Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4239 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 10-08-2008, 18:46
Tatula(ns) Pisao:
unija mixtape....uskoro na web sajtu blizu tebe...
reče prepi u dripčevom disu za najtmera .
Inače ja tvrdim da sam najveći fan stare Unije, ono bukvalno sam opterećen sa onih 6 novijih pesama koje imam, znači oni kad su se raspali izgubio sam svaku veru u naš hop. Jebo te, pa ono su himne, kad bih mogao da biram koju ću ziku da ponesem na pusto ostrvo, poneo bih tih 6 pesama i Ajzein album.
Ovu novu Uniju ne podržavam, nekako je sramota, mislim niste vi loši, mislim na pridošlice, ali brate, nije humano da nosite isto ime kao stari sastav. E da Tatula, pošto, koliko sam razumeo, neće ništa biti od Šaraiš mikstejpa sa Prepijem, mogao bi da okačiš te pesmice na kojima su prepi i dripac riga .
pa brate nije sramota jer je nas Dripac pozvao da odrzimo to ime i da ne ode u zaborav, a i Prepi je oduvek pozstovao moj rad kao i ja njegov...i samim tim shto odrzavamo ime, vishe ljudi ce cuti i tih 6 pesama i nove pesme, jer ce sve biti imenovane pod Unija... nebitno...nije to tema, vrlo uskoro UNIJA INTERVJU na SUG-u, tako da cete tu moci da raspravljate i komentarishete....
od sha raish mixtape-a mozda neshto i bude....nije na meni da to kacim ili da delim dok se ova dvojca ne dogovore....
na pochetku SHLJAKA prica neki car iz Nisha kojeg su upoznali i tamo i koji ih je mnogo zgotivio
_________________ ....Wruci Repovi....Platinam Production Sistem....
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4239 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 10-08-2008, 23:34
However, skontao si da sam hteo reći da je stara Unija, po meni, mnogo bolja kombinacija nego nova... Ne radi se tu samo o kvalitetu (iako je Prepi po meni najbolji srpski emsi), nego o samoj kombinaciji, o tome koliko prejako Dripac i Prepi dobro zvuče zajedno... Mislim pazi, ne zanima mene koji je razlog raspadanja stare Unije, ko je tu šta uradio ovo ono, ali sa muzičkog aspekta Prepi je previše jak, ali previše.
I da, ko je radio bitove za pesme "Šljaka", "Šaren je samo novac", "Ne volim ih ni ja" i Mali reperi"? (za "šaraiš" i "idemo" znam da je radio dzi, valjda)
Starost: 18 Pridruzio: 15 Nov 2007 Poruke: 280 Gde živiš: BeranE__Luge 'hood
Poslao: 10-08-2008, 23:37
Loon Pisao:
However, skontao si da sam hteo reći da je stara Unija, po meni, mnogo bolja kombinacija nego nova... Ne radi se tu samo o kvalitetu (iako je Prepi po meni najbolji srpski emsi), nego o samoj kombinaciji, o tome koliko prejako Dripac i Prepi dobro zvuče zajedno... Mislim pazi, ne zanima mene koji je razlog raspadanja stare Unije, ko je tu šta uradio ovo ono, ali sa muzičkog aspekta Prepi je previše jak, ali previše.
I da, ko je radio bitove za pesme "Šljaka", "Šaren je samo novac", "Ne volim ih ni ja" i Mali reperi"? (za "šaraiš" i "idemo" znam da je radio dzi, valjda)
lune je l' ti muka da okacis neku pjesmu od stare unije(najbolju po tvom izboru) da cujem to
_________________ ...beton kaze ono sto ljudi ne govore,a ljudi izdaju kada dobre prilike se otvore...
ma ne brate.... to je bila stara unija shala striktno prevedena sa engleskog, ona rechenica sa reklama "soon in stors near you" i ta sranja... kapirash ?
a shto se tiche unija pesama, to sve regulishite u privatnim porukama, kao shto rekoh, nije tema da se raspravlja ovde o tome...reci cu ti i ko je radio bitove i sve, poshalji PM ili na space-u
...al nemojte gushiti temu...
_________________ ....Wruci Repovi....Platinam Production Sistem....
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu