Ana Ivanović je danas pobedila Niku Ožegović sa 2:0 (7:5, 6:1) i obezbedila vođstvo od 3:0 i pobedu nad Hrvatskom. Tako je ženska teniska reprezentacija Srbije ušla u elitnu grupu takmičenja za Federejšn kup.
NADAL TRIJUMFOAO NAD SVETSKIM BROJEM 1. ROZE FEDEREROM!!
_________________ AND A SPECIAL SHOUT OUT TO ALL THE HATERS OUT THERE THAT THINK ABOUT ME ALL MUTHAFUCKIN DAY, GET DOWN OR LAY THE FUCK DOWN SIZZERB BITCH!
ne to znaci da smo se raspali u ostalim sportovima
_________________ AND A SPECIAL SHOUT OUT TO ALL THE HATERS OUT THERE THAT THINK ABOUT ME ALL MUTHAFUCKIN DAY, GET DOWN OR LAY THE FUCK DOWN SIZZERB BITCH!
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4239 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 11-06-2008, 21:56
JIS Pisao:
ne to znaci da smo se raspali u ostalim sportovima
ne brate. imamo teniserku broj jedan, jednu u prvih pet, i novaka koji je treći na atp. ajde reci mi šta treba da uradi košarkaška reprezentacija da bi ih nadjebala? da osvoji evropsko svetsko i olimpijadu. tako da ono, ne raspadaju se ostali sportovi koliko smo izuzetni u tenisu, i ja ne vidim zašto je npr fudbal ispred tenisa, zbog čega je toliko bitniji
Starost: 18 Pridruzio: 22 Dec 2007 Poruke: 1139 Gde živiš: Bor 030
Poslao: 11-06-2008, 22:00
jbg loon, ipak decenijama pratimo fudbal, kosarku. . . i svako bi se sad vise radovao na zlato u kosarci na sledecem velikom takmicenju nego nole da osvoji wimbldon, jbg Srbija. . .
Evo zanimljiva tema....ono pratim tenis od malih nogu...znači...tenis mi je najjači sport...što se tiče sadašnje teniske situacije...Nadal je prvi...zasluženo...tehnički je napredovao...prije je sve uzimao na trku...također je popravio servis a i samu taktiku...no on i dalje nije kao Federer...Federer je tehnički savršen igrač...ima sve...servis,bekhend,forhend,volley...sve apsolutno sve...no trenutno je poljuljan premda mislim da če se uskoro vratit na mjesto koje mu pripada...dalje...tu je Đokovič...za njega sam rekao prije dvije godine kada je bio oko dvadesetog mjesta da on sigurno dolazi u top 10...što se i ostvarilo...sada je 3. i u zadnje vrijeme ne igra kako on zna...no 3. mjesto mu nije ugroženo...dalje tu su Murray,ludi Del Potro (čovjek je imao 29 uzastopnih pobjeda)...od ovih poznatijih Davidenko kida tu i tamo...mafija ga pritišče ...Roddick je svoje odigrao...nikad nije bio nešto posebno...jeben servis ostalo ništa posebno...napomenou bi da je Nalbandian gotovo uz bok Federeru po teniskom znanju i tehnici...samo problem je taj što njemu tenis nikada nije bio najvažniji...čovjek vozi malo reli,malo drka kurac i nema konstantu...ali kad se spremi onda ubija...od hrvatskih tenisača...Ljubičič je svoje odigrao...postigao je sve što igrač njegovog kalibra može postiči...i mislim da ne smije biti nezadovoljan...recimo Ančič je puno talentirani od njega...ali ozlijede ga konstatno zajebavaju...i tu je problem...iako je i Ančič več sada dosta postigao...Davis Cup,polufinale Wimbledona itd...Karlovič...veoma čudan igrač i čovjek...definitivno najbolji servis u današnjem svijetu tenisa a možda i jedan od najjačih u povijesti (podatci to i govore)...no seris je manje više sve što Karlovič zna i umije...pretrom je za bilo ša drugo...uz to ispao je pizda nebrojeno puta neodazivajuči se na Davis Cup itd...ali ša je tu je...Čilić definitivno nada hrvatskog tenisa...da se razumijemo več se on odavno afirmirao u seniorski tenis...samo fali mu iskustva...no to če doči s vremenom...iduče godine (ako se ne desi neka ozlijeda) ulazi u Top10 sigurno...stvarno kompletan igrač i prilično dobar u glavi ša je veoma bitno za veči uspjeh...sve u svemu...tenis je veoma konkurentan sport...stalno dolaze novi i ako nisi u formi ti lagano ali sigurno padaš,padaš i polako te i zaboravljaju (ako nisi ranije postigao neki velik uspjeh)...također u tenisu se obrču masne parice...garancije,nagradni fondovi na turnirima,reklame...puno toga...no vjerovatno baš zato je po meni jedan od najboljih ako ne i najbolji sport...eto toliko
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu