"Od kolevke pa do groba najlepshe je djachko doba".
to je to brate! znaci nemam pojma sta bi sve dao da opet budem u srednjoj.
Plus, uvek kad gledam "Lajanje na zvezde" setim se svojih shkolskih dana... jbt kako je bilo dobro...
Ne znam,brate,meni na faksu mnogo veca zajebancija i bleja nego u srednjoj,ili osnovnoj...Daleko bolje drushtvo...Ali,ne znam,valjda je to individualno,meni je isto bilo ok u srednjoj,ali chim se zavrshilo - tajac...Nema vishe tog drushtva,svako na svoju stranu...To me je malo ujebalo...
_________________ Shutiram fristajlove kao skinhedsi rome...
Starost: 18 Pridruzio: 22 Dec 2007 Poruke: 1139 Gde živiš: Bor 030
Poslao: 02-09-2008, 11:55
VeB Pisao:
axa Pisao:
evil Pisao:
axa Pisao:
"Od kolevke pa do groba najlepshe je djachko doba".
to je to brate! znaci nemam pojma sta bi sve dao da opet budem u srednjoj.
Plus, uvek kad gledam "Lajanje na zvezde" setim se svojih shkolskih dana... jbt kako je bilo dobro...
Ne znam,brate,meni na faksu mnogo veca zajebancija i bleja nego u srednjoj,ili osnovnoj...Daleko bolje drushtvo...Ali,ne znam,valjda je to individualno,meni je isto bilo ok u srednjoj,ali chim se zavrshilo - tajac...Nema vishe tog drushtva,svako na svoju stranu...To me je malo ujebalo...
tako i meni osnovnoj bilo, drustvo kida koliko je dobro ali sad se jedva i javimo na ulici, a nekad smo zajedno do zore pili i bili ko braca jbg,
Izgubio nekoliko predmeta(sto tezih,sto laksih)iz kojih sam imao dobre ocene...
Dobio sam jos 2 strucna predmeta....
Dobio neke nove profane...
Dobio ribu novu...Kul je...Odma se zgotivio sa njom....
Video 2 najbolje ortakinje
Najbolja 2ojica drugara nisu pala na popravnom... ....
Utisci su lepi....
_________________ Na TVu pichi zika,prsatih sojki.
Po fioki trazim pistolj-Brate aj me rokni.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu