TO JE BIO JEBENI RAT! JEBENI RAT! U RATU SE JEBENO GINE! U RATU NEMA RAZLIKE IZMEĐU CIVILA I VOJNIKA! U RATU IMA RAZLIKE IZMEĐU DVE ZARAĆENE STRANE!
budi realan, zapitaj se koliko ima naprimer Srba koji nisu hteli da idu u rat, a morali su! Šta je sa tim Srbima koji nisu hteli da idu u rat a ubijeni su???
El to u redu? Nije!
Isti slučaj je i sa drugim nacijama koje su učestvovale u ratu!
Hapšenje Karadžića je izdaja! Izdaja onoga što je nekad bila Srbija! Neustrašiva zemlja koja će pre da umre, nego da se čak i usudi da pomisli o predaji!
Pod 1 - rat je glupost!
Pod 2 - kad već dođe do rata, najveća glupost je da vojnici ograničavaju, kao recimo što je protivzakonito u ratu koristiti bacač plamena!
Evropa... joj... bože...
Šta ćemo mi dobiti ako uđemo u EU?
brate ima tu necega sto ti kazes ali aj ovako razmisli...nemacka vojska pod hilterom je samo ratovala za svoju zemlju sto bi ona sad tu bila osudjena mislim samo je pratila svoje naredbe...aaa? to je pametno??? mozda u snovima...a ima razlike izmedju civila i vojske ako si pravi covek ti neces da diras civile...tim tvojim stavovima ti opravdavas sto su nemci ubijali nasih 100 ljudi na 1 njihovog...jbg to je samo rat sta se moze sto je izginulo hiljade i hiljade srba..isto i turci sto su radili sa nasom decom uzeli ih pa ih preispitavali da ubijaju svoju familiju..jbg rat znas...zajebano je to...a dobicemo nesto sigurno ali ako ne odemo necemo ostati na 0 nego cemo ici u minus...pa sad razmisli da li je bolje da imas 2 jabuke ili -100 jabuka tj da dugujes 100 jabuka nekom???
Ja niti vidim srpski narod niti vidim Srbiju...ja kad izadjem u komsiluk vidim Jugoslaviju, mada, posto se i Jugoslavija kao drzava raspala, vidim samo goli kurac...zato ja bezim odavde u picku materinu.
_________________ Osecam se kao da sam na forumu ana.com
Starost: 18 Pridruzio: 15 Nov 2007 Poruke: 286 Gde živiš: BeranE__Luge 'hood
Poslao: 22-07-2008, 22:43
idite u ku rac brate,moze jedna tema da prodje bez beefa ?!!!
onaj ko uradi nesto treba da stoji iza toga i da odgovara za to...
e sad ko sto neko rece na pocetku,da je on nevin ne bi se skrivao ovoliko..
ajd' u zdravlje...
_________________ ...beton kaze ono sto ljudi ne govore,a ljudi izdaju kada dobre prilike se otvore...
Pridruzio: 07 Jun 2007 Poruke: 1029 Gde živiš: BGD
Poslao: 22-07-2008, 23:22
Dary Pisao:
idite u ku rac brate,moze jedna tema da prodje bez beefa ?!!!
onaj ko uradi nesto treba da stoji iza toga i da odgovara za to...
e sad ko sto neko rece na pocetku,da je on nevin ne bi se skrivao ovoliko..
ajd' u zdravlje...
brate, ne skriva se on od krivice! On se skriva od Haga!
Krivica i Hag su dve totalno različite stvari.
Krivica je zlodelo koje je počinjeno!
A Hag je mesto gde se izvršavaju zlodela, bilo nad krivim, bilo nad nevinim ljudima.
Naravno da se jebeno skrivao! Dan pre nego što su ga uhvatili, to mu je bio jebeno poslednji dan na slobodi zauvek! Nikad više neće osetiti vazduh slobode, vazduh Srbije ili bilo čega!
Naravno da se skrivao! Jbm mu mater, el svima vama fali parče mozga da ukapirate to??
Poslao: 22-07-2008, 23:28
Illidan Pisao:
thruo Pisao:
CRAZY_izmet Pisao:
VeB Pisao:
Znachi,tuga...Ne bi trebalo da samo Teodul bude u bedaku,smarate sa tim forama...Ovo samo ide u prilog onoj:"Mi srbi smo govna",ako to ne vidite...I ne znam kako njega mogu da terete za genocid koji se nije ni desio(Bosna je izgubila taj spor protiv Srbije)...
prichash gluposti...ne treba cela srbija da pati zbog nekoliko ljudi(sada su ostala samo dva)
on je ratni zlocinac,covek koji je ratni profiter i koji nije imao milosti prema ljudima samo zato sto su druge nacionalnosti,vere ili sta vec
Brate, on je branio Srbiju tada! To ne sme da se zaboravi! Srbija ne ispašta zbog nekoliko ljudi! Srbija ispašta zbog zatucanog naroda!
Stavi se u njegovu situaciju - izbije neki rat, ti si neki general kurac palac i moraš da braniš svoje! I Braniš i grizeš za svoje! I onda pobiješ neke ljude koje možda nije trebalo da pobiješ, ali sve u korist očuvanja Srpstva i onda te osude zato što si pobio te ljude? Po strani to što si se borio za svoju zemlju!
Heh... brate.. mislim da ne bi pričao tako kao što sad pričaš!
TO JE BIO JEBENI RAT! JEBENI RAT! U RATU SE JEBENO GINE! U RATU NEMA RAZLIKE IZMEĐU CIVILA I VOJNIKA! U RATU IMA RAZLIKE IZMEĐU DVE ZARAĆENE STRANE!
budi realan, zapitaj se koliko ima naprimer Srba koji nisu hteli da idu u rat, a morali su! Šta je sa tim Srbima koji nisu hteli da idu u rat a ubijeni su???
El to u redu? Nije!
Isti slučaj je i sa drugim nacijama koje su učestvovale u ratu!
Hapšenje Karadžića je izdaja! Izdaja onoga što je nekad bila Srbija! Neustrašiva zemlja koja će pre da umre, nego da se čak i usudi da pomisli o predaji!
Pod 1 - rat je glupost!
Pod 2 - kad već dođe do rata, najveća glupost je da vojnici ograničavaju, kao recimo što je protivzakonito u ratu koristiti bacač plamena!
Evropa... joj... bože...
Šta ćemo mi dobiti ako uđemo u EU?
brate ima tu necega sto ti kazes ali aj ovako razmisli...nemacka vojska pod hilterom je samo ratovala za svoju zemlju sto bi ona sad tu bila osudjena mislim samo je pratila svoje naredbe...aaa? to je pametno??? mozda u snovima...a ima razlike izmedju civila i vojske ako si pravi covek ti neces da diras civile...tim tvojim stavovima ti opravdavas sto su nemci ubijali nasih 100 ljudi na 1 njihovog...jbg to je samo rat sta se moze sto je izginulo hiljade i hiljade srba..isto i turci sto su radili sa nasom decom uzeli ih pa ih preispitavali da ubijaju svoju familiju..jbg rat znas...zajebano je to...a dobicemo nesto sigurno ali ako ne odemo necemo ostati na 0 nego cemo ici u minus...pa sad razmisli da li je bolje da imas 2 jabuke ili -100 jabuka tj da dugujes 100 jabuka nekom???
Illidiane, prichash gluposti... Truli je 100% u pravu... Bio sam skoro u Zagrebu, upoznao sam neke ljude koji su bili u prvoj liniji na hrvatskoj strani... Kazhi mi da nisu hteli da ubijaju ali morali su, ili ubijesh ili te ubiju, a ako bacish pushku - ubice te tvoji. Sa istim ljudima sam pijanchio, i proveo par dana, niko od njih ne spominje taj rat niti bilo shta... Samo glupaci, i klinci koji nemaju tri blage veze shta je zapravo bilo, josh uvek vode polemiku oko toga... Moj rodjeni stric je bio u tom ratu, dalji rodjaci, komshije - i zamisli, niko od njih ne mrzi hrvate ili bosance...
Kakvi kurac ratni zlochinci, shta, uveshce fer plej u ratu Shta je onda svrha rata? Maska za unapred dogovorene pobede? Zashto se u shkolama o Napoleonu, Aleksandru Makedonskom, Cezaru i drugima uchi kao velikimim vojskovodjama i herojima, a ne ratnim zlochincima? To ti je takodje jedan vid poremeconog sistema vrednosti... Danas ti je zlochinac onaj koji brani svoje, a heroj onaj pohlepni koji napada....
Jbt, zhivish danas, u ovom dobu, pa zar sam ne vidish shta nam rade sa Kosovom? A kad bi uleteo Arkan sa svojima i pobio govna, sutra bi opet prichali kako je on ratni zlochinac, el je to poshteno? Majku im jebem svima, i nashima i amerikancima i albancima i sve u pichku materinu... i ti illidiane nemoj da smarash sa ovim glupostima jer su gluposti, a nikako subjektivno mishljenje....
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2253 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 23-07-2008, 14:06
CRAZY_izmet Pisao:
da on je bio u drzavnom vrhu zaduzen za sve poteze nase vojske na teritoriji republike srpske
kasnije kad mu je zapreceno da ce biti optuzen on se povukao sa svih funkcija ali kasno...
Bio je premijer republike srpske,dakle nije mogao komandovati vojskom ni da je hteo,jer vojskom ne upravljaju premijeri. ne kontam, mozak, gde , ko , sta ?
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu