Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2776 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 26-04-2008, 22:58
VeB Pisao:
Ni jedan ni drugi nishta specijalno...Al' kvejk blago bolji...Al' blago...
Quake 4:0 thruo
^
ovaj covek je lud. mislim okej,svako ima pravo na misljenje,i truo i ja mislimo da mozemo bolje i sve to,ali brate veb-a na rivu mazu svi. kao ovde milosa ili gondora ili sta ti ja znam... znaci ono maskota foruma. i ovde dos'o da izagrava rep znalca,a veliko mu sranje i betlovei i tekstovi...samo imitira nnr...tj pokusava da pokusava da imitira nnr ^^
_________________ Želja vam je imat' flow,kad će bit' ispunjena ?
Tećićete tek kad vas prožvaćem i ispljunem van
Moje gostovanje tvori pravi rep al-buum,
Jer sjedam na ovo sranje kao karijes na zub
Starost: 20 Pridruzio: 12 Aug 2007 Poruke: 1402 Gde živiš: kosovska mitrovica
Poslao: 27-04-2008, 00:39
kao shta kazhe bata loon, moj glas ide kvejku, nema shta da se pricha, vishe personala... jes da je kvejk trandza i da me je thruo net ortak, ali objektivan sam... ;)
5:0
_________________ qq brateeee.. koji prajsles na lirichkoj i audio sekciji..........
kao shta kazhe bata loon, moj glas ide kvejku, nema shta da se pricha, vishe personala... jes da je kvejk trandza i da me je thruo net ortak, ali objektivan sam... ;)
I kontam da je Thruo dosta ne ozbiljno shvatio, i potcenio Quake-a...
8-0
p.s. moj glas vredi ko vasih 10
_________________ neki ortak sa msn-a says:
i onako sad izgleda lepo sve
neki ortak sa msn-a says:
i uveo sam sebi zabranu protiv pusenja al kurac
neki ortak sa msn-a says:
ne mogu da ispostujem
Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2800 Gde živiš: Bor
Poslao: 27-04-2008, 09:02
9-1
quake više personalsa, bolji pristup, thruo nekako stidljivo sa prewritten linijama i bez ijednog ličnog panča. ne znam šta kenjaju ali ovo je dobar betl, za klasu iznad 95 posto kačenih do sad.
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu