Što se tiče delfe, on vidno ispunjava 99% stavki za status. bio je mod na najvećem hh portalu u srbiji, zna dečko dosta stvari, mnogo više od mene, pritom repuje i cenjen je u svom zanatu, i može da pomogne jer poznaje masu ljudi sa scene. Tako da verujem da ćemo biti dovoljno pametni i iskoristiti delfinu želju da pomogne.
Aj pozdrav.
mozda cu imati malo manje vremena ali sam in...Na kraju krajeva,ne moram da budem mod ili nesto,ali eto mogu raditi poneku recenziju,pishem i neke prozne tekstove pa bih to mogao kaciti ovde...Sto se tice Kontakt Grupe,snimicemo josh 3-4 stvari u narednih mesec dana,pa cu dati premijerno da se okace ovde...Uglavnom,hocu da pomognem
Cool. Delfa tvoja pomoc je u svakom slucaju dobro doshla. A shto se tice kontakta, ju to se ceka vec dosta dugo. Nego reci mi kad je kontakt poslednji put izbacio pesmu, dugo nisam cuo nishta?
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4238 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 13-04-2008, 11:22
Citat:
mozda cu imati malo manje vremena ali sam in...Na kraju krajeva,ne moram da budem mod ili nesto,ali eto mogu raditi poneku recenziju,pishem i neke prozne tekstove pa bih to mogao kaciti ovde...Sto se tice Kontakt Grupe,snimicemo josh 3-4 stvari u narednih mesec dana,pa cu dati premijerno da se okace ovde...Uglavnom,hocu da pomognem
pa to sam i mislio, ti bi bio zahvalan činilac ovog sajta zbog eto tog nekog učestvovanja u igri i mnogo stvari znaš i umeš... a što se tiće kontakt grupe ja sam mislio da više ne postoji a baš sam hteo da pitam ko je nekada tamo 2005 sve bio u njoj, sad si me zbunio ali nema veze aj pa dogovorićemo se, nisam ja ovde glavni, ali verujem da ostali nemaju ništa protiv... otom potom u svakom slučaju kul što si se javio!
Da podsetim sve:
Citat:
Znači vidim da masa ljudi želi da ima status, ono, pojave se i odma daj status... Da bi neko dobio status, potrebno je imati nekog iskustva sa tim, zatim treba imati veze sa onim za šta je forum namenjen, a to je u ovom slučaju hip hop, uzeću sebe za primer, ja ne repujem i sranja, ali jbg imam neki jači kontakt sa rapom i to, poznajem ga za nijansu bolje od ostalih ovde... treće, kako bi iko od admina saznao da vi imate potencijal za status, to jest' da imate veze sa rapom, da kažem onako popularno, da ste naslušani. to ćete postići redovnim dolascima na forum, vodjenjem civilizovanih rasprava itd itd...
Još jedna stvar, bar se meni čini tako, prilično je antipatično tražiti ovde status. Pogotovo za nekog ko ima 50 - 100 postova, i evidentno ne ispunjava uslove koje sam naveo gore. arogantno je previše. Tako da ono, da znate za ubuduće, šta je neophodno za postati mod ovde.
hvala na pažnji i razumevanju.
_________________ jaja su mi puna kao da su kinder
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu