Jess....!!! ...a to za west side connection, ne verujem..ispao je peder sto je srao o Dre-u...
brate sta je srao o dreu, trazio sam na 100 mjesta nigdje nisam naso. samo nesto da mu je prozivo brata neke gluposti
al mu je zato posvetio citav album i pjesmu doctors advocate gdje mu se od srca izvino, fazon primio bi metak za tebe
i LAX je trebo da se zove The D.O.C.
inace game je car, vratio je west na mapu koji je umro, po meni je jedini sa westa koji bas kida. cypress jbg, proslo im je vrijeme, al su kidacina za uvijek
svi albumi su mi do jaja, svaki ima klasike, ne znam koji bi izabro, ali sto mario rece the documentary, ima najvise odlicnih pjesama
inace tejpove nemam, tako da ako neko oce nek okaci
_________________ ja sam mikro i bas mi je se digo
Starost: 18 Pridruzio: 25 May 2007 Poruke: 1114 Gde živiš: 025 Sombor
Poslao: 22-08-2008, 10:00
mikro Pisao:
rate sta je srao o dreu, trazio sam na 100 mjesta nigdje nisam naso. samo nesto da mu je prozivo brata neke gluposti
al mu je zato posvetio citav album i pjesmu doctors advocate gdje mu se od srca izvino, fazon primio bi metak za tebe
i LAX je trebo da se zove The D.O.C.
inace game je car, vratio je west na mapu koji je umro, po meni je jedini sa westa koji bas kida. cypress jbg, proslo im je vrijeme, al su kidacina za uvijek
svi albumi su mi do jaja, svaki ima klasike, ne znam koji bi izabro, ali sto mario rece the documentary, ima najvise odlicnih pjesama
slazem se...
ja sam cuo da ce se cetvrti (ujedno i poslednji) album zvati The D.O.C
a tejpove cu okaciti za koji dan
Beton je beton stari,i veruj mi da smrdi isto u svakom gradu...
Ovako, ja ne znam iz kog razloga, volim d gejma, i volim sve sto on napravi, bilo sranje ili ne a sad, sto se tice mog misljanja sa strane kvaliteta, po meni je najbolji album njegov ("oficijalni") The Documentary, pa onda Doctor's Advocate i tek onda L.A.X.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu