Starost: 24 Joined: 28 Mar 2007 Poruke: 474 Gde živiš: Between Heaven and Hell
Poslao: 29-02-2008, 03:41
Chika_Zerg Pisao:
evil, pa da! Ja sam samo rekao da im ne treba dati ODMAH taj veciti ban nego polako upozorenje po upozorenje... mozda se opamete...
netju da komentarishem owo na javnom sub forumu
_________________ "I'll be here..."
"Why?"
"I'll be waiting...here..."
"For what?"
"I'll be waiting for you, so if you come, you will find me.
I promise."
Starost: 86 Pridruzio: 15 May 2008 Poruke: 521 Gde živiš: svugdi
Poslao: 19-08-2008, 20:55
predlazhem da se banuje ja lichno em personalno, zato shto sam tako jebeno kul lik i jebem kolko sam lud i sve pichke samo mene oće, i to je jednostavno smeshno kolko sam ja prekul, a kolko bi ste vi trebali biti ljubomorni. eto, na primer, juche ja prodjem ulicom i krdo pichaka se okrene i kazhe "KAKO JE JEBENO KUL, AJDE DA MU SISAMO KARRU!"
al jbg, nisam imao vremena pa sam im podelio vizit karte! da! ja imam svoje lichne vizitke!
" "
DEZHURNI JEBACH
najkul lik
ne zovite me, previshe sam kul za telefone
" "
. . .
trenutak inspiracije. iskreno, ja bi banovao pola ovog foruma, pa ukljuchujuci i mene.
tada bi moglo da se lepo pricha, samo sa malo kim.
_________________ opinion is like an asshole . . . we all have one.
Tako sam jebeno kul lik i jebem kolko sam lud i sve pichke samo mene oće,i to je jednostavno smeshno kolko sam ja prekul,a kolko bi ste vi trebali biti ljubomorni !!!
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu