Redni broj posta:1 Poslao: 18 September 2009, 17:45 Beatbox Battle - Shmi vs Geckonium
Evo da nešto domaće kačimo, a ne samo strano.
Dakle, prvi online beatbox battle na sajtu - Shmi vs Geckonium.
Pravila:
- maksimalna dužina: 1 minut
- bez bilo kakvih dodatnih efekata
- snimak okačiti na myspace ili tako neki sajt gde ne mora da se skida fajl da bi mogao da se presluša (ako neko zna neki dobar sajt za to neka kaže )
- trajanje glasanja ce biti naknadno odredjeno
- pri glasanju obavezan komentar, obrazlozenje pozeljeljno ali ne i obavezno - u suprotnom se glas ne vazi
Ako imate neke ideje, sugestije...slobodno kažite.
I... Da li ima još zainteresovanih za betl? Ne mora protiv mene, nego recimo kažeš koliko dugo se baviš bitboksom i onda se betlaš sa nekim tebi sličnim...
Kad glasate bilo bi korisno da kažete i zašto...šta je bilo dobro, šta je ovaj drugi mogao bolje, itd.
Pridružio: 17 Sep 2009 Poruke: 185 Gde živiš: ban ban hill
Redni broj posta:2 googlebookmark.png Poslao: 19 September 2009, 02:10
Sve je ok!
Ja sam spreman!
Samo jos jedna bitna stvar posto ovde ne postoji sistem nek se klipovi salju nekom trecem (recimo cofi) od sad u roku od 2 dana ili ako su oba klipa poslata nek ovde postuje oba klipa u isto vreme i tada pocinje glasanje.
I realno bi bilo da glasanje traje nedelju dana i svako ko glasa da napise nesto (bilo sta) ili se glas ne vazhi?
Da ne bi sad ja napravio recimo 100 acc i pobedio (desavale su se takve stvari kad sam pre battle-ovo).
Redni broj posta:3 googlebookmark.png Poslao: 19 September 2009, 02:22
Super!
Samo...Što komplikuješ? Snimi klip, okači na spejs ili neki drugi sajt i to je to. Iskreno, mene bi mrzelo da moram da skinem fajl, pa tek onda da ga preslušam. Ovako je brže mnogo.
I slažem se s tim za glasanje, zato sam i napisao da moraju da daju neki komentar kad glasaju.
Ja sam vec snimio, čekam tebe, pa da počnemo.
_________________ If you can't beat(box) 'em, join 'em!
myspace
Starost: 22 Pridružio: 18 Apr 2008 Poruke: 5060 Gde živiš: bg / vrnjacka banja
Redni broj posta:4 googlebookmark.png Poslao: 19 September 2009, 10:22
pa okacite na http://zippyshare.com/ ili http://www.zshare.net/ tu ako je mp3 ima strim, takva je praksa za pesme koje se kace uglavnom, ili na spejs... nije frka, posaljite linkove i kad mi stignu oba stavicu u temu i pokrenuti glasanje, ukoliko ima izmene u pravilima i to mi posaljite, mada i shmi moze sve to posto je mod al eto ako hocete nekog neutralnog nou frks
Starost: 22 Pridružio: 18 Apr 2008 Poruke: 5060 Gde živiš: bg / vrnjacka banja
Redni broj posta:9 googlebookmark.png Poslao: 19 September 2009, 16:14
posto je ovo prvi beatbox battle na SUG-u tema je postavljena kao javno obavestenje da bi se skrenula paznja i propratilo kako treba. pravila su u prvom postu.