Starost: 20 Pridruzio: 12 Aug 2007 Poruke: 1402 Gde živiš: kosovska mitrovica
Poslao: 18-01-2008, 09:53
Hurr1caNe Pisao:
Glas: Teodul
Bolje rimovanje, bolji punch lajnovi, btw imena bendova se ne pishu onako kako je Markiz napisao, da je napisao Jedi Mind Tricks dobio bi glas, ali ovako nishta od toga.
'de si bre ti, zvao morbid da glasash a? sve stara ekipa sa starog hop lifea... c c c
Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2800 Gde živiš: Bor
Poslao: 18-01-2008, 15:35
to mu je 6-3 ako je računica tačna
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
milos
Pridruzio: 20 Oct 2007 Poruke: 96 Gde živiš: SHID
Poslao: 18-01-2008, 17:25
MOJ GLAS ZA TEODULA!!!!!!!!ima bolji txt.TEODUL PISE SMISLENO!!!!!A PLUS JE SRBENDA,A MARKIZ TI SI NULA,NULA.TI PISES KAO NIJE SRPSKI CUTATI PA STO TO PISES KAD NISI SRBIN.KAD SMO SE MI IGRALI LOPTOM TEODUL JE BETLOVAO EEEEEE MNOGO RAZLOGA IMAM ZASTO SAM, GLASAO ZA TEODULA.NJEGOV TXT NIJE KLASICAN FORUMASKI DOK JE MARKIZOV FOOOOOOOOOOOOOOORUMAAAAAAAAAAAAAAASKI TOTALNO....MISLIM DA BI TEODUL TREBAO DA POBEDI ALI POSTO IMA MNOGO GLASACA KOJI U ZIUVOTU NISU SASTAVILI 2 RIME NEMAM VISE STA DA KAZEM.MOLIM MODERNATORE DA UBUDUCE IZABERU SUDIJE A NE DA SELJACINE GLASAJU.MOZDA ME SAD BANUJETE S FORUMA ALI NIJE UVEK BITNA RIMA NEGO KAKAV SI COVEK A TI SI MARKIZ PIZDA PREMA TOME JOS JEDNOM MOJ GLAS ZA TEODULA
Starost: 16 Pridruzio: 25 Aug 2007 Poruke: 902 Gde živiš: Vranje kurvo
Poslao: 18-01-2008, 18:37
milos Pisao:
NIJE UVEK BITNA RIMA NEGO KAKAV SI COVEK A TI SI MARKIZ PIZDA PREMA TOME JOS JEDNOM MOJ GLAS ZA TEODULA
Brate ovo nije neki shta ja znam test procenjivanja coveka vec ocenjivanje ko je bolji betl srochio.Tako da nemoj gledati ko je kakav covek vec kako je napisao.
Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2800 Gde živiš: Bor
Poslao: 18-01-2008, 20:24
ahahahah ja ni ne znam ko je miloš! haha, a i ono, što bih nešto pričao za tebe, nisi ti nikakav faktor u mom životu. jao, jao. forumaška posla. ajmo glasanje.
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
Pridruzio: 19 Sep 2007 Poruke: 648 Gde živiš: Srbija
Poslao: 18-01-2008, 20:26
Markiz Pisao:
ahahahah ja ni ne znam ko je miloš! haha, a i ono, što bih nešto pričao za tebe, nisi ti nikakav faktor u mom životu. jao, jao. forumaška posla. ajmo glasanje.
Наравно, ми форумаши а ти имаш преко 1200 постова. штета што овај форум нема у статистици да мери ко је колико он лајн на форуму. Вероватно би ти убедљиво водио све нас.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu