Starost: 18 Pridružio: 14 Nov 2008 Poruke: 3784 Gde živiš: Pitaj tvoju mamu
Redni broj posta:3 googlebookmark.png Poslao: 2 December 2009, 22:37
klanica
chika pimp - Nemy teeeesnooo ali ja bih tu igrao 2 navijacki...:D
Markiz - Tibor isto tesno i isto navijacki al ovaj put 1
Psajho - Gordez ludilo al ja dajem pare na psaju znaci 1
Thruo - Tormentor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Konza - Kupry 1 ipak
Najs - Nekromant isto kec
Delfa - Hantu uh uh isto bolestan par ali ipak ocekujem da delfa dobije
Kvejk - Sik pare na debelog
parovi su ludnica ali tormica thruo DAMN
_________________ Vi sto zivite taj rep, bolje stignite taj sner
Starost: 21 Pridružio: 18 Aug 2007 Poruke: 1744 Gde živiš: Wien, PO, SD, BG
Redni broj posta:18 googlebookmark.png Poslao: 3 December 2009, 00:16
Chika Pimp - Nemy ( Teshko je reci, Chika ima malo vishe iskustva, mozhda to odluchi ovde)
Markiz - Tibor ( Tibor je dobar, ali znam Markiza i znam shta mozhe da zakuva... tako da mislim da u ovom paru Markiz izvlachi pobedu )
Psajho - Gordez ( Zavisi kako Gordez odrepuje. Mislim da ce Psajho da prodje )
Thruo - Tormentor ( Trhuo, definitivno, jer i ako zagusti u tekstu, Thruo pojede izvedbu, Tormica ce morati mnogo da se potrudi, vishe nego za Rendoma... )
Konza – Kupry ( Iako ne vodim ljubav sa Konzom i iako mi je Kupry oduzeo zadovoljstvo da se jebem sa Konzom u chetvrtfinalu, ipak relano Konza je jachi... ali... Kupry ima atmosferu koju Konza nema, izvedba je debelo na Kuprijevoj strani... to znachi da Konza ne sme potceniti protivnika kao shto sam ja uradio i platio ceh )
Najs - Nekromant ( Huh, obojica imaju izvedbu, obojica su mi gotivni i na homo i na hetero nachin no ipak, Najs ima prednost zato shto ima vishe shmeka, no opet sve je moguce ljudi... )
Delfagor - Hantu ( Ako Hantu izvede svoj tekst kako treba - dobice )
Kvejk - Sik ( Ovaj par mi je kao Chika Pimp i Nemy, neam pojma shta mozhe da se desi... izvedba mi je na Kvejkovoj strani, tekst mozhda na Sikovoj... huh... )