ej a kad ovaj web ad pocne da glumi kritichara ,ne znam ni ja koji kurac...tako bi mu zvekno jednu shamarcinu ono da se usere u gace..
inache ovi obracnuni su postali sranje sranje sranje sranje sranje sranje ne moshj procitati nijedan punch dobar,ono chak sam i ja zardjao sa tim al opet sam mont everst za ove preldzije...mada preldzija ima samo jedan momenat al to je opet slabo..jbg..moj glas thruo
ej a kad ovaj web ad pocne da glumi kritichara ,ne znam ni ja koji kurac...tako bi mu zvekno jednu shamarcinu ono da se usere u gace..
inache ovi obracnuni su postali sranje sranje sranje sranje sranje sranje ne moshj procitati nijedan punch dobar,ono chak sam i ja zardjao sa tim al opet sam mont everst za ove preldzije...mada preldzija ima samo jedan momenat al to je opet slabo..jbg..moj glas thruo
A sto ti nesto ne odradis....
Nebitno,audio,txt...
Ajde moze tekst,posto znam da izlazis samo na tekst betl....
Cisto,ono,da nam pokazes kako se to radi....
_________________ Na TVu pichi zika,prsatih sojki.
Po fioki trazim pistolj-Brate aj me rokni.
Lemi
Starost: 21 Pridruzio: 04 Jun 2007 Poruke: 1263 Gde živiš: Juzna Osetija
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2250 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 05-08-2008, 18:55
Guru Pisao:
ut98 Pisao:
A sto ti nesto ne odradis....
Nebitno,audio,txt...
Ajde moze tekst,posto znam da izlazis samo na tekst betl....
Cisto,ono,da nam pokazes kako se to radi....
kolko god me lemi nervirao,on nema sta da se dokazuje.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu