E kak'a sam ja budala pa sam prist'o da se takmicim!
od 22 bita samo TRI imaju bas liniju koja odgovara semplu a ostale ako da su za neku drugu pesmu pravljene!
Da ne analiziram dalje!
A oni se raspravljaju ciji je bolji.
Pitanje za sve: da li stvarno mislite da je bit broj 21, bolji od 20?
Imam savet za vas, odnesite bitove bilo kom profesoru muzickog u bilo kojioj skoli pa ce vam on bolje objasniti.
Starost: 18 Pridruzio: 13 Jan 2008 Poruke: 847 Gde živiš: Sid, Srbija
Poslao: 04-02-2008, 13:24 Re: neverovatno!!!
BIG DADDA Pisao:
od 22 bita samo TRI imaju bas liniju koja odgovara semplu a ostale ako da su za neku drugu pesmu pravljene!
Da ne analiziram dalje!
Imam savet za vas, odnesite bitove bilo kom profesoru muzickog u bilo kojioj skoli pa ce vam on bolje objasniti.
nazalost je bigdadda u pravu! al ako su ljudi vec uradili nesto za bitbetl,
mi moramo da izaberemo od tih ne znam kolko komada 6 koji ne idu dalje,
znachi da biramo najgore bitove, sto ne znachi da su drugi mnogo bolji, kapiras....
ljudi morate da ukapirate da bit nije samo sempl i ritam preko a bass ako ubodem
ubodem... ne ide tako, bolje nemoj ni da ga svirate ako niste sigurni u vas sluh ili znanje!
ja iskreno nijedan bit nisam cuo ovde da je tokom cele pesme dobro odsviran bass!
Pridruzio: 13 Aug 2007 Poruke: 823 Gde živiš: U Mom Gradu
Poslao: 04-02-2008, 17:46 Re: neverovatno!!!
BIG DADDA Pisao:
Da ne analiziram dalje!
moj bass je ovde bas sranje priznajem...ali ima gomile producenata koji su poznatiji a isto nemaju osecaj za bass pa se vade na druge nacine jebiga...tako ti je to...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu