Starost: 20 Pridruzio: 22 May 2008 Poruke: 83 Gde živiš: Smederevo,Senjak
Poslao: 31-10-2008, 03:06
brate poshtujem ja to shto igrash za euro...
ali tako kintu uzeti ne mozhesh buraz....
jeste dundalk pukao ali to je zaista iznenadjenje...
iskreno ja sam hteo dvojku na utreht jer su zaista jaka ekipa,ali nisam hteo da ne bude da sjebem nekoga ko me poslusha i to, rekoh manji rizik i te fore...bla bla....ali ipak ovi irci iznenadili....deshava se....ali retko...
Starost: 20 Pridruzio: 22 May 2008 Poruke: 83 Gde živiš: Smederevo,Senjak
Poslao: 31-10-2008, 03:27
ona vam ja chestitam jer imate muda brate.tim bolje jer onda znam sa kim kakvu spiku mogu da imam, ne znachi mi reci nekome kada budem imao neku jaku dojavu da dam ako ce taj neko odigrati za sto dinara....
P.S. deset soma se na kocki lako obrne buraz.....nikad ne gledaj pognute glave kada puknesh nego kada smishljaj chime vadish taj kesh....
P.P.S. nikako ne pokushavaj da se vadish ruletom i automatima...tu nema nishta....radio sam u kladionici godinu dana....
Starost: 18 Pridruzio: 15 Nov 2007 Poruke: 336 Gde živiš: BeranE__Luge 'hood
Poslao: 02-11-2008, 13:51
nisu dojave i to sve,ali eto,po mom misljenju bi moglo da dodje,pa sad...
Betis-Deportivo-1
Lacio-Katanija-1
Milan-Napoli-1
Sampdoria-Torino-1-1
S.Hihon-Numansija-1
Dortmund-Bohum-1,mozda 1-1
Borusia M.– Frankfurt-Xpp
...kao sto rekoh,nikakve dojave,to planiram da odigram sad kad odem do kladonice ;)
_________________ ...beton kaze ono sto ljudi ne govore,a ljudi izdaju kada dobre prilike se otvore...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu