ovo je inace prvi singl za moj predstojeci album koji iskreno jos uvek ne znam kad cu da izbacim haha. Album ce se zvati REP ZA SVE a od gostiju ce se pored mojih balkanaca, poljaka, slovaka, naci jos i Rasco (Cali Agents), Sean Price i kao sto vidite Promoe iz LoopTroopa.
Redni broj posta:14 googlebookmark.png Poslao: 15 June 2010, 01:54
brate 20 000? :/ dal ste ludi,nije koshtalo toliko,mnogo manje,promoe radi sa kvalitetnim ljudima,jeste da mora da se plati,ali kad radi,nije shaban...svidja mi se stvar,bravo komplekse.
komplex dosadno u raju
Starost: 26 Pridružio: 05 Nov 2007 Poruke: 294
Redni broj posta:17 googlebookmark.png Poslao: 15 June 2010, 07:38
Delfagor pisao/la:
brate 20 000? :/ dal ste ludi,nije koshtalo toliko,mnogo manje,promoe radi sa kvalitetnim ljudima,jeste da mora da se plati,ali kad radi,nije shaban...svidja mi se stvar,bravo komplekse.
koji kurac, ja ove postove od majta i delfe tek sad vidim..koje sranje :/
ne znam brate delfo kako ljudi dodju na te cifre, zaista ne znam kao sto rekoh, za 20'000 bih ja sa promoem snimio album i imao visokobudzetni spot za single..plus bi nam nosliw gostovao i imali bi smo remix sa looptroopom celim preko largeovog bita haha! aj da ne preterujem...ne mogu ni javno o cenama sta, ko koliko...al budite sigurni da lik nije toliki majmun vec carina od coveka!
fala brate delfo! jesi ocekivao nesto komercijalnije?
Redni broj posta:18 googlebookmark.png Poslao: 15 June 2010, 13:27
komplex pisao/la:
.al budite sigurni da lik nije toliki majmun vec carina od coveka!
fala brate delfo! jesi ocekivao nesto komercijalnije?
totalno,i shto je najbitnije,izlazi u susret time,realno...
a nisam ochekivao,bolje shto je ovako,meni je predobra stvar,realno i big boss je zaklao bit,i promoe i ti,vrhunski
Oglasi
komplex dosadno u raju
Starost: 26 Pridružio: 05 Nov 2007 Poruke: 294
Redni broj posta:19 googlebookmark.png Poslao: 15 June 2010, 20:40
pa da, to i ja kazem ono, mogao je uopste i da ne odgovori, nebitno da'l znam ja nekog ko zna njega il kako god, nebitno...nije uopste imao nikakvu potrebu nit obavezu da mi odgovori! stvarno ruke gore za coveka, ispao je bas bas carina!
hvala puno, bas mi je drago da ti se pesma svidela, zaista!
ps: moj myspace je poludeo, imam preko 11'100 playsa, prosto ludaci haha