ovde ce ti zakljuchati svaku temu koju otvorish...Otvori temu na infekciji,tamo josh i imash neke nade da me dobijesh...Ovde gubish i bez mog truda(a ni tamo se necu truditi,jel)...
veBe oni su mnozina... opet su nas nadmudrili...sta da cinimo... kad niko osim nas 2 nema muda da se suprostavi....ahhh nema ovdi junaka na ovom forumu ...djaba sam doso...
odo ja ...
Uoooou...Mojne mene u isti kosh sa tobom da stavljash...
_________________ Shutiram fristajlove kao skinhedsi rome...
Ko bi normalan pisao/la:
Obožavam limunadu, ako budem imao ćerku zvaće se limunada, a ako bude sin onda će biti Limun.
Starost: 21 Pridružio: 11 Jun 2009 Poruke: 399 Gde živiš: wien
Redni broj posta:284 Poslao: 2 July 2009, 12:54
Kristal pisao/la:
DJE SI BE HA SOLDZA ŠTA IMA U AUSTRIJI?
kako je lijepo voljeti bosnu iz dijaspore jel da soldza a
ahhh jerane pa jeb ga kako kad nadodje...
uskoro ce pesma sa imenom "diaspora" samo dok drugi reper baci svoj vers pa cemo zajedno saslusamo kako nam je... AHH bih 4 eva vidimo se svakih 3 godine ode se nekad 3 do 4 dana...
Najjaci je Djare. Prvo kaze da je 5who slabo uradio al' ce mozda da uradi jos jedan diss (kontradiktorno). Zatim, 5who podseti Djareta da zna mnogo o njemu sto jos niko sa foruma ne zna i onda dodje Djare kaze nece ga vise disovati jer ga je vec sahranio i zakljuca temu. haha
Aj 5who leba ti odradi jos jedan diss
E,ali o chemu ti razmishljash?Shta ga boli kurac,i ovo je uradio napushen verovatno...I opet je Djare objektivno odradio mnogo bolje od Peleta,to moze svako da ti kaze(sem onih koji ti ne kazu tako)...Shta ima da se disuju vishe?
Mada,u krajnjoj liniji,bole me kurac,nek rade shta hoce... :cool:
_________________ Shutiram fristajlove kao skinhedsi rome...
Ko bi normalan pisao/la:
Obožavam limunadu, ako budem imao ćerku zvaće se limunada, a ako bude sin onda će biti Limun.
Starost: 21 Pridružio: 26 May 2008 Poruke: 3664 Gde živiš: ;)
Redni broj posta:293 Poslao: 2 July 2009, 22:21
FreeMe_G pisao/la:
Najjaci je Djare. Prvo kaze da je 5who slabo uradio al' ce mozda da uradi jos jedan diss (kontradiktorno). Zatim, 5who podseti Djareta da zna mnogo o njemu sto jos niko sa foruma ne zna i onda dodje Djare kaze nece ga vise disovati jer ga je vec sahranio i zakljuca temu. haha
Aj 5who leba ti odradi jos jedan diss
budalo
petko mozhe da dissuje slobodno shto se mene tiche
nije mi zanimljivo,odogovor je bio preslab i to je to
kapirao sam ja da napishem josh jedan diss al sam skontao da nema poente jer cu dobiti
josh jedan prajsles odgovor s linijama tipa
"ali idemo dalje,ja se ne osecam prozvan
znam za sebe da nisam,al ti i dalje jedes govna"
ili
"ja se ne sklanjam sa puta nikom,uvek ispred bicu
i posle "12 linija",s tobom lagano u ringu"
ili
"jesi "pobednik" ovih dana to je bas fora
pa te cistim kad hocu,jer si ko prljava soba
ne sestro ti si nocna mora,nisam mog'o da spavam
jer imas nosinu vecu,neko tvoj ujka Vladan*"
daj brate