Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 1490 Gde živiš: 012
Poslao: 30-03-2007, 18:50
ne znam dal da se cisto bzvz ubaci i sekcija za ostalu muziku.... eo ja prvi ne slusam non stop samo rep.... mada opet ne znam... ko sto rekoste za b-sekciju.... da ne zamre previse pa da se lokira i deletira...
Starost: 24 Joined: 28 Mar 2007 Poruke: 474 Gde živiš: Between Heaven and Hell
Poslao: 30-03-2007, 21:18
WEbad Pisao:
ne znam dal da se cisto bzvz ubaci i sekcija za ostalu muziku.... eo ja prvi ne slusam non stop samo rep.... mada opet ne znam... ko sto rekoste za b-sekciju.... da ne zamre previse pa da se lokira i deletira...
to sam ja takodje htela da predlozhim, al me WEbad preduhitri
treba uvesti chestitke, a ne znam dal bi se neko slozhio sa mojim predlogom da se otvori posebvno galerija za slike (po naslovima, npr. ljudi sa foruma, fantasy art...)
_________________ "I'll be here..."
"Why?"
"I'll be waiting...here..."
"For what?"
"I'll be waiting for you, so if you come, you will find me.
I promise."
Poslao: 02-04-2007, 22:18
Neus otvorui podforum za chestitke
"Why?"
"For what?"
I promise."
Starost: 28 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 2150 Gde živiš: 011-012-021
Poslao: 02-04-2007, 22:26
hm.. mislim da nije potrebno.. postoji sekcija chill out.. tu postavljajte cestitke itd.. Otvarati poseban podforum tipa cestitke gde cemo na svakih par meseci nekom cestitati rodj je malo smesno.. kad se napuni forum, onda cemo otvoriti.. mislim da je tako bolje..
a da, sto se tice ono s fantasy slikama itd, moze da se otvori sekcija u grafiti, tj podforum..
Poslao: 02-04-2007, 22:29
NeuS Pisao:
hm.. mislim da nije potrebno.. postoji sekcija chill out.. tu postavljajte cestitke itd.. Otvarati poseban podforum tipa cestitke gde cemo na svakih par meseci nekom cestitati rodj je malo smesno.. kad se napuni forum, onda cemo otvoriti.. mislim da je tako bolje..
a da, sto se tice ono s fantasy slikama itd, moze da se otvori sekcija u grafiti, tj podforum..
ok (bolje tako ), mozhe i tako grafiti, ali shat tjemo sa slikama chlanova?
"Why?"
"For what?"
I promise."
Poslao: 02-04-2007, 23:51
ok
"Why?"
"For what?"
I promise."
Starost: 90 Pridruzio: 19 Jul 2008 Poruke: 145 Gde živiš: Panchevo Toxic City
Poslao: 23-08-2008, 15:50
Mozda nebi bilo lose da se na kraju godine otvori pod forum Izbori 2008 i onda da glasamo za najbolji album, demo album, spot, demo pesma, pesma itd.....
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu