jebes ove rep narodnjake.kontradiktoran je mnogo,ali bas mnogo,pogotovo kada kaže da roka tvrdo sranje,i kako ljudi dižu nos,a on dok se nije povezao prvo sa gospodom a posle ubacio u juniti bio je pajser koji je prodavao diskove po nsu.flow klasičan,najprostiji mogući...nek nauči da piše
_________________ I usually only fuck with female pilots cause they got the illest cockpits
sve kul, tvoj stav, tvoje mishljenje, nemam nishta protiv....al ti ovo "pajser" ti nije trebalo...cemu vredjanje??? ti prvi ispadash shaban jer vredjash....
a to shto je neko prodavao svoje diskove dok jos nisu svi imali dobar net kuci da skidaju albume sa interneta je normalna stvar...svako shiri svoju muziku na nacin na koji misli da je najbolje....a to shto je to mene posle "probilo" i ubacilo tamo gde sam sada, i nacin na koji ti to pominjesh, samo pokazuje tvoju ljubomoru....toliko...
ako imash neshto dalje da mi kazes shalji mi u privatnim porukama, necu ovde da gushim temu, a moderatori nek regulishu sve shto treba...
_________________ ....Wruci Repovi....Platinam Production Sistem....
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu