decka koji ce da me mazi i pazi, voli, brine za mene (naravno, da zna da je be za promenu), posto bila sam sa nenormalnom budalom, tako daa...dobro bi mi doslo nesto u krajnjem slucaju blago normalno i da je musko iii da nema decu...sve ostalo prihvatam
jebes zensku diskriminaciju...
_________________ Osecam se kao da sam na forumu ana.com
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5690 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 29-05-2008, 20:39
ej brate ne ličiš na sebe, ono ličiš na neko dete malo onako što kasni sa pubertetom i svi mu govore kako je sladak, počeo da sam se smejem ko majmun i uleće keva i pita me šta je sine si poludeo, i ja pokažem prstom na aksu i kaže keva "šta, baš sladak mali, šta mu se rugaš, videćeš kad poraste biće veći šmeker od tebe" AHAHA e onda sam pao sa stolicei od tad imam rupe u pamćenju od smejanja
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Starost: 17 Pridruzio: 07 Jun 2007 Poruke: 500 Gde živiš: Cerak, Beograd!
Poslao: 29-05-2008, 21:05
izvor moje zaraze, i razlog zasto sam 4 dana proveo sa temperaturom i prikovan za krevet je sledeca:
povecan nivo BILIRUBINA u krvi. Isti ti bilirubini dovode do zutice.ali, moj slucaj je mnogo gotivniji. vidite. ti bilirubini rastu kad se osteti jetra. tacnije toksicno trovanje jetre...jelte vidite, ja sam ispijao nekih nedelju dana svaki dan guaranu da bi kao ucio i tako to....da bi bio dobar djak....e sad uvece sto sam cirkao i u toku dana nema veze. barem tad nije imalo. sad ima. i jetra mi je ostecena. i eto.
sad sam na dijeti. kao zdrava hrana i te munje. i ne smem da pijem. i bla. recite koji smor.
mada nista mi za pusenje nisu rekli, al ko ih jebe
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu