Ono, u skoli je do jaja, ludilo, zezanje, mucimo madjare, muvamo madjarice i tako... Upao sam u smenu gde su samo 4. razredi srbi, a ostali su djarmani, ono, ludnica u svakom slucaju... Jebs raspust, skola je skola...
^ xexe drugar drago mi je da ti je lepo u skoli,al nema potreba da budes rasista i spominjes nacioanlnosti drugih kolega xexe...ipak smo mi jedna velika zajednica cije su najlepse osobine bas ta razlicitost i sarekolikost xexe
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4239 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 03-09-2008, 00:05
jao lemi seme ti jebem pišam
koje sranje ja sad treba da pišem postove kao ovi "hehehehe bio sam u školi i varili smo i pili smo hehehehe i pobegli sa svih časova i onda za malo da nas opiče kola sve u svemu baš smo srećni hehehehehe"
ja sam bip u školi i pio sam sprajt i zajebavao sam se sa društvom i gledao sam cice ništa nisam ni muvao, dobro malo ajde. i igrao sam fudbal posle škole i bilo je sranje. i posle sam bio do grada i bilo je onako. i bole me kurac
Starost: 17 Pridruzio: 25 Feb 2008 Poruke: 1276 Gde živiš: 037
Poslao: 03-09-2008, 00:10
Ono imao sam 7 casova jebenih opet, znaci umirem... I to radimo neka govna odma mamu im jebem nenormalnu jel imaju dusu oni? Inace imamo ekskurziju u madjarsku za jedno mesec dana pa se gledamo lune salim se no h8
Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 1490 Gde živiš: 012
Poslao: 03-09-2008, 03:22
leleee grcki girosss...kako se to cepalo svaki dan...uh...al im koka kola nije ni za kurac
imaju ekstra srebrne narukvice za 5 evra, krivo mi sto nisam kupio vise
kad vas citam sve mi se ide u skolu sada, al polako, ima vremena
Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 1490 Gde živiš: 012
Poslao: 03-09-2008, 14:20
kad se setim srednje, 10 casa svaki ponedeljak, 9 svaki utorak, sreda samo 5, pa opet 8 cetvrtak i 7 petak.. jedva cekas vikend, a kad se zavrsi, ubijanje..dodje ti da zamrzis vikende
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu