Pridruzio: 22 Jul 2007 Poruke: 211 Gde živiš: serbianunderground
Poslao: 14-08-2008, 10:19 Sin - "Kosovo Vijetnam" i "The Supreme Poet&q
Yo, yo greh je u kući! Sin ,jedan od najpopularnijih repera na ovom prostoru, samo za naš portal je spremio dva odlična albuma za download! Prvi je već davno očekivani mixtape “Kosovo/Vijetnam” sa gostima kao što su: Dada, MVP, VIP, THC, Deniro, Sector, Lud, Struka i mnogi drugi. Što se tiče bitova i produkcije isto fantastična ekipa producenta je na okupu: Dada, Sin, Lud, Coby, Marvel, Vago, Oneya, Wave i još dosta njih. Mixtape ima 27 pesama kao i 7 bonus pesama. Drugi album se zove “The Supreme Poet” na čak 2 cd-a je album i ima 40 pesama! Gosti su pretežno iz Amerike, od naših se pojavljuju samo: Rexxxona i Dada. Što se stranaca tiče odlična ekipa je sakupljena koju čine: Lil Wayne, Young Jezzy, Crood, LJX, Cam’ron, Cupid, Jay Bazel kao još dosta, dosta kvalitetnih MC-eva. Na oba albuma je naravno Sin glavni producent. Skidajte obavezno i uživajte!
Starost: 19 Pridruzio: 07 Jun 2008 Poruke: 493 Gde živiš: Na-Armiranom-Betonu
Poslao: 14-08-2008, 10:58
skoro 200 mb,majku mu,mogli ste da ga uradite na bar 160kb/s,posto je sad verovatno punih 320 treba mi skoro 2 sata da skinem to sranje,kupicu ga,nemam zivaca za toliko cekanje.
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4239 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 14-08-2008, 17:39
hahaha a najjače ovo što nadje akapelu neke vejnove pesme i ubaci na svoj beat i kao on i vejn i kompanija ortaci. pa ja bih ga prvo tužio uzeo bi mu sve što ima, pa kad postane nebitan beskućnik spojio bih ga nogama za asfalt hohoh
ne stvarno nije fazon to
skidam kosovo vijetnam da čujem goste, da vidim kako treba da se baci strofa ako ti već plate
Starost: 19 Pridruzio: 07 Jun 2008 Poruke: 493 Gde živiš: Na-Armiranom-Betonu
Poslao: 14-08-2008, 19:02
U horoskopu sam vaga,komsiluk mi je podznak
a ljubomorni bas prate budno moj svaki korak
jer nadaju se da otkrice tajne uspeha
evo ti kurac pa neka ti bude uteha....
mozda je sin jaje ovako, ali tejp po meni izuzetno kvalitetan, tepaj banku relja unistio, samleo, kakogod, jos 5-6 bas, bas dobrih pesama, bitovi uglavnom odlicni
kako to da niste izvalili dosad, izbacio je free download pre 25 dana jos...
Starost: 18 Pridruzio: 25 May 2007 Poruke: 1114 Gde živiš: 025 Sombor
Poslao: 17-08-2008, 08:55
Loon Pisao:
hahaha a najjače ovo što nadje akapelu neke vejnove pesme i ubaci na svoj beat i kao on i vejn i kompanija ortaci. pa ja bih ga prvo tužio uzeo bi mu sve što ima, pa kad postane nebitan beskućnik spojio bih ga nogama za asfalt hohoh
ne stvarno nije fazon to
Beton je beton stari,i veruj mi da smrdi isto u svakom gradu...
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4239 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 17-08-2008, 17:29
potrošio sam veoma bitne sate na skidanje i slušanje kosovo vijetnama, i mogu reći da je govanjce, ima nekih solidnih strofa kod gostiju ali u suštini ovo mi je baš onako loše.
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2250 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 17-08-2008, 18:26
Loon Pisao:
potrošio sam veoma bitne sate na skidanje i slušanje kosovo vijetnama, i mogu reći da je govanjce, ima nekih solidnih strofa kod gostiju ali u suštini ovo mi je baš onako loše.
Starost: 22 Pridruzio: 24 May 2008 Poruke: 564 Gde živiš: Pozega 031 West
Poslao: 20-08-2008, 13:06
Loon Pisao:
hahaha a najjače ovo što nadje akapelu neke vejnove pesme i ubaci na svoj beat i kao on i vejn i kompanija ortaci. pa ja bih ga prvo tužio uzeo bi mu sve što ima, pa kad postane nebitan beskućnik spojio bih ga nogama za asfalt
Rec...I na sve to neka promeni ime i prezime... ;)
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu