Starost: 19 Pridruzio: 08 Jan 2008 Poruke: 1162 Gde živiš: Budzilovac
Poslao: 21-07-2008, 23:52 uhapshen prle,,,trazi se tihi (POLITICKA TEMA)
Uhapšen Radovan Karadžić
Kabinet predsednika Srbije Borisa Tadića saopštio je da su srpske snage bezbednosti sinoć locirale i uhapsile nekadašnjeg predsednika RS Radovana Karadžića, koga haški tribunal tereti za genocid i ratne zločine.
U saopštenju se ne navodi gde je Karadžič uhapšen, ali agencija Beta pozivajući se na pouzdane izvore u Savetu za nacionalnu bezbednost navodi da je on lišen slobode u Beogradu.
Tadićev kabinet navodi i da je bivši predsednik RS već izveden pred nadležnog sudiju Okružnog suda u Beogradu, u skladu sa sa Zakonom o saradnji Srbije sa haškim tribunalom.
Niko od zvaničnika u Beogradu nije tokom noći bio voljan da govori o tome kako je Karadžić pronadjen, uprkos tome što poslednjih godina praktično niko nije imao bilo kakve informacije o tome gde se on skriva.
Oglasilo se jedino ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštenjem u kojem navodi da njegovi pripadnici nisu učestvovali u pronalaženju i hapšenju Karadžića.
Agencija Asošiejtid pres uspela je da telefonom stupi u kontakt sa suprugom bivšeg lidera RS, Ljiljanom Zelen Karadžić koja je samo kratko rekla da je šokirana i zbunjena i dodala da sada makar zna da joj je suprug živ.
Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić ocenio je da hapšenje Karadžića predstavlja "jezivu vest" za Srbiju.
On je agenciji Beta rekao da je Srbija "na putu nestanka jer je
predsednik Srbije Boris Tadić počeo da učvršćuje diktaturu".
Vest iz Beograda odmah je pozdravio glavni tužilac haškog tribunala Serž Bramerc, koji je ocenio da je reč o važnom trenutku za žrtve ratnih zločina u Bosni, ali za medjunarodnu pravdu, jer jasno pokazuje da niko nije izvan dometa zakona i da će pre ili kasnije svi begunci biti pronadjeni i izvedeni pred sud.
Oglasio se i evropski komesar za proširenje Oli Ren koji je rekao da je hapšenje Karadžića izuzetno značajno za ambiciju Srbije da se pridruži EU.
Poslednji izmenio Crazy dana 26-07-2008, 18:36; izmenjeno ukupno 1 puta
Znachi,tuga...Ne bi trebalo da samo Teodul bude u bedaku,smarate sa tim forama...Ovo samo ide u prilog onoj:"Mi srbi smo govna",ako to ne vidite...I ne znam kako njega mogu da terete za genocid koji se nije ni desio(Bosna je izgubila taj spor protiv Srbije)...
I josh neshto:
Citat:
Vest iz Beograda odmah je pozdravio glavni tužilac haškog tribunala Serž Bramerc, koji je ocenio da je reč o važnom trenutku za žrtve ratnih zločina u Bosni, ali za medjunarodnu pravdu, jer jasno pokazuje da niko nije izvan dometa zakona i da će pre ili kasnije svi begunci biti pronadjeni i izvedeni pred sud.
Ovo je medju najlicemernijim izjavama koje sam ikada chuo...Tuga...
I naravno:
Citat:
Srbija "na putu nestanka jer je
predsednik Srbije Boris Tadić počeo da učvršćuje diktaturu".
A ovo je ziva istina...Pa,'ajd' sad vi patriote me pljujte...
_________________ Shutiram fristajlove kao skinhedsi rome...
Pa sta sad...oduvek se znalo gde je Radovan Karadzic, samo je bilo pitanje kad ce da povuku taj potez i da ga uhapse jer mi vec 3 meseca formiramo vladu, starom nisu hteli to da urade, da bi kasnije njegovim hapsenjem mogli da ucvrste novu i da kenjaju kako je "Srbija na dobrom putu u Evropu".Prosto ko pasulj.
Ipak je to politika a ja to ne varim tako da bezim s ove teme.
_________________ Osecam se kao da sam na forumu ana.com
Izdajaaaaa !!! Sve Srbsko polako nestaje... Ovo je izdaja klasicna... Evo primer:
Juda - Pare - Izdaja Isusa
Juda: Tadic - Pare: Evropa: Isus: Nasi Srpski heroji.
Al oprosti im Boze ne znaju sta rade.... Ma bre metak u celu tadicu govnaru i kraj rodjaci!!!
Poslao: 22-07-2008, 11:31
Ovo je trebalo da se desi pre 10 godina,da uhvate coveka koji je bio mozak Srpske vojske,ne racunajuci Mladica....Jedino sto nije fer je to sto bi trebalo na isti nacin da se sudi i Hrvatima,Bosancima i Siptarima....Toliko.
[ Added: 22 July 2008, 1:38 pm ]
Samo pitanje za VeB-a koji je rekao da se genocid nije ni desio,jesi bio u Srebrenicu nekad?To je mesto u blizini Bratunaca.
Starost: 19 Pridruzio: 08 Jan 2008 Poruke: 1162 Gde živiš: Budzilovac
Poslao: 22-07-2008, 12:33
VeB Pisao:
Znachi,tuga...Ne bi trebalo da samo Teodul bude u bedaku,smarate sa tim forama...Ovo samo ide u prilog onoj:"Mi srbi smo govna",ako to ne vidite...I ne znam kako njega mogu da terete za genocid koji se nije ni desio(Bosna je izgubila taj spor protiv Srbije)...
prichash gluposti...ne treba cela srbija da pati zbog nekoliko ljudi(sada su ostala samo dva)
on je ratni zlocinac,covek koji je ratni profiter i koji nije imao milosti prema ljudima samo zato sto su druge nacionalnosti,vere ili sta vec
prichash gluposti...ne treba cela srbija da pati zbog nekoliko ljudi(sada su ostala samo dva)
on je ratni zlocinac,covek koji je ratni profiter i koji nije imao milosti prema ljudima samo zato sto su druge nacionalnosti,vere ili sta vec
Starost: 90 Pridruzio: 19 Jul 2008 Poruke: 147 Gde živiš: Panchevo Toxic City
Poslao: 22-07-2008, 14:16
Koji je vama kyrac? Sta sad tugujete sto su ga uhapsili. Nece vam nista pomoci da se ovo promeni. To je moralo da se dogodi i tacka. Ne treba se vise raspravljati oko toga jer nista nece moci da ovo promeni tako da ce i Ratko Mladic i onaj Hadzic kad tad biti uhapseni i poslati Hagu.
Jedno pitanje:
Da li zelite bolji zivot u EU ili da cela Srbija pati zbog nekih ljudi koji su pre deset godina bili neko i nesto?
Starost: 19 Pridruzio: 07 Jun 2008 Poruke: 493 Gde živiš: Na-Armiranom-Betonu
Poslao: 22-07-2008, 14:23
pre 15 godina jebes EU,ne treba nam to,ni Svajcarska nije u EU zato sto nece niti joj treba. Da je EU dobro stvar SAD bi odavno bila njen clan :-P buahahahahhahha
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2253 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 22-07-2008, 14:56
Ulichni MC zamolio bih te se klonish ovakvih tema poshto nemash pojma o chemu prichash.
E ovako.
Trebalo ga je uhapsiti i te price on je patriota bla bla... molim te ne lupajte gluposti, LudoGovno je sve lepo reklo,ne moram ni da citiram ni da serem ponovo.
@chikaqre ... Srbsko ? Brate, dokazio si svoj srbizam. Ili bi ti rekao srPizam ?
@Ulicni_MC ponovo : Brate... u Srebrenici. Znash, padezhi i to. Lokativ ?
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2253 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 22-07-2008, 15:10
Znamo sta si hteo da kazes ali opet to uopste nije pravilno i srpski i sta god ja tu znam. Ti bese dilujes ? Rekao si svoje misljenje o ovoj temi, batali je vise ! ZBog takvih se i guse sve teme
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu