Znash li ti uopshte poentu betla i sredstva kojima se stize do nje?
Znam tebra,samo sam rekao da mi njegov text izgleda intelektualnije,znaci jaci text. Uspeo je da te izvredja i na njegovom ,,intelektualnom,, nivou,sto je i poenta jednog betla,zar ne?
Znam tebra,samo sam rekao da mi njegov text izgleda intelektualnije,znaci jaci text. Uspeo je da te izvredja i na njegovom ,,intelektualnom,, nivou,sto je i poenta jednog betla,zar ne?
Tebra,rep betl nije za intelektualce...Mislim,pamet svakako treba postojati,ali nije to bash akademski rad...Ja ne bih bacio 16 linija bezveze...Al' opet,tvoje mishljenje,nemam ja nishta sa tim...Mir napolje...
_________________ Shutiram fristajlove kao skinhedsi rome...
Loon Pisao:
sabio mi je skroz
Poslednji izmenio VeB dana 19-09-2008, 20:23; izmenjeno ukupno 1 puta
Starost: 21 Pridruzio: 10 Sep 2008 Poruke: 265 Gde živiš: B.I.G Apple Yabuchar
Poslao: 20-09-2008, 07:52
haha... poserem hopere shto gube korene s podzemljem... svaka chast VeB - U na pobedi... zasluzhio je, imao je oba dobra puncha... peace
P.S. ( post scriptum za neupucene, nadam se da ne treba * legenda )
ne bi Vas pustili kroz zvuchnike ni da ste STEREO-tip battlera...
lepo reche drug X3M sinoc, oni shto oterashe Marchela u pankere, radjaju se po ovakvim forumima i nose brazilska imena tipa A(N)DRIANO...
P.P.S. hvala racionalnim forumashima shto mi uputishe podrshku glasom... bolji smo za pamet od njih, hehe... c ya
ja ga mmesham sa kkkelnerom, pa vichem ttturu nnnnikhickog...
Poslednji izmenio DIVORCE dana 20-09-2008, 08:00; izmenjeno ukupno 1 puta
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu