Starost: 19 Pridruzio: 07 Jun 2008 Poruke: 493 Gde živiš: Na-Armiranom-Betonu
Poslao: 20-08-2008, 16:27
stigle majice,aaaaa....malo su mi velike al' ko ga jebe,extra su,samo ne znam kako se peru da da se ne skine stampa? dajte neki savet,kako se peru majice,koja temperatura i to?
Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 4519 Gde živiš: New York - Kruševac
Poslao: 20-08-2008, 16:57
Kako održavati majice:
Uvozna 100% pamučna t-shirt majica američke kompanije Fruit Of The Loom (cena je srazmerna kvalitetu, ali treba znati da se radi o vodećoj kompaniji u svetu); štampana industrijskim tehnikama štampe (ili sitoštampom industrijskim bojama kod višebojnih slika, ili sečena flok - plišana štampa).
Zagarantovani kvalitet podrazumeva pranje do 40 stepeni i peglanje sa suprotne strane (parametri koje garantuju i proizvođači boja i materijala).
Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 4519 Gde živiš: New York - Kruševac
Poslao: 13-09-2008, 17:34
MRK, me je pitao na chillu da li se skida prednji i zadnji logo sa majice pa evo ovde da odgovorim...ako se pere na odgovorajucoj temparaturi kao sto sam napisao u nekom postu na ovoj temi nece doci do skidanja, a i ovo je digitalna stampa tako da nece se desiti to.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu