Znaci ovde cemo da kacimo poznatije betlove koji ce da slushe u edukacionu svrhu svih repera. Znaci cak iako slushate rap vishe godina skidajte stvari koje su okacene ovde jer time otkrivate nove stilove i razvijate svoju tehniku, itd. Evo ja cu veceras da okacim par komada.
Starost: 16 Pridruzio: 24 Aug 2007 Poruke: 781 Gde živiš: Vranje kurvo
Poslao: 08-02-2008, 13:16
Skipi brate bolje ovo da si zipovao pa da okacish em manje cimanje za tebe em za nas koji skidamo, al ajd moze i ovako.Tnx
[ Added: 8 Februar 2008, 2:42 pm ]
ljudi eo vam http://www.sendspace.com/file/5wxg1v
to su vam polufinale i finale sug audio betla, e sad ako nekome treba josh koji od sugovih audio betla nek se javi
Ajd ostale shto imam cu da zazipujem i okacim. Ajd ako neko skine ovo shto je glen okacila neka mi okaci na sendspace poshto ne mogu sa rapida da skidam.
Starost: 25 Joined: 01 Jul 2007 Poruke: 595 Gde živiš: Republika Srpska
Poslao: 08-02-2008, 17:49
Skipi Pisao:
Ajd ostale shto imam cu da zazipujem i okacim. Ajd ako neko skine ovo shto je glen okacila neka mi okaci na sendspace poshto ne mogu sa rapida da skidam.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu