Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 4519 Gde živiš: New York - Kruševac
Poslao: 16-02-2008, 19:03 Trazimo Saradnike!
Trazimo saradnike koji bi pomogli u daljem radu pisanja recenzija, dogadjanja, pisanje vestiju na pocetnoj stranici sajta, odradjivanje intrvjua...i ako imate jos koji predlog u poboljsanju sajta slobodno nam recite...
Starost: 18 Pridruzio: 13 Jan 2008 Poruke: 847 Gde živiš: Sid, Srbija
Poslao: 17-02-2008, 09:06 Re: Trazimo Saradnike!
evil Pisao:
Trazimo saradnike koji bi pomogli u daljem radu pisanja recenzija, dogadjanja, pisanje vestiju na pocetnoj stranici sajta, odradjivanje intrvjua...i ako imate jos koji predlog u poboljsanju sajta slobodno nam recite...
Oke, ako naletim na neku vest ili ako budem u mogucnosti da odradim neki intervju, saljem vam to... ne zelim biti nikakav "saradnik" ali, kazem ti, ako naletim na nesto saljem to...
@ludi - Brate, ae malo iskuliraj... Budes li ovako dosadjivao neces NIKAD doboti taj svoj jako zeljeni status. Jbt. reci zbog cega bi TI trebao doboit taj status pa da se razmotri to. Ako imas neke kul ideje za preporod te sekcije i ako imas nekog extra iskustva, vrlo rado cu ti ustupiti svoje mesto. Ako zelis da ti ispod nicka pise "MOD Team" onda se obesi na tavanu
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4239 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 13-04-2008, 07:52
Ljudi, ovako.
Znači vidim da masa ljudi želi da ima status, ono, pojave se i odma daj status... Da bi neko dobio status, potrebno je imati nekog iskustva sa tim, zatim treba imati veze sa onim za šta je forum namenjen, a to je u ovom slučaju hip hop, uzeću sebe za primer, ja ne repujem i sranja, ali jbg imam neki jači kontakt sa rapom i to, poznajem ga za nijansu bolje od ostalih ovde... treće, kako bi iko od admina saznao da vi imate potencijal za status, to jest' da imate veze sa rapom, da kažem onako popularno, da ste naslušani. to ćete postići redovnim dolascima na forum, vodjenjem civilizovanih rasprava itd itd...
Još jedna stvar, bar se meni čini tako, prilično je antipatično tražiti ovde status. Pogotovo za nekog ko ima 50 - 100 postova, i evidentno ne ispunjava uslove koje sam naveo gore. arogantno je previše. Tako da ono, da znate za ubuduće, šta je neophodno za postati mod ovde.
Što se tiče delfe, on vidno ispunjava 99% stavki za status. bio je mod na najvećem hh portalu u srbiji, zna dečko dosta stvari, mnogo više od mene, pritom repuje i cenjen je u svom zanatu, i može da pomogne jer poznaje masu ljudi sa scene. Tako da verujem da ćemo biti dovoljno pametni i iskoristiti delfinu želju da pomogne.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu