Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 4519 Gde živiš: New York - Kruševac
Poslao: 01-02-2008, 01:05 Sudijsko Glasanje!
Ovde sudije beat battla ce ostaviti svoje brojeve za koje misle da treba da prodju dalje, a mi cemo posle ostaviti iza svakog broja bita takmicara koji je dostavio taj materijal.
E, pa ovako, prvo da se izvinim na ovom cekanju, ali stvarno nisam mogao ranije, upravo sam stigao sa nastupa u Mladenovcu i prvo sam ovo uradio.
Po nekoj mojoj proceni trebalo bi da prodju sledeci bitovi:
Sutra krece takmicenje, s startom u 20:00.. Bice dat sempl, tako da ocekujte... Takmicarima koji su ispali zelimo vise srece drugi put, a ostalima koji nastavljaju ovo takmicenje jos vise srece pa da ovaj beat battle bude kvalitetan kao sto treba
ovako, mnogo mi se svidja sto ste se svi potrudili oko bassova, znachi do jaja,
volim kad mi je tesko da odluchim koji je bolji, a ne koji je gori bit!
01. - 12 poena
svidja mi se sve, znachi perverzija od bita...
lep uvod i refren sve.. fino svirano, dobri drumsi, sve na svom mestu
full respect 12 poena
02. - 1 poen
prvo, jel si imao gori deo sempla da izaberes?
drugo gde je bass? ovi poluskrechevi ne valjaju,
izbor drumova sranje.... mogao si vise da se potrudis... 1 poen (u stvari nula, al ajd)
03. - 7 poena
uvod je bolestan do jaja prljavi drumovi svidja mi se, sempling tu i tamo
moglo je bolje po mom misljenju... al tu si negde oko 7 poena
04. - 3 poena
one trube ti nisu trebale koje su trebale verovatno da budu refren, lose zvuche!
a i nije mi nesto sempling celokupno, a drugo zasto je ovako tiho???
05. - 11 poena
do jaja je ovo svidja mi se, nemam zamerki, kreativno nema sta!! respect!
06. - 10 poena
jea... kul skroz! dobar bass respect! fino svirano plus!
07. - 5 poena
mogo si bolje, al nije ni lose sta znam, 5ica od mene jer mi se ne svidja sempling,
bolje da si ono sto si koristio u pocetku nastavio da furas nego sto si promenio melodiju posle, znachi
08. - 4poena
monotono imao si veci sempl i vise mogucnosti da iskoristis al jbg...
09. - 2 poena?
sta je sa ovim bitom? zasto je zvuk ovako los? bio bi do jaja bit da je zvuk dobar,
al ovako samo sner da ocenjujem ne mogu! :S sacekacu organizatore betla
da vidim ko je stavljao u plejer muziku pa da kaze sta je u pitanju i nek
okachi bolju verziju ako je do nas problem molicu lepo!
10. - 9 poena
twoface? cemu ovo u bitbetlu?? bit je kul, nemam nekih zamerki,
11. - 6 poena
improvizovano ono oko refrena al mi se ne svidja, mogo si bolje!
bass je u svakom prvom delu "polovine" bita dobar, druga polovina je losa!
12. - 8 poena
uvod mi se svidja, i refren mi se svidja, ostalo tu i tamo takodje nemam mnogo zamerki...!
respect za ove koji su se potrudili da odrade to kako valja... ljubi vas chile
Sori svima, u haosu sam bio, pa nisam stigao ranije da ocenim ovo, evo:
1 - 12 poena
sta reci sem odlican bit!
odlicna drum linija, bas, lepo iseckano, full. Na ovome bi ispala najbolja pesma!
2 - 1 poen
mislim da skoro nisam cuo da je neko u stanju da ovako sjebe sempl... Nemoguce je snimiti pesmu na ovakav bit...
3 - 10 poena
odlican bit u Premier fazonu, ali me jedino buni onaj snare, zvuci mi kao da je na na loop u Acidu, inace je do jaja
4 - 2 poena
jako prazan i bezosecajan bit
5 - 11
originalno iseckan sempl, i do jaja uradjeno sve osim onih nazovi skreceva koji ne valjaju kurcu, al ajd, bit je super.
6 - 3 poena
mislim da je ovo presporo cak i da bob marli ne bi mogao da snimi rege, a kamoli neki reper neki rep...
7 - 6 poena
solidno, mada nista posebno...
8 - 5 poena
moglo je ovo mnogo bolje da ispadne.
9 - 4 poena
uzasan zvuk bita, ne znam da li je do tebi ili onog ko je ovo kacio, mada, kad oslusnem malo bolje i nije nesto...
10 - 9 poena
bilo bi mnogo bolje bez ovih glasova, al inace je bit super.
11 - 7 poena
dao bih manje, ali nek bude ovako, bit mi se nikako ne svidja
12 - 8 poena
solidan bit
Cestitam svima koji su prosli ovaj krug, a onima koji nisu ne zelim vise srece vec vise truda sledeci put.
Uzdravlje!
Grubo.
01 - 12
uuu, bitcina! sto volim ove kulijane, ajoooj.. bez dileme..
02 - 1
ovo je bit? Bez uvrede, ali ovo je bukvalno van konkurencije..
03 - 8
onako.. solidno.. podseca na prima, ali nije tako prefinjeno isprljano,nego zamazano bezveze.. ako kapiras sta ocu da kazem..:)
04 - 2
tu i tamo.. ako je trebala da bude kulijana, usro si je ovim vokalom i trubama do jaja.. Daleko od dobrog..
05 - 10
ovo plovi skroz ono.. kida glave.. skrecevi su totalno bezveze tj. ruzno zvuce preko ovoga..
06 - 11
oooo, falim ti se kurcu.. Volim da cujem ovakav 120bpm trip da plovi.. Mozda bi bilo malo sjebano da se repuje, jedino neki dabltajm vidim preko, ali o tom potom..
07 - 4
ovo je krank regeton pokusaj,sta? od ovog sempla? hah, zanimljivo, ali dobro.. bar si pokus'o..
08 - 9
mene ovo bas vozi.. skroz je taj rad.. moze samo jos malo da se dopuni ali sustina je dobar zvizavle..
09 - 3
jos ne znas da koristis ekvilajzer? ili se lozis na "old radio" trip? ruzno, ali jednom ruzno! i smara opasno.. ali provaljujem jedno (bar mislim ) a to je da ti je umesto kika human beatbox.. gresim li? ako je tako, i to se bato ekvalizuje.. Sve u svemu, ovo je ocajno ovako..
10 - 6
twoface beatz brate? koji ce ti to kurac kad betlujes.. monotono, za 40 sekundi nisam cuo nijednu promenu..
11 - 5
usro sam se kad je kreno bit.. opicili me visoki, ojadili me.. pu, jebem ti sluske.. bit onako, nista specijalno.. sta vise, smara bre brateeee....
12 - 7
onako, plovi, plovi.. ali nije nista specijalno da bi dobio bas neku vecu ocenu.. jbg..
Lista u playeru:
1-3man
2-Anubis
3-BIG_DADDA
4-Doa Beats
5-drama delight
6-King Tut
7-Kscha
8-Professah
9-SlavisaPavlovic
10-Twoface
11-Wladani3
12-Yeti
Takmicarima koji su prosli zelimo vise srece u daljem radu na takmicenju, a onima koji su ispali zelimo jedino reci da se ne obeshrabruju, sa srecom pa se prijavite opet uskoro
kec.......... loshe sviran bass u "glavnom delu" bita! i bit ko bit, mogo je mnogo bolji bit od ovog
sempla da se napravi, bit nema nikakvu temu, ne svidja mi se al ajd...2 poena
cvojka......tu i tamo fin bit, nemam mnogo zamerki, samo bi kick mogo da bude jachi/bolji..6 poena
trojka ... auuu, bass usrao stvari, moze to mnogo bolje!! inace fino zamisljeno, 4 poena
cetvorka... los izbor drumova do zla boga, i nekako mi bass ne lezi kad krene od pola bita (koji je tu i tamo solidan...)5
petica... sta znam nije lose, al opet drumovi loshi :S i nekako loshe mi odsecheni delovi sempla :/ 3
6ica... auuu bass los los los lele.... taman sam se obradovao to bi bilo to, kad ono posle i ona melodija "refren il sta vec" i to omaseno skroz :/ 1
7ica... bass si trebao za oktavu nize da stavis da bi bilo masnije, makar je dobro svirano, nije lose... 7
8ica... uuuu e ovo se zove bit!! ekstra iskorisceni delovi sempla, ekstra - sve na mestu,
dao bi ti 16 poena u odnosu na ostale bitove, al ne moze! definitivno najbolji bit ovde, respect! 8 poena
Ovako ljudi, nemojte da mislite da ja uvek nesto kenjam ovde, ali ja ni na jednom od ovih bitova ne mogu da zamislim pesmu koju bi neko stavio u mp3 i slusao... Beat 8 je najbolji od svih ovih bitova, ali ni na njemu ne moze da ispadne dobra pesma.
Neko ce od vas reci: 'da, ali ovo je beat battle, kakve veze ima kakva ce pesma ispasti?'.
Za mene je bit dobar kad inspirise repera da napise bomba pesmu i odrepuje je. Ovde takvog bita nema...
Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 4519 Gde živiš: New York - Kruševac
Poslao: 24-02-2008, 22:17
Rezultati glasanja 2.kruga su:
Bit jedan - 6
Bit dva - 14
Bit tri - 12
Bit četiri - 15
Bit pet - 12
Bit šest - 5
Bit sedam - 20 Bit osam - 24
Prosli su:
1-Yeti
2-3man
3-Professah
4-drama delight
Lista u playeru:
3man - beat4
big dadda - beat5
Yeti - beat2
wladanie - beat1
Twoface - beat3
King Tut - beat6
Professah - beat7
Drama Delight - beat8
Takmicarima koji su prosli zelimo vise srece u daljem radu na takmicenju, a onima koji su ispali zelimo jedino reci da se ne obeshrabruju, sa srecom pa se prijavite opet uskoro
prvi beat..... mislim da si samo trebao bolji instrument za "pratnju" da iskoristis jer zvuchi :S
bravo za drum-liniju(al ne za izbor drumova), svidja mi se bit
drugi beat je bolje semplovan i vishe mi se svidja izbor drumova, prljavije nekako,
al nazalost je bass usrao celi beat jer je totalno omasen!
moj glas ide kecu, dvojka vise srece drugi put!!
sve najbolje i cestitke pobedniku i hvala svima koji ste ucestvovali
i trudili se da zazivi ovaj deo foruma, voli vas chile
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu