Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2800 Gde živiš: Bor
Poslao: 13-08-2007, 08:41 Tribute to najboljoj temi na svetu
Koliko često zaboravljate stvari? J au poslednje vreme moram sve da zapišem. Evo sad sam jedva zapamtio da moram na faks pa na pijacu, pa na autobusko pa kod ključorezača (pizda mu materina ne mogu se setim kako se zove no nebitno)... Da li je od nesanice ili su to vanzemaljski signali ali eto, zaboravih.
ps. moj ortak ima nickname Tribute lol.
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
Starost: 24 Joined: 28 Mar 2007 Poruke: 697 Gde živiš: Between Heaven and Hell
Poslao: 13-08-2007, 09:13
Hhahahahahaha kod mene se ovo zove profesionalna deformacija, dok sam shljakala konstantno sam ostavljala fon i player, pa se posle ubijem po kutji trezhetji, ali najache je bilo kad sam zaboravila 2 puta za redom kljucheve doma, pa dodjem u 2 ujutru i budim moje da otkljuchaju
_________________ "I'll be here..."
"Why?"
"I'll be waiting...here..."
"For what?"
"I'll be waiting for you, so if you come, you will find me.
I promise."
Starost: 22 Pridruzio: 28 Mar 2007 Poruke: 1908 Gde živiš: Grad Sunca
Poslao: 13-08-2007, 09:43
Hheheheheheee jbt .... Ja ladno zaboravljam kad krenem u market šta da kupim, pa mora keva lepo da mi diktira i ja lepo zapišem u fon i odem i kupim, a ovako kad ne zapišem uvek se sjebem i zaboravim nešto da kupim pa se posle bato opet vraćaj u market a mrzi me da idem 2 put ...
Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2800 Gde živiš: Bor
Poslao: 13-08-2007, 09:55
Veliki Pas Pisao:
Hheheheheheee jbt .... Ja ladno zaboravljam kad krenem u market šta da kupim, pa mora keva lepo da mi diktira i ja lepo zapišem u fon i odem i kupim, a ovako kad ne zapišem uvek se sjebem i zaboravim nešto da kupim pa se posle bato opet vraćaj u market a mrzi me da idem 2 put ...
pa zovni je mobom. to ja radim kad zaboravim. a priznajte, internet vam pojeo mozak?
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
ista stvar.. poshalju me po ulje a ja kupim mlijeko.. super :wee
Starost: 24 Joined: 28 Mar 2007 Poruke: 697 Gde živiš: Between Heaven and Hell
Poslao: 13-08-2007, 20:05
hahahahha nikad ne reci NIKAD, pare ne zaboravljam, ali ono0 je loodo, shto kazhe big deshava mi se d par puta odem u prodavnicu i aboravim shta treba da kupim
_________________ "I'll be here..."
"Why?"
"I'll be waiting...here..."
"For what?"
"I'll be waiting for you, so if you come, you will find me.
I promise."
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5690 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 13-08-2007, 23:19
Markiz Pisao:
e jel vam se dešavaju one deža vu situacije? ono kao desi ti se nešto i ti se tog trenutka setiš da si sanjao već to?
Ja sam lecen od tog sranja. Kad sam bio klinac. Jebi ga, uvek se userem kad vidim vidjeno... sad je to okej... pomirio sam se sa svojom mutiranoscu ...
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu