SUG Portal vam danas predstavlja Hartmann-a sa 2 albuma, u pitanju je mixtape i album Savske Mafije. Prvi je mixtape pod nazivom "Hartmann - Mixtape Vol.002" koji je najava za drugi album i radi se o pesmama koje su demo i neobljavljenje stvari sa albuma. Drugi album pod nazivom "Savska Mafija - Šetalište" i čine je Hartmann (Nebojša), Plavšić Marko i Mladen Ristović i S-Kicka kao Beat Maker. Album Šetaliste je snimljen krajem 2005. godine kada je i trebao da izadje za Bassivity Music ali je ta izdavačka kuća upala u krizu i od albuma nije bilo ništa. Pozdrav.
s kicka u toj grupi? kul
covek je posle milanda moj omiljeni bitmejker
_________________ pa znaci mamu ti jebem degensku teraj se u picku materinu, idi budi kulturan i pusti me da slusam plitkoumni gengsta rep, gledam americke tres filmove i veselim se uz grand hitove na rodjendanima sa ortacima!
hartman je mnogo napredovao od starih stvari koje sam cuo, al ima jednu staru pesmu koju sam cuo i razvaljuje, zove se valjda bk2 tako nesto, refren ide "... dobrodosao na BK!... nema leka!" kad bi to okacio neko bio bih zahvalan, prejaka
sad sam uzeo da slusam prvo setaliste, evo 3. pesma trenutno zasad je dooobro
_________________ pa znaci mamu ti jebem degensku teraj se u picku materinu, idi budi kulturan i pusti me da slusam plitkoumni gengsta rep, gledam americke tres filmove i veselim se uz grand hitove na rodjendanima sa ortacima!
Poslednji izmenio FanSte dana 26-09-2008, 03:10; izmenjeno ukupno 1 puta
tejp vol 2 mi je ok al nista posebno, ima nekih kul bitova ali su noviji i melodicniji
al zato savska mafija jebe keve! bitovi iskidani maksimalno i jako su obadvojca izbacali
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu