Ok ljudi jedna mala ekipa fanatika putuje Evropom i siri Srpsko ime i u ovoj plemenitoj ples vestini,ta saznanja o bboyingu prenosimo i ovde i u zadnje vreme zaista sve ide na bolje ,posto je ovo novi sajt a ima i sekciju posvecenu nasoj kulturi cisto da se oglasim,sve informacije vezane za nas(takmicenja,workshopovi,jamovi) dobijate na vreme!pozdrav za administratore i svu zdravu ekipu,mislim na ljude kojima hip hop nije izgovor za drogu,alkohol i druga sr..a,nego nacin da pronadju sebe i bave se pravim stvarima!KEEP ROCKING
Starost: 28 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 2150 Gde živiš: 011-012-021
Poslao: 02-06-2007, 14:15
pozdrav i dobro dosli... ocekujemo neke snimke,vesti itd, sta god zelite da podelite s nama ovde, pa da i ova sekcija lepo zazivi.. Pozdrav i srecno u daljem radu..
Pridruzio: 28 Mar 2007 Poruke: 253 Gde živiš: 017 Kurvo...
Poslao: 06-06-2007, 05:01
I ja sam bio bboing tebra. Evo juce sam se usinuo ispred opstine. Jbg... starost-ludost. E a stvarno, zardja ta aktivnost kod nas. Ae uzdrmajte forum clipovima. Pozz
;)
ja samo da dodam ... zashto nema bboyinga na drzhavnim takmichenjima kada tamo pishe disco dance,hip hop i break dance ? bash bih volela da nekad vidim beatle neki ili barem neku dobru ekipu btw mene je strah da se batzakam ne znam zashto ,nauchila sam par kikova, footwork (ako se tako zvoe ) i kao na ruke znam da stojim ili sam znala
_________________ Dancin' where the stars go blue...lalala
ja samo da dodam ... zashto nema bboyinga na drzhavnim takmichenjima kada tamo pishe disco dance,hip hop i break dance ? bash bih volela da nekad vidim beatle neki ili barem neku dobru ekipu btw mene je strah da se batzakam ne znam zashto ,nauchila sam par kikova, footwork (ako se tako zvoe ) i kao na ruke znam da stojim ili sam znala
pa zato sto su sudije na tim takmicenjima sve neki shupci koji nemaju veze sa bboying-om!
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu